crio Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2007 εχω τη μητρική gigabyte p35-ds3l και όταν πάω να κάνω oc το σύστημα (Ε4500) και βάζω να κάνει αυτόματη ρύθμιση του vcore μόλισ το κάνω save και κάνει επανεκίνηση δείχνει την πρώτη οθόνη σβήνει και μετα και μετα ξαναπαίρνει μρος.Αυτό είναι νορμάλ?Χρειάζεται να πειράξω το vcore για να το πάω στα 2,8ghz?Θα ανεβάσει πολύ θερμοκρασία?Επίσης ποια θερμοκρασία να κοιταω απο το speed fan,το core1 kai 2 ή to cpu?
Chosen Δεκέμβριος 15, 2007 #2 Δεκέμβριος 15, 2007 α) Η διπλή εκκίνηση είναι χαρακτηριστικό της Gigabyte. Όχι και ό,τι καλύτερο για τους σκληρούς, αλλά είναι "working as designed", μην ανησυχείς.β) Το "Auto" στο Vcore ανεβάζει από μόνο του, και δυστυχώς δίνει περισσότερο απ'όσο χρειάζεται. Κάρφωσέ στο 1.35, ανέβαζε συχνότητα και τρέχε κανα Prime να δεις αν το αντέχει.γ) Κανένα. Κατέβασε το CoreTemp 0.95.4 το μόνο αξιόπιστο.δ) Ανάλογα την ψύκτρα που έχεις, το κομμάτι CPU που πήρες, την κυκλοφορία του αέρα στο κουτί σου και το ρεύμα που θα χρειαστείς, μπορείς να φτάσεις και να περάσεις και τα 3 γίγα.
Tsakonas Δεκέμβριος 15, 2007 #4 Δεκέμβριος 15, 2007 Αρχική απάντηση από crio [Σήμερα, στις 03:30] Prime?What is it? προγραμμα για να ελεγχεις σταθεροτητα... Prime95...το βρισκεις εδω,στα "τοολς" ....βεβαιωνεσαι οτι εχεις καλη ψυξη,και αφου κλοκαρεις,το τρεχεις...αν δεις οτι δεν βγαζει λαθος εισαι σταθερος....
ea6gka Δεκέμβριος 15, 2007 #5 Δεκέμβριος 15, 2007 Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 05:04] α) Η διπλή εκκίνηση είναι χαρακτηριστικό της Gigabyte. Όχι και ό,τι καλύτερο για τους σκληρούς, αλλά είναι "working as designed", μην ανησυχείς. δε το κανουν ολες οι μητρικες με ιντελ chipset? ενδεικτικα οι παρακατω που ειχαbad axeds4 965p5b dlxp5k dlxp5eip35 proτο κανανε
racer Δεκέμβριος 15, 2007 #6 Δεκέμβριος 15, 2007 Και εμένα το κάνει η P5K-E Wifi και η παλιά μου Gigabyte P965-S3
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.