Jump to content

TW263R4-A2 Problem!

subarus-14

Recommended Posts

γεια σας.1 έχω ένα router TW263R4-A2 τα έκανα χωρίς να ξέρω πιο μοντέλο είναι upgade firmware και πρέπει να του έβαλα από το r TW263R4-b2 η το r TW263R4-ΑΘ η από το TW263R4-b0.to πρόβλημα είναι ότι γράφω την ip στο internet να μπω 192.168.1.1 πατάω username:admin και password:1234 tpt.τα έχω δοκιμάζει όλα σχεδόν tpt αλλα ούτε έχω internet.ένας φίλος μου είπε να βάλω το cd που είχε μπας και κάνει tpt αλλα δεν tw έχω. αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει ας graspi.sas ευχάριστο για την κατανόηση..

Hi καλως ορισες στο φορουμ μας..!

Συμφωνα με τους κανονες λειτουργιας που αποδεχτηκες κατα την εγγραφη:

Γενικοί κανόνες για τα μηνύματα:

* Τα μηνύματα θα πρέπει να είναι γραμμένα στα Ελληνικά και όχι greekglish. Μην γράφετε ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ούτε τον τίτλο του μηνύματος αλλά ούτε και το περιεχόμενό του. Όταν θέλετε να τονίσετε κάτι χρησιμοποιήστε bold χαρακτήρες. Eκτός του ότι είναι κουραστικό για αυτόν που διαβάζει το μήνυμα με τους κεφαλαίους χαρακτήρες, γενικότερα ο συγκεκριμένος τρόπος γραφής στον χώρο του Internet σημαίνει ότι "φωνάζετε", οπότε η άσκοπη και συνεχή χρήση τους είναι δυνατόν να προκαλέσει παρεξηγήσεις.

Παρακαλω να διωρθωσεις το Post στα ελληνικα..για να μπορεσουμε να σε βοηθησουμε.

Επειδη δεν εχω καταλαβει τι ακριβως παιζει..

1)Δεν μπορεις να μπεις στο Web Interface του ρουτερ?

2)Δεν μπορεις να μπεις στο internet (εννοειτε οτι εχεις ξανα βαλλει τους κωδικους του ISP)..?

To DSL λαμπακι αναβει??

Web Interface του ρουτερ δεν μπορω να μπω για να το ρυθμισω. ναι αναβει το λαμπακι

Ανοιξε ενα command line ( Start-> run -> cmd ) και δωσε στην κονσολα την εντολη ping 192.168.1.1 και πες μας τι βγαζει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.