subarus-14 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2010 γεια σας.1 έχω ένα router TW263R4-A2 τα έκανα χωρίς να ξέρω πιο μοντέλο είναι upgade firmware και πρέπει να του έβαλα από το r TW263R4-b2 η το r TW263R4-ΑΘ η από το TW263R4-b0.to πρόβλημα είναι ότι γράφω την ip στο internet να μπω 192.168.1.1 πατάω username:admin και password:1234 tpt.τα έχω δοκιμάζει όλα σχεδόν tpt αλλα ούτε έχω internet.ένας φίλος μου είπε να βάλω το cd που είχε μπας και κάνει tpt αλλα δεν tw έχω. αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει ας graspi.sas ευχάριστο για την κατανόηση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Δεκέμβριος 29, 2010 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2010 Hi καλως ορισες στο φορουμ μας..!Συμφωνα με τους κανονες λειτουργιας που αποδεχτηκες κατα την εγγραφη:Γενικοί κανόνες για τα μηνύματα: * Τα μηνύματα θα πρέπει να είναι γραμμένα στα Ελληνικά και όχι greekglish. Μην γράφετε ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ούτε τον τίτλο του μηνύματος αλλά ούτε και το περιεχόμενό του. Όταν θέλετε να τονίσετε κάτι χρησιμοποιήστε bold χαρακτήρες. Eκτός του ότι είναι κουραστικό για αυτόν που διαβάζει το μήνυμα με τους κεφαλαίους χαρακτήρες, γενικότερα ο συγκεκριμένος τρόπος γραφής στον χώρο του Internet σημαίνει ότι "φωνάζετε", οπότε η άσκοπη και συνεχή χρήση τους είναι δυνατόν να προκαλέσει παρεξηγήσεις.Παρακαλω να διωρθωσεις το Post στα ελληνικα..για να μπορεσουμε να σε βοηθησουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
subarus-14 Δεκέμβριος 29, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2010 συγγνώμη δεν το ήξερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Δεκέμβριος 29, 2010 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2010 Δοκιμασε να κανεις ενα Reset μπας και στρωσει..http://www.otenet.gr/hd/HTML/adsl/dsl_baudtec_TW263R4_4.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
subarus-14 Δεκέμβριος 29, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2010 τιποτα και παλη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Δεκέμβριος 30, 2010 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2010 Επειδη δεν εχω καταλαβει τι ακριβως παιζει..1)Δεν μπορεις να μπεις στο Web Interface του ρουτερ?2)Δεν μπορεις να μπεις στο internet (εννοειτε οτι εχεις ξανα βαλλει τους κωδικους του ISP)..?To DSL λαμπακι αναβει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
subarus-14 Δεκέμβριος 30, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2010 Web Interface του ρουτερ δεν μπορω να μπω για να το ρυθμισω. ναι αναβει το λαμπακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Δεκέμβριος 30, 2010 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2010 Web Interface του ρουτερ δεν μπορω να μπω για να το ρυθμισω. ναι αναβει το λαμπακιΑνοιξε ενα command line ( Start-> run -> cmd ) και δωσε στην κονσολα την εντολη ping 192.168.1.1 και πες μας τι βγαζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.