Jump to content

Asus P5B Deluxe vs ABIT IP35 PRO!

looperx

Recommended Posts

Παιδιά έχω ένα Asus P5B Deluxe με έναν Core 2 Duo 6750 και μνήμες Transcend 2GB Axe Ram Micron. Σκέφτομαι να πάω σε ABIT IP35 PRO με Core 2 Quad 6600 με τις ίδιες μνήμες. Αξίζει η μετάβαση? Ποιά τα θετικά και ποιά τα αρνητικά? Ευχαριστώ :magic:

Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 23:07]

Πούλα τον 6750 και ρίξε πανω στην p5b εναν q6600 .

+1

Με τον quad στα 3200 (8x400) ή στα 3600 (9x400) και τις μνήμες είτε στα 800MHz ή στα 1000MHz με 4άρια timings είσαι κομπλέ κατά τη γνώμη μου...:flower:

Παιδιά σας ευχαριστώ. Προτιμώ να κρατήσω κι εγώ το Asus μιας και έχω μάθει καλά το bios του. Θα δοκιμάσω και τους 2 επεξεργαστές και θα κρατήσω αυτόν που overclockάρει καλύτερα. :banging: Έλεγα να αλλάξω mobo γιατί πίστευα ότι το νέο chipset είναι καλύτερο! :)

Αρχική απάντηση από ea6gka

ναι αλλα πως καηκε?

Δεν εχω ιδεα, μια μερα αποφασισε να μην ανοιξει(καθε φορα που πηγαινα να τη ανοιξω μυριζε κατι σαν καμμενο!!!), αμονταριστη τελειως με ενα quad στα 3Ghz περιπου. Στην abit οι μνημες μου επαιξαν πιο ψηλα, το σπαστικο bug με το pci-e 1X δεν υπαρχει. Αυτα αρκουν πιστευω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.