Jump to content

Optiarc 7173S και Nero 8

greekfragma

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

αλοχα:)

Vista 64-bit

Optiarc 7173S

Nero 8.1.1.4

αλλαξα 3 firmware 2 official και 1 modified απο Jiggy.

εχω προσπαθησει να καψω καμια 10αρια δισκακια cd/dvd εδω και 3-4 μερες.

διαφορετικες εταιριες και σε διαφορετικες ταχυτητες

tdk

taio yuden

sony

securedata

verbatim

εκτος απο 1 cd wma οποιο αλλο δισκακι εκαψα αναγνωριζεται ως blank στο launcher των windows......παροτι πριν καηκε επιτυχως (οπως λεει ο nero) και φαινεται και κανονικα γραμμενο στην επιφανεια του.

ακουω ιδεες πριν παει για rma.

• 4 weeks later...

μετα απο μερικες ακομα προσπαθειες και δοκιμαζοντας διαφορετικα original firmware/καλωδια/αδεια cd-dvd θα παει αυριο για RMA.....

και πολυ ασχοληθηκα...σιχτιρ

Μια και ο συνφορουμίτης βρήκε μια λύση, να μην ανόιξω νέο θέμα.

Το Ultra dma 4 και το ultra dma 2, αφορούν αποκλειστικά τη συσκευή(π.χ. παλιότερη, πιο νέα) ή έχουν να κάνουν με τον τρόπο σύνδεσης slave/master. Το λέω γιατί το ένα αντιγραφικό είναι σε dma4 και ξεσχίζει και το άλλο σε dma 2 και είνια σαφώς αργότερο...

Είναι θέμα συσκευής, αλλά δεν ξέρω αν είναι αυτός ο λόγος της διαφοράς ταχύτητας.

Τώρα είδα το thread...

Και εγώ με Vista 64-bit, Optiarc 7173S, Nero 8.1.1.4 αλλά ποτέ δεν είχα problem (και με μανίσιο firmware, και με modified)...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.