Jump to content

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΕΣ_GIGABYTE DQ6 ME USHKIN 2X2GB RAM???

SNAR

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! Παρακαλω παιδια την Δευτέρα πάω να παραγκείλω καινουριο pc build-to-order και εκει που είχα αποφασήσει τι να βάλει μεσα (Intel Q6600 Quad, MB GIGABYTE X38-DQ6, MEMORY DDR2 MUSHKIN 2X2GB KIT 800 4-4-4 , HD Western 2x500gb , monitor Samsung SM 245B 24'' ...) ο αδερφός μου άκουσε από τεχνικό H/Y στην δουλεία του οτι στο site της GIGABYTE γράφει ποιες μνήμες ram ειναι συμβατες με την MB της και δεν εχει τις MUSHKIN... Αφήστε το αλλο... ΜΟΥ ΛΕΝΕ οτι τα INTEL QUAD δεν ειναι τρέχουν με VISTA 64 BIT-ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ- και με την σειρα τους δεν βλέπουν ΟΛΑ ΤΑ 4GB.. ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΙΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ???

Τα 4GB φαίνονται ολόκληρα μόνο σε 64-bit άρα παπαριές σου λένε.

Αλλά ακόμα και με ΧΡ δεν έχεις πρόβλημα στο να τρέχεις απλά δεν εκμεταλλεύεσαι όλη τη μνήμη.

Δεν ξέρω για τα προγράμματα αλλά δε νομίζω (μόνο με drivers άν θα έχεις πρόβλημα).

Δεν έχουν δοκιμαστεί οι μνήμες από τον κατασκευαστή αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ασυμβατότητα

(πολύ σπάνιο στις μέρες μας με μνήμες). Ψάξε στο νετ μήπως έχει κάποιος πρόβλημα ή πήγαινε κατευθείαν

στο mushkin forums και δώσε το σετάπ σου να σου πουν τι παίζει.Έχει τρομερό support h Mushkin

Nα ξεκαθαρισουμε ορισμενα πραγματα...

Καταρχας εννοειται οτι ο 6600 Quad τρεχει κανονικα λειτουργικα 64bit...

Αρα θα εισαι οκ και με τα Vista 64bit

Tα 4Gb αναγνωριζονται κανονικα μονο σε 64bit λειτουργικα...

Σε 32bit βλεπεις μονο τα 3gb...

Οσο για τις Mushkin μπορει να μην ειναι στη λιστα της Gigabyte αλλα αυτο δεν

σημαινει οτι δεν θα παιζουν...

Μονο αν τις βαλεις πανω στο mobo θα εισαι σιγουρος οτι ειναι οκ....

Εdit: Spyrus με προλαβες :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.