SkySurfer Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 04:56] Δεν μπορώ να καταλάβω ρε γμτ...Όταν λένε αυτοί βεντούζα απο δώ...βεντούζα απο κεί...δεν τους λέει κανείς τπτ...Γιατί όταν λέμε εμείς κάτι τέτοιο γίνεται πανικός?Και αρχίζουν τα κομπλεξ...αρχίζουν οι ιστορίες...Ώχου ρε γμτ...βαρετό έχει καταντήσει...Καλύτερα να μην μιλιόμαστε καθόλου....καλύτερα θα είναι ’μα είναι να μη μιλιόμαστε τότε γιατί μου δίνεις το τηλέφωνό σου;Όντως βαρετό έχει καταντήσει... Τη μια μου τάζεις :happy2: και μετά τίποταΥΓ: το βεντούζα που διάβασες εσύ γράφτηκε για το καλό σκορ. Το βεντούζα που διάβασα εγώ ήταν εναντίον κάποιων έτσι; Ξεκόλλα :alien:
AN7 OverClocker Δεκέμβριος 14, 2007 #2 Δεκέμβριος 14, 2007 Πώ...μερικοί έχουν πολύ πρόβλημα.....Και δώ για το καλό σκόρ γράφτηκε.Τιιιιιιιι άλλο κατάλαβες εσύ???Ουφ πάω για ύπνο...Πολύ κομπλεξισμό κόλλησα σμρ.Κάνε ότι σε φωτίσει ο ’γιος Δημήτριος.
SkySurfer Δεκέμβριος 14, 2007 Author #3 Δεκέμβριος 14, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 05:06] Πώ...μερικοί έχουν πολύ πρόβλημα.....Και δώ για το καλό σκόρ γράφτηκε.Τιιιιιιιι άλλο κατάλαβες εσύ??? Σίγουρα κάποιοι έχουν μεγάλο πρόβλημα.Κοίτα σε ένα καθρέπτη και θα καταλάβεις.ΥΓ: Πόσο μερίδιο σου κόβει ο Hipro για τα PSU που πουλά;ΥΓ2: Φιλικά πάντα έτσι; Μην ξεχνιόμαστε
LevelOne Δεκέμβριος 14, 2007 #4 Δεκέμβριος 14, 2007 Συγγνωμη που επεμβαίνω μιας και δεν με αφορά, αλλα η βεντουζα δεν νομίζω να χρησιμοποιείται σαν επιφωνημα επιβράβευσης...Αντι για "αξιος", "μπραβο", "ευγε" ΔΕΝ μπορείς να χρησιμοποιήσεις την λέξη "βεντούζα"...Αρα καταλήγουμε στο συμπέρασμα οτι αυτη η ρημάδα η βεντούζα είχε και κάποιον παραλήπτη...Πολύ βεντούζα και ξεβούλωμα μηδέν ρε γαμώτο...
SkySurfer Δεκέμβριος 14, 2007 Author #6 Δεκέμβριος 14, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 05:12] Huston we have a problemmmmmmmmmmmmmm PsitΕδώ είσαι όχι στο διάστημα. Αλλά ξέχασα, είσαι στο κόσμο σου μόνιμα :alien: ΥΓ: Με τον hipro πως τα πάτε;
SkySurfer Δεκέμβριος 14, 2007 Author #8 Δεκέμβριος 14, 2007 Αρχική απάντηση από LevelOne [Σήμερα, στις 05:17] Βοηθεια μας... Μια τέτοια βεντούζα πόσο πάει;
AN7 OverClocker Δεκέμβριος 14, 2007 #9 Δεκέμβριος 14, 2007 @skyΕπειδή λυπάμαι το thread εκείνο...Όσα δεν Φτάνει η αλεπου τα κάνει κρεμαστάρια.Έτσι το λέμε εμείς στα Νότια(Αθήνα)
SkySurfer Δεκέμβριος 14, 2007 Author #10 Δεκέμβριος 14, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 05:22] @skyΕπειδή λυπάμαι το thread εκείνο...Όσα δεν Φτάνει η αλεπου τα κάνει κρεμαστάρια.Έτσι το λέμε εμείς στα Νότια(Αθήνα) Και γω λυπάμαι εσένα!Έτσι! Τελικά πόσα κομπλεξ έχεις; Και εμείς εδώ στη Θεσσαλονίκη έτσι το λέμε!
AN7 OverClocker Δεκέμβριος 14, 2007 #11 Δεκέμβριος 14, 2007 Κρίμα χαραμίζεσαι...Έπρεπε να κάνεις την καρδιά σου πέτρα..να κατέβεις αθήνα και να πάς στην Πάνια...Είσαι ότι πρέπει για τα Παρατράγουδα και για παρέα με τον yO BAS - BAS
SkySurfer Δεκέμβριος 14, 2007 Author #12 Δεκέμβριος 14, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 05:27] Κρίμα χαραμίζεσαι... Έπρεπε να κάνεις την καρδιά σου πέτρα..να κατέβεις αθήνα και να πάς στην Πάνια... Είσαι ότι πρέπει για τα Παρατράγουδα και για παρέα με τον yO BAS - BAS Θα με φιλοξενήσεις άμα κατέβω;
SkySurfer Δεκέμβριος 14, 2007 Author #14 Δεκέμβριος 14, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 05:30] Στο ΠΟΘ τα μηνύματα δεν μετράνε Στο άλλο μετράνε όμως. Έλα στο άλλο τότε να ανεβάσω post. Πρέπει οπωσδήποτε να δω τις αγγελίες για PSU και Βεντούζα ΥΓ: κι εσύ στην Αθήνα βεντούζα την λες έτσι;
SkySurfer Δεκέμβριος 14, 2007 Author #16 Δεκέμβριος 14, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 05:36] Ωχ Χριστέ μου... Ωχ Αλλάχ μου ’λλοι το τρώνε και δροσίζονται και άλλοι το τρώνε και ζορίζονται ΥΓ: Φιλικά πάντα έτσι;
SkySurfer Δεκέμβριος 14, 2007 Author #18 Δεκέμβριος 14, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 05:40] Χαρισμα Πόσο τη δίνεις;
AN7 OverClocker Δεκέμβριος 14, 2007 #19 Δεκέμβριος 14, 2007 Αρχική απάντηση από SkySurfer Πόσο τη δίνεις; Ρε πόσα εχεις κοπανήσει?Μήπως νόμιζες ότι είχε τρύπα ο πάτος του ποτηριού?
SkySurfer Δεκέμβριος 14, 2007 Author #20 Δεκέμβριος 14, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 05:44] Ρε πόσα εχεις κοπανήσει?Μήπως νόμιζες ότι είχε τρύπα ο πάτος του ποτηριού? ’ντε εγώ έχω κοπανήσει διάφορα, εσύ τι κάθεσαι και μου απαντάς; Εσύ τι πίνεις; Ή μήπως είσαι ένας κολλημένος; Τόση ώρα σπάω πλάκα με το πόσο :alien: είσαι
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.