Jump to content

αγορα από ΕΚ waterblocks εξωτερικου?

redbighunter

Recommended Posts

θέλω να αγοράσω το full cover waterblock της EK για την 8800gt μου αλλα επειδη Ελλάδα δεν την βρίσκω ( ρώτησα στο πλαισιο που είναι ο επίσημος ειγαγωγέας ΕΚ στην Ελλάδα και μου είπαν οτι ακόμη δεν γνωρίζουν κατι για full cover block σε 8800gt) λεω να την παραγγείλω επιτόπου απο EK! αξίζει να την πάρω από εκεί ή θα μου κοστήσει παραπάνω! το έχει κανείς αυτό το block και αν ναι από που το πηρατε και ποσο πήγε το μαλλί? με χρεώνουν για Zone Based Shipping Rates (Air priority Post : 900 lb(s)): 12.52EUR (3.000,00Sit) και το block εχει 85! τι λέτε? έχει αγοράσει κανείς απο εκεί ή θέλει τίποτα να παραγγήλουμε μαζί? με τον ανωτέρω τρόπο αποστολής πώς θα παραλάβω το block? ξέρει κανείς γιατι εμένα θα είναι η πρώτη μου αγορά από άλλη χώρα μέσω του net!!! κατι τελευταίο: τί είναι το acetal και ποιο ειναι καλύτερο για χρήση σε chiller το acetal ,το plexy glass ή το nickel-plated???

Παρακαλώ βοηθήστε όσο μπορείτε τον ’σχετο!!!:worship: :worship: :worship:

Εγώ που αγόρασα απ'ευθείας πριν 2 μήνες ήταν όλα μια χαρά. Μην φοβάσαι και παρήγγειλε σε 2 ημέρες εμένα είχαν έρθει τα πράγματα από τη στιγμή που έφυγε η παραγγελία από την ΕΚ. Χρησιμοποίησα Paypal. Όσο για το Block σίγουρα θα αξίζει τα λεφτά του.

Αρχική απάντηση από BlueChris [Σήμερα, στις 07:01]

Εγώ που αγόρασα απ'ευθείας πριν 2 μήνες ήταν όλα μια χαρά. Μην φοβάσαι και παρήγγειλε σε 2 ημέρες εμένα είχαν έρθει τα πράγματα από τη στιγμή που έφυγε η παραγγελία από την ΕΚ. Χρησιμοποίησα Paypal. Όσο για το Block σίγουρα θα αξίζει τα λεφτά του.

σου ήρθε απευθείας σπίτι σου ή πήγες και το παρέλαβες απο πουθενα?

Μένω Πετρούπολη και τα παρέλαβα από το Ταχυδρομείο στο Περιστέρι γιατί τα φέρανε πρωϊ σπίτι που δεν υπήρχε ψυχή.

Υπόψην είναι γιορτές και τα ΕΛΤΑ τρέχουν πανικόβλητα αυτές τις μέρες άρα λογικά είσαι έτοιμος για καθυστερήσεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.