Jump to content

Sony Ericsson Z610i Problem

Raiden

Recommended Posts

Γεια σας παιδια τι λεει . Εδώ και μερικες μερες εχω το Ζ610i και ενώ μεχρι τωρα μου φαινοταν μια χαρα τηλεφωνο προσεξα ότι δεν μου δειχνει της αναπαντητες κλησεις δηλαδη δειχνει ότι εχω π.χ μια αναπαντητη αλλα ότι επιλεγω να την δω λεει ότι δεν εχω καμια ! . Επιπλεον εχω προσεξει ότι η μπαταρια δεν κραταει σημερα για παραδειγμα κατά της 12.30 πριν παω στην δουλεια το ειχα φορτησει τερμα ( 97% για την ακρειβια ) και μεχρι τωρα που σας γραφω είναι στο 43% εχοντας μιλησει το πολύ 2-3 συνολικα και εχοντας χρησειμοποιηση τθν καμερα για να γραψω ένα βιντεο κοντα στα 10-12 λεπτα και τιποτα άλλο ! Μηπως μπορειτε να με βοηθησετε σκεφτομαι να το παω στην Vodafone να το δουνε .

• 3 weeks later...

φιλε για κανε μια αναβαθηση απο την sony ericsson στο λογισμικο σου και ισως φιαξει αν οχι παρε τηλ την sony ericsson στο τηλ 801-11-810-810 για να σε κατατοπησει για το service η παρε εδω ειναι και αυτοι επισημος της http://www.omnistore.gr/contact_us.php

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.