Jump to content

Πρόβλημα με LACIE 500GB και ΠΛΑΙΣΙΟ

Snips

Recommended Posts

Σημερα πηρα και εγω απο το περιστερι τον lacie 500

ηδη εχω εδω και ενα χρονο τον 320 και δεν μου εχει παρουσιασει κανενα προβλημα.λοιπον ο 500αρης οντως ακουγεται και μαλιστα περισσοτερο οταν αντιγραφει αρχειο, οταν διαβαζει ειναι πολυ πιο ηρεμος.

και ο 320αρης ομως οταν γραφει κανει τους ιδιους θορυβους οχι ομως τοσο συχνα και οχι τοσο δυνατα το παρατηρησα τωρα μετα την ψυχρολουσια που πηρα απο το θορυβο του 500αρη.

μιλωντας με ενα φιλο που εχει κι αυτος ενα 500αρη της wd μου ειπε πως και ο δικος του κανει παρομοιους θορυβους στην εγγραφη(παω να το ακουσω αυριο)

τι λετε τωρα να κανω ;

να τον παω για αλλαγη ;

και τι στο καλο να παρω που να μη κανει ετσι;;

Αρχική απάντηση από Jumex [19-12-2007 21:29]

...oποτε...

διδαγματα που πρεπει να ''σφουγγιξετε'' και απ'αυτη τη ''μαχη'' τυπου customers forces VS technicians ''ta_kanο_ola''

1) μην πυροβολειτε με το παραμικρο ουτε τις εταιριες ουτε το προσωπικο

2) δουλεια των υπαλληλων ειναι να εξυπηρετουν και εσας...οχι μονο εσας

3) ο πελατης σχεδον παντα δικαιωνεται

4) η υπομονη ειναι αρετη

5) μην εχετε παραλογες απαιτησεις

6) α) μη κανετε threads με βαρυγδουπους τιτλους

β) οι λεξεις ''καταγγελια,μηνυση,απατεωνες'' ,καθως και φρασεις τυπου ''μαμα δεν μου το αλλαζουνε'' ,''θα φερω το μπαμπα μου να τους κανονισει'' ,''τα λεφτα μας πισω'' ...καλο ειναι να χρησιμοποιουνται με μετρο

:hi:

Πάω προχθές στο Πλαίσιο, βρίσκω οθόνη Samsung 19 wide σε τιμή πρόκληση 149 ευρά.

Ώπα μεγάλε, εδώ είμαστε λέω. :banging:

Με πλησιάζει υπάλληλος, τον ρωτάω για την οθόνη και με πληροφορεί πως δεν είναι διαθέσιμη αλλά έχουν μόνο το δείγμα από το ράφι για το οποίο θα μου έκοβαν 9 ευρώ αν το ήθελα. :TD:

Ή απλά μπορούσα να την παραγγείλω και να την παραλάβω την επόμενη.

ΟΚ φίλε, άστω, θα κάνω μια βόλτα να δώ και κάποια άλλα πραματάκια κια εδώ είμαστε.

Μετά από κανένα 20λεπτο ξαναπάω, άλλος υπάλληλος τώρα, κάνω τον κινέζο εγώ, ρωτάω για την οθόνη.

Μισό λεπτό μου λέει, τσεκάρει το πισί του, ΕΧΟΥΜΕ :woot: μου λέει να σας την φέρω ;;;;;;

Φυσικά και την πήρα, φυσικά και δεν ανέφερα τίποτα... :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.