Jump to content

Πρόβλημα με LACIE 500GB και ΠΛΑΙΣΙΟ

Snips

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπόν από σήμερα ο σκληρός κάνει έναν περιοδικό ήχο σαν να σκαλώνει κάπου. Τον πακετάρω τον πάω πίσω και μου λέει ο Technician ότι βλέπει δύσκολη την αλλαγή καθότι έχει 2-3 γρατζουνιές.....το περίβλημα! ΤΙ λες ρε άνθρωπε! Τι σχέση έχει η εξωτερική θήκη; Και καλά έχει πέσει, τον έχω ρίξει από τον πύργο τον Λευκο κτλ. Πράγμα που δεν έχει γίνει! Εκτός αν σηκώνομαι το βράδυ και υπνοβατώ. Επειδή δεν είχα την απόδειξη μαζί μου του είπα θα του τα πάω όλα μαζί αύριο για να στείλει Αθήνα.

Γιατί έτσι; Προχθές έιχα γυρίσει ένα etasis επειδή ήταν σκισμένο το αυτοκολλητάκι της εγγύησης. Δεν μου είπε κανείς ότι το έσκισα εγώ.

Πήρα τον ίδιο δίσκο πριν λίγες μέρες και τον γύρισα πίσω καθώς και ζεσταίνεται αλλά κάνει και πολύ θόρυβο κατά το γράψιμο, σαν να έχει χτυπήσει. Τους εξήγησα ότι δεν τον θέλω και ασκώ το δικαίωμά μου για επιστροφή μέσα στις πρώτες 10 ημέρες.

Παρόλα αυτά, o κύριος του service τον κράτησε για έλεγχο στο κατάστημα της Μεταμόρφωσης και μετά από 2-3 ώρες μου ήρθε sms ότι το service ήταν έτοιμο.

Πήγα σήμερα και μου λένε αντικαταστάθηκε... Τί να πεις, τελικά τον άλλαξα με έναν WD και ηρέμησα!

BTW, σήμερα άνοιξα έναν τέτοιο που μου έδωσε ένας φίλος γιατί του είχε χτυπήσει, μπας και μπορέσω να ανακτήσω κανένα αρχείο. Ο δίσκος δεν δουλεύει καθόλου.

Seagate έχει μέσα...

Μα δεν μπορώ να καταλάβω τις "γρατζουνιές".

Ρε φίλε μου αν δεν δουλεύει η μηχανή του αυτοκινήτου, δεν θα μου την αλλάξεις επειδή έχει γρατζουνιές το καπώ; Δεν ξέρω αλλά μου έδωσε την εντύπωση ότι ήθελε χωρίς έλεγχο να ρίξει το φταίξιμο σε μένα και αν αποκλείσει το μηχανικό πρόβλημα! Μήπως παρουσίασαν ομαδικά προβλήματα τώρα τελευταία, και προσπαθούν να να μπαλώσουν; Αλλά και πάλι δεν έχει νόημα καθώς ή seagate είναι αυτή που κάνει τις αλλαγές.

Έπεσες σε βλήμα - εγώ σου λέω ότι αν πας σε άλλον τεχνικό ή σε άλλο υποκατάστημα μια χαρά θα εξυπηρετηθείς.

Και μενα ο δικος μου κανει που και που αυτον τον θορυβο...και εχει Seagate Baracuda με 8ΜΒ Cache μεσα.

Μηπως ολοι κανουν ετσι??

Δυστυχώς στην Λάρισα έχει μόνο ένα!:D

Δεν κάνει απλά θόρυβο, αλλά θόρυβο... ΚΛΑΚ ΚΛΑΚ.(πάρε να χεις) και φυσικά δεν το βλέπει κανένα PC.

Τι να πω και εγώ δηλαδή που πήρα τον WD τον 500άρι τον Ethernet γιατί μόνο εκεί υπήρχε και μόλις μου είπαν τον έχουμε τους λέω "Με τι ταχύτητα γράφει παιδιά στο δίκτυο? γιατί αν γράφει με 10mbit/sec δεν τον θέλω" και μου λένε πως γράφει με 50mb/sec γιατί έχει Gigabit. Ε μόλις πήγα σπίτι και τον έβαλα πάνω ο δίσκος έγραφε με 4mb/sec και διάβαζε με 4.5.

Εννοείται πως τον πήγα πίσω απ'ευθείας και τους είπα τι γίνεται και μου είπαν θα τον κοιτάξουν... Φυσικά έχουν περάσει 2 βδομάδες και μου έχουν πει ήδη πως τον έχουν στείλει στην WD γιατί έχει πρόβλημα και εγώ περιμένω.

Βέβαια εγώ φταίω γιατί κατόπιν εορτής που έψαξα στο net είδα πως όλος ο πλανήτης δεν πάει πάνω από 5mb/sec σε αυτούς. Όταν το είπα στους τύπους μου είπαν πως ο δίσκος πρέπει να παίζει με 50 και θα τον φτιάξουν... και φυσικά τους απάντησα πως αν τα καταφέρουν θα τους διαφημίσω σε όλο τον πλανήτη γιατί ούτε η ίδια η WD τα έχει καταφέρει σε αυτό.

Είδωμεν.. περιμένω αν και τους είπα να μου δώσουν τον e-sata στη θέση αυτουνού αλλά επιμένουν πως θα τον φτιάξουν.

ΜΑΚΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ δεν έχω κάτι άλλο να πω... Πλαίσιο και πάλι Πλαίσιο.

Αρχική απάντηση από BlueChris

Τι να πω και εγώ δηλαδή που πήρα τον WD τον 500άρι τον Ethernet γιατί μόνο εκεί υπήρχε και μόλις μου είπαν τον έχουμε τους λέω "Με τι ταχύτητα γράφει παιδιά στο δίκτυο? γιατί αν γράφει με 10mbit/sec δεν τον θέλω" και μου λένε πως γράφει με 50mb/sec γιατί έχει Gigabit. Ε μόλις πήγα σπίτι και τον έβαλα πάνω ο δίσκος έγραφε με 4mb/sec και διάβαζε με 4.5.

Εννοείται πως τον πήγα πίσω απ'ευθείας και τους είπα τι γίνεται και μου είπαν θα τον κοιτάξουν... Φυσικά έχουν περάσει 2 βδομάδες και μου έχουν πει ήδη πως τον έχουν στείλει στην WD γιατί έχει πρόβλημα και εγώ περιμένω.

Βέβαια εγώ φταίω γιατί κατόπιν εορτής που έψαξα στο net είδα πως όλος ο πλανήτης δεν πάει πάνω από 5mb/sec σε αυτούς. Όταν το είπα στους τύπους μου είπαν πως ο δίσκος πρέπει να παίζει με 50 και θα τον φτιάξουν... και φυσικά τους απάντησα πως αν τα καταφέρουν θα τους διαφημίσω σε όλο τον πλανήτη γιατί ούτε η ίδια η WD τα έχει καταφέρει σε αυτό.

Είδωμεν.. περιμένω αν και τους είπα να μου δώσουν τον e-sata στη θέση αυτουνού αλλά επιμένουν πως θα τον φτιάξουν.

xaxaxax καλό αυτό... τον έχω κι εγώ, κάπου 5-5.5 είναι τι transfer rate που πιάνει max... το αστείο είναι ότι υποστηρίζει και gigabit ethernet... τρομάρα τους...

Μωρέ εγώ φταίω που πήγα και πήρα γουρούνι στο σακί... λες και ο άλλος που έχω ο e-sata είχε τίποτα ο κακομοίρης και ήθελα και ethernet τρομάρα μου, απλά με τον ethernet το κατεβαστήρι μου θα έσωνε τα torrent απευθείας σε αυτόν και θα ησύχαζα.

μα όλοι οι δικτυακοί έτσι είναι... για backup που τον θέλω εγώ είναι μια χαρά... οι πιο γρήγοροι έχουν raid κλπ... αλλά με τα λεφτά αυτά στήνεις και freeNAS...

Αρχική απάντηση από BlueChris

:blink:

Βασικά με τα δεδομένα τι γίνεται; Υπάρχει περίπτωση να γίνει ανάκτηση από αυτούς που θα κάνουν τον έλεγχο; Είναι κάτι που πρέπει να το ζητήσω εγώ ή όχι?

Αρχική απάντηση από Snips

Βασικά με τα δεδομένα τι γίνεται; Υπάρχει περίπτωση να γίνει ανάκτηση από αυτούς που θα κάνουν τον έλεγχο; Είναι κάτι που πρέπει να το ζητήσω εγώ ή όχι?

Απίθανο να το κάνουν (ειδικά μεγαλοκαταστήματα).

Δεν είναι υποχρεωμένοι, δεν ξέρουν πιθανότατα και εν τέλει αυτό το κάνουν εξειδικευμένες εταιρίες (σε περιπτώσεις βλάβης) και κοστίζει πολύ.

Λοιπόν, για να κλείσω το θέμα απο την μεριά μου, πήγα εκ νέου τον δίσκο με την απόδειξη πίσω και σε 2 ώρες βγήκε αντικατάσταση. ’λλος τεχνικός βέβαια. Τέλος!

...oποτε...

διδαγματα που πρεπει να ''σφουγγιξετε'' και απ'αυτη τη ''μαχη'' τυπου customers forces VS technicians ''ta_kanο_ola''

1) μην πυροβολειτε με το παραμικρο ουτε τις εταιριες ουτε το προσωπικο

2) δουλεια των υπαλληλων ειναι να εξυπηρετουν και εσας...οχι μονο εσας

3) ο πελατης σχεδον παντα δικαιωνεται

4) η υπομονη ειναι αρετη

5) μην εχετε παραλογες απαιτησεις

6) α) μη κανετε threads με βαρυγδουπους τιτλους

β) οι λεξεις ''καταγγελια,μηνυση,απατεωνες'' ,καθως και φρασεις τυπου ''μαμα δεν μου το αλλαζουνε'' ,''θα φερω το μπαμπα μου να τους κανονισει'' ,''τα λεφτα μας πισω'' ...καλο ειναι να χρησιμοποιουνται με μετρο

:hi:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.