Jump to content

Q6600 διαφορα θερμοκρασιων στους πυρηνες

ea6gka

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από spc

H νιοστή επανάληψη του ίδιου θέματος :p

συριε αν δεν εχεις κατι να πεις , mind the gap ;)

Αρχική απάντηση από ea6gka

συριε αν δεν εχεις κατι να πεις , mind the gap ;)

Δεν κατάλαβα, παρατήρηση ήταν αυτό;

Αν ναι (παρά το smilie), είχα κάτι να πω και το είπα: Το θέμα έχει συζητηθεί άπειρες φορές σε άλλα thread όπου και θα μπορούσες να ποστάρεις.

;)

Θεμα ihs ειναι πιστευω , οχι απο έξω ομως αλλα απο την μέσα πλευρα [δεν εξηγειται αλλιως η διαφορά των 11c] . Μπορεις να τον ξεκαπακωσεις και να βλέπεις μετά 30-30-30-30 αλλα αξίζει το ρίσκο ?

οντως το ξερω..μαλλον θελω εξαερωση παλι...αλλα βαριεμαι.. με 1.485 ειμαι απο ρευμα

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 10:32]

.... η ψυκτρα παταει καλα .

Εάν δοκιμάσεις να ξανατοποθετήσεις τη ψύκτρα με στροφή 180 μοιρών, τι θα δείξει άραγε ;

Αρχική απάντηση από Chessman

Εάν δοκιμάσεις να ξανατοποθετήσεις τη ψύκτρα με στροφή 180 μοιρών, τι θα δείξει άραγε ;

το εχω κανει , κατα τυχη. τα ιδια εδειχνε . δλδ λες ξαδερφος να ειναι απο την εσωτερικη πλευρα του IHS η ανωμαλια?

Αρχική απάντηση από Chessman

Σε δική μου δοκιμή με Zalman 8000 δεν είχε καμία διαφορά.

Nαι εγώ αυτο πιστεύω πως η epoxy η τι εχει τεσπα απο μέσα δεν ειναι καλα τοποθετημένη. Οσο και να το λαπάρεις και το cpu και τις αεροψυκτρές σου :p το ιδιο θα δεις.

Και εγω μια απο τα ιδια με τον δικο μου... αυτην την διαφορα θερμοκρασίων δεν μπορω να την καταλαβω.... σε idle βεβαια γιατι σε load ερχονται στα ισα τους... λετε να χρησιμοποιει μονο τον 1 αντε και τον 2 πυρηνα πχ τωρα?

2005256390484713004_rs.jpg

EDIT

2003945331502696531_rs.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.