Jump to content

ποια απο τις 2 Dfi να παρω?

Lewnidas

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Georgesod

Aν δεν πρόκειται να πας για sli τη δεύτερη φυσικά

+1 σκοτώνει από κάθε άποψη. (δοκιμασμένη μέχρι -155) και χωρίς καμιά μόντα.....

Αρχική απάντηση από gprhellas

Και από vdroop πως τα πάει η κυρία? Έχει max vcore 1.785, όπως διάβασα στο site του before?

Αρχική απάντηση από inertiacreep

Και από vdroop πως τα πάει η κυρία? Έχει max vcore 1.785, όπως διάβασα στο site του before?

τί λές βρε, εγω έχω πάει μέχρι 2 volt για πλάκα (και πάει και άλλο)....

Αρχική απάντηση από gprhellas

Ραααααα.....δεν αγοράζουν όλοι μητρικές για να τις μοντάρουν και να βάλουν άζωτα..:p

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Ραααααα.....δεν αγοράζουν όλοι μητρικές για να τις μοντάρουν και να βάλουν άζωτα..:p

ΑΠΛ’ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ....όποιος δεν πιστεύει είναι καλοδεχούμενος να το δει και από κοντά.

Είναι από τις λίγες μητρικές που έχουν περάσει από τα χέρια μου και δεν αντιμετώπισα κανένα μα κανένα απολύτως πρόβλημα σε "πολικές θερμοκρασίες".

Οποτε κόλαγε το M/B απλά έκλεινα τό τροφοδοτικό το άνοιγα και έμπαινα WIN, έτσι απλά.

Ασε που έχει ένα καλό, στο bios ρυθμίζεις μέχρι και 5 (πέντε) διαφορετικά setup και δίνεις ένα kee ΠΧ F1, F2...και με το που ξεκινάς, αν πατήσεις το αντίστοιχο kee μπουτάρει με αυτά τα seting.... (εχω ένα πχ boot 5GHz, ένα boot 3600.....κτλ..τζάμι)

Αρχική απάντηση από Spyrus

Ακριβή πάντως ούτε Wifi δεν έχει.

Στα ίδια λεφτά παίρνεις την ASUS.

Μήπως είναι η τρίτη pciexpress που εκτινάζει την τιμή;

Αξίζει gprhellas το λίγο παραπάνω clock που δίνει;

Αυτή η μητρική δεν είναι για Wifi , η τρίτη PCIe που έχει δουλεύει στο Χ1...άρα άσχετο

Είναι μόνο για bench με μία κάρτα (fsb 600) ξέρεις πολλά M/Bος που να παίζουν τΑ πάντα...

Και η ASUS blitz extreme ddr2 πάει καλά (595 με 605 fsb) benchable είχα πιάσει με του tsan την μητρική, πολύ καλή και αυτή αλλά θέλει μόντες και δύσκολη μόνωση........

Αρχική απάντηση από gprhellas-> Ασε που έχει ένα καλό, στο bios ρυθμίζεις μέχρι και 5 (πέντε) διαφορετικά setup και δίνεις ένα kee ΠΧ F1, F2...και με το που ξεκινάς, αν πατήσεις το αντίστοιχο kee μπουτάρει με αυτά τα seting.... (εχω ένα πχ boot 5GHz, ένα boot 3600.....κτλ..τζάμι)
JET !!! Ρε συ gpr γιατί δεν ενημερώνεις τον κόσμο :p, πήγα και έδωσα τόσα λεφτά για Maximus....

Αρχική απάντηση από tifozif1

JET !!! Ρε συ gpr γιατί δεν ενημερώνεις τον κόσμο :p, πήγα και έδωσα τόσα λεφτά για Maximus....

Βρε Μάνθο, δεν ήξερα ότι ενδιαφερόσουνα για "5 GHz startup button".....:p

τσέκαρε εδώ, αν και δεν έχω κάνει κανένα benchmark

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=45151

δε μας λές τί χρήση θα κάνεις με τη μητρική και ποιος είναι ο υπόλοιπος εξοπλισμός σου

στα 180 ευρώ που βρήκες την άλλη είναι καλή ευκαιρία, ΑΛΛΑ εξαρτάται πάντα απο το τί θές να κάνεις με την μητρική σου ;)

Αρχική απάντηση από cptkoulis

Αυτο με τα 5 bios setups aka "CMOS reloaded" το προσφερει η DFI απο την εποχη του NF4(τουλαχιστον) .Δεν ειναι κατι πρωτογνωρο

Συμφωνώ αλλά εσύ το έχεις δεί να δουλεύει στους -150 με boot 5GHz ?

Αυτό λέω, και η asus έχει δύο setup στο bios αλλά αν κρασάρει από επανεκίνηση στους 5GHz + Τα έχασε όλα.... και πάλι από την αρχή....:)

Νομιζω οτι καποιοι δεν γνωριζαν καν οτι υπαρχει αυτη η δυνατοτητα στις DFI γενικα,περα απο τις extreme καταστασεις που την εφτασες εσυ.

Προσωπικα εχω δει να λειτουργει το CMOS reloaded μεχρι τους -50 περιπου, στα 4100+MHz για τον ταπεινο 4300@1,8GHz

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.