ea6gka Δεκέμβριος 14, 2007 #41 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2007 σταθερο ηταν και πριν Link to comment Share on other sites More sharing options...
elapse Δεκέμβριος 14, 2007 #42 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2007 Παιδιά, τα lag spikes (κάθε 60 δευτερόλεπτα ακριβώς) στο ασύρματο το έχουν φτιάξει στο sp1 ;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 14, 2007 #43 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2007 Αρχική απάντηση από elapse Παιδιά, τα lag spikes (κάθε 60 δευτερόλεπτα ακριβώς) στο ασύρματο το έχουν φτιάξει στο sp1 ;;; οχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 14, 2007 Author #44 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2007 Αρχική απάντηση από elapse Παιδιά, τα lag spikes (κάθε 60 δευτερόλεπτα ακριβώς) στο ασύρματο το έχουν φτιάξει στο sp1 ;;; προσωπικα δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο που λες, αν θελεις εξηγησε μου για να σου πω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
elapse Δεκέμβριος 14, 2007 #45 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2007 Αρχική απάντηση από hayabusa προσωπικα δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο που λες, αν θελεις εξηγησε μου για να σου πω... Aν συνδέεσαι με το ρούτερ ασύρματα, κάθε 60 δευτερόλεπτα ακριβώς έχεις μια καθυστέρηση(lag), επειδή τα vista ψάχνουν για ασύρματα δίκτυα. Σε download/browsing δεν το καταλαβαίνεις, αλλά αν παίζεις online είναι κόλαση...Αν θες να δεις τι συμβαίνει, άνοιξε command prompt και γράψε:ping -t <router ip>Ενω θα σου δίνει απάντηση σε 1-2ms, στα 60 secs θα δεις μεγάλα pings. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 14, 2007 Author #46 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2007 τωρα καταλαβα, δυστυχως δεν μπορω να σου πω γιατι εν τελει το απεγκατεστησα...παρολα αυτα ομως δοκιμασα αλλα μου ελεγε οτι δεν ειναι εγκυρη η συνταξη της εντολης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Δεκέμβριος 14, 2007 #47 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2007 Το πέρασα κι εγώ το RC... στο DDE version γράφει 10. επισης έγινε evaluation copy για 15 μέρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 14, 2007 Author #48 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2007 Αρχική απάντηση από lefteriz Το πέρασα κι εγώ το RC... στο DDE version γράφει 10. επισης έγινε evaluation copy για 15 μέρες μαλλον δεν ειχες αυθεντικη εκδοση ε; γιατι και εμενα μου γραφει evaluation copy αλλα εχουν παραμεινει ενεργοποιημενα... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
omen1971 Δεκέμβριος 19, 2007 #49 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2007 Αρχική απάντηση από hayabusa [14-12-2007 13:56] παντως ακομα και μετα την απεγκαταστση το "evaluation copy " εξακολουθει να υπαρχει... Σε μένα έφυγε κάνοντας επαναφορά συστήματος στο σημείο πριν την εγκατάσταση του SP1 RC1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 19, 2007 Author #50 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2007 Αρχική απάντηση από omen1971 Σε μένα έφυγε κάνοντας επαναφορά συστήματος στο σημείο πριν την εγκατάσταση του SP1 RC1. και εμενα εφυγε τελικα μετα απο μερικες επανεκινησεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.