hayabusa Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2007 Mολις ολοκληρωθηκε η εγκατασταση του vista sp1 rc1...Με πασα ειλικρινεια μπορω καταρχην να πω οτι αργεο παρα πολυ να πολυ να εγκατασταθει...Σε συστημα με c2d T7200@2.00GHz και 160αρη sata εκανε πανω απο μιαμιση ωρα...Κατα τα αλλα δεν εχω δουλεψει και ιδιαιτεραωτο συστημα οποτε δεν μπορω να μιλησω με σαφηνεια για οποιεσδηπογτε βελτιωσεις...Το μονο σιγουρο ειναι οτι το προβλημα το οποιο φιλοδοξουσα να λυσω με την εγκατασταση του, δηλαδη να αρχισει να λειτουργει πλεον ο windows installer (το προβλημα ηταν και δυστυχως εξακολουθει να ειναι πως οτιδηποτε εχει msi installer δεν εγκαθισταται-πεταει error 1601: Δεν ηταν δυνατη η προσβαση στην υπηρεσια windows installer) δεν το ελυσα τελικα...Αρχιζω να πιστευω (και με την προυποθεση οτι αυτη η rc περιελαμβανε μεσα τον win installer 4.5) οτι καπου αλλου ειναι η ζημια και σκεφτομαι ολο και περισσοτερο το φορματ...Αν εχετε καμια ιδεα σχετικα με το τι μπορει να γινει για να φτιαχτει το παραπανω προβλημα πειτε την ελευθερα...Επισης νομιζω οτι καλο θα ηταν να ποσταρουμε εδω (οσοι το εγκαταστησαμε ) τις γνωμες μας για να παρουν και οι υπολοιποι μια ιδεα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 12, 2007 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2007 Μπορείς να τρέξεις το dxdiag.exe και να μας πεις τι έκδοση γράφει στο DDI ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 12, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2007 Αρχική απάντηση από Wizard! Μπορείς να τρέξεις το dxdiag.exe και να μας πεις τι έκδοση γράφει στο DDI ? μπορεις να μου εξηγησεις τι ειναι αυτο και κυριως που βρισκεται για να το τρεξω ; PS: με τι εχει να κανει αυτο ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 12, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2007 Αρχική απάντηση από Wizard! Μπορείς να τρέξεις το dxdiag.exe και να μας πεις τι έκδοση γράφει στο DDI ? το βρηκα αυτο που θες, πες μου τι ειναι περιπου το ddi στα ελληνικα για να σου πω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 12, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2007 αστο το βρηκα!!! γραφει 9Εx...εξηγησε μου μονο τι ειναι αν εχεις την καλοσυνη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Δεκέμβριος 12, 2007 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2007 Αρχική απάντηση από hayabusa [Σήμερα, στις 23:29] αστο το βρηκα!!! γραφει 9Εx...εξηγησε μου μονο τι ειναι αν εχεις την καλοσυνη.. το utility που σου λεει λεπτομερειες για το ποιο directX εχεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Δεκέμβριος 13, 2007 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2007 Τζίφος η υπόθεση. Αυτό ήθελα κι εγώ να δω. Το μόνο που με ένοιαζε ήταν το DDI version να λέει 10.1. Αλλά δεν απογοητεύομαι ακόμα. Ξέρω σίγουρα ότι το SP1 στην τελική του έκδοση θα αναγνωρίζει και θα καταργεί τις πειρατικές εγκαταστάσεις που βασίζονται σε πειραγμένα BIOS και σε bootloader που μιμούνται τις ΟΕΜ εκδόσεις εταιριών. Αυτό δεν υπάρχει στην RC1, οπότε ίσως αργότερα να δούμε και το DDI να αλλάζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Δεκέμβριος 13, 2007 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2007 Εμενα παλι το Dxdiag λεει αλλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 13, 2007 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2007 Τώρα με μπερδέψατε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Δεκέμβριος 13, 2007 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2007 Μηπως ο hayabusa δεν εχει dx10 καρτα?Παντως διαφορα επιδοσεων με και χωρις sp1 ειναι μηδενικη σε dx10... Δοκιμασα crysis και lost planet σε dx10 στην ιδια εγκατασταση windows πριν και μετα το sp1. Οι διαφορες ηταν καπου 1-2% υπερ του sp1 που μαλλον ηταν απλα θεμα σφαλματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 13, 2007 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2007 Αρχική απάντηση από mariosaliceΑυτό δεν υπάρχει στην RC1, οπότε ίσως αργότερα να δούμε και το DDI να αλλάζει. ελπιζω κατι τετοιο να ισχυει και με τον win installer (αν και εχω χασε καθε ελπιδα) Αρχική απάντηση από Daidalos Μηπως ο hayabusa δεν εχει dx10 καρτα? ακριβως, η Χ1600 δεν το υποστηριζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 13, 2007 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2007 Αρχική απάντηση από Daidalos Μηπως ο hayabusa δεν εχει dx10 καρτα? Παντως διαφορα επιδοσεων με και χωρις sp1 ειναι μηδενικη σε dx10... Αρχική απάντηση από hayabusaακριβως, η Χ1600 δεν το υποστηριζει Πάλι μπέρδεμα εδώ... Σύμφωνα με τις προδιαγραφές, από τη στιγμή που θα μπει το wddm2.x, κι αφού ο hayabusa δεν έχει DX10.x κάρτα, δε θα έπρεπε να την βλέπει κανονικά αλλά σαν απλή vga... Τότε, θα δούμε τις αυξημένες επιδόσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 13, 2007 Author #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2007 παντως, και για να ειμαι ειλικρινης, ολα αυτα απο τη στιγμη που εξακολουθει να μην δουλευει ο win installer λιγο με απασχολουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 13, 2007 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2007 Για το win-installer είμαι 100% πεπεισμένος ότι φταίει κάτι άλλο... Με κάτι κάνει conflict, κάτι που εγκαθιστάς (πρόγραμμα, driver, service) το εμποδίζει. Δεν πρόκειται να φτιάξει με SP...Δοκίμασε να κάνεις μια εγκατάσταση σε άλλο δίσκο, ένα παλιό, και βάζε ένα ένα πράγμα κάθε φορά, μέχρι να σταματήσει να παίζει. Έτσι έκανα με το Sniper Elite και ανακάλυψα ότι το ενοχλούσαν κάποια codecs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Δεκέμβριος 13, 2007 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2007 Αρχική απάντηση από Wizard!Τότε, θα δούμε τις αυξημένες επιδόσεις... Μηπως πρεπει να περιμενουμε νεα drivers για το sp1 η δεν εχει σχεση? ΥΓ: Εγω παντως προβλημα με installer δεν εχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 13, 2007 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2007 Αρχική απάντηση από Daidalos Μηπως πρεπει να περιμενουμε νεα drivers για το sp1 η δεν εχει σχεση? Πολύ πιθανό, δε γνωρίζω σίγουρα. Το έχουν αφήσει τόσο φλου το όλο θέμα, που κανείς δεν ξέρει σίγουρα... Αρχική απάντηση από DaidalosΕγω παντως προβλημα με installer δεν εχω. Καλά, λογικό. Μόνο ο hayabusa έχει. Πιθανότατα θα συνεχίσει να το έχει αν δεν πάρει Honda Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 13, 2007 Author #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2007 Αρχική απάντηση από Wizard!Καλά, λογικό. Μόνο ο hayabusa έχει. Πιθανότατα θα συνεχίσει να το έχει αν δεν πάρει Honda keep eating my dust... παντως θεμα conflict με αλλη υπηρεσια κλπ δεν παιζει γιατι το προβλημα υπαρχει απο την πρωτη στιγμη που πηρα τον υπολογιστη,πριν εγκατασταθει το οτιδηποτε δηλαδη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 13, 2007 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2007 Δοκίμασες άλλη κόπια? Μιά μηδαμινή πιθανότητα είναι να είναι corrupted εξ'αρχής...Από την άλλη, την 1η εγκατάσταση την έκανες εσύ ή ήταν ήδη στημένο? Δοκίμασε να κάνεις εγκατάσταση με όλα default (BIOS) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 13, 2007 Author #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2007 και εγω πιστευω πως ηταν προβληματικη η εγκατασταση απο την αρχη...τα win ηρθαν εγκατεστημενα...μεσα στις γιορτες θα κοιταξω να τα ξαναπερασω...απο την αλλη την πρωτη (και τελευταια μεχρι στιγμης φορα) που πηγα να κανω φορματ στο φορητο αυτο και να βαλω τα ΧΡ καθε φορα στο ~50% της εγκαταστασης συσκευων ετρωγα bsod και η εγκατασταση αρχιζε παλι απο την αρχη και φυσικα μετα γινοταν παλι το ιδιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 13, 2007 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2007 Αν δε μπορούσες ούτε να βάλεις τα ΧΡ, με την προϋπόθεση ότι έχεις βάλει drivers για το δίσκο (αν χρειάζεται με F6), τότε 99% είναι hardware πρόβλημα. Αν δεν έχεις πειράξει τίποτα στο bios, τότε καλύτερα θα ήταν να τους το πας πίσω να στο αναλάβουν αυτοί. Τσάμπα χάνεις το χρόνο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.