Jump to content

Μεταφορά η/υ

KoMM

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια!

Θα κάνω ταξίδι με το αυτοκίνητο κ λεω να πάρω και το πισι μαζι. Θα υπάρξει πρόβλημα από τυχόν κραδασμούς ? Σκέφτομαι κυρίως ψύκτρα-σκληρό μιας και η ψύκτρα είναι μεγάλη και βαριά -120extreme- και ο ραπτορας είναι στο πανω μερος του στακερ.

Τι λέτε;

αν με καποιο τροπο βαλεις λιγο αφρολεξ ή ρικοφον γυρω απο τον σκληρο δεν θα εχεις προβλημα...για την ψυκτρα δεν νομιζω πως πρεπει να φοβασαι...

εγω εχω την BIG TYPHOON ... το pc το εχω παει ενα καρο φορες σαλαμινα και δεν εχει παθει τπτ ...αμα την εχεις βαλει σωστα δεν θα εχεις προβλημα ... οσο για το σκληρο δεν νομιζω να οδηγας και στα κατσαβραχα :p

Απλά βάλε το pc οριζόντια μη ζορίζεται η μητρική με την ψύκτρα στις λακούβες...

Χμμ δε ξέρω αν χωράει το στακερ οριζοντια...Αν χωράει όμως, θα "παίζει" ο ραπτορας καθώς είναι πάνω, και ο τρόπος που "πιάνει" δεν εμποδίζει την κατακόρυφη κίνηση..Αυτός με απασχολεί πιο πολύ.

μια λυση σχετικα με τον δισκο θα ηταν να τον ξεβιδωσεις και να τον εχεις σε καποιο ασφαλες σημειο και τον ξαναβαζεις μεσα μολις φτασεις...

Οκ.Αυτό θα κάνω αν και είναι ψιλοταλαιπωρία :S αλλά απ το να γίνει καμια στραβή δε το συζητώ...

Βάλε το PC ξάπλα πάνω σε κάτι fluffy (sic) και θα είσαι ΟΚ. Εγώ τα βάζω πάνω στην κουκούλα του αυτοκινήτου διπλωμένη, σαν πάπλωμα είναι :D

Αρχική απάντηση από jpavly

Βάλε το PC ξάπλα πάνω σε κάτι fluffy (sic) και θα είσαι ΟΚ. Εγώ τα βάζω πάνω στην κουκούλα του αυτοκινήτου διπλωμένη, σαν πάπλωμα είναι :D

εισαι και εσυ pcholic ε ; :D :D :D

Συνηθως μονο τον ραπτορα βγάζω απο το PC οτα παω ταξιδι και κουβαλαω το PC... δεν θα εχεις πρόβλημα... ;)

Αρχική απάντηση από hayabusa

εισαι και εσυ pcholic ε ; :D :D :D

Είναι μέρος της δουλειάς βρε, τα πηγαίνω βόλτες πέρα δώθε :p

Αρχική απάντηση από jpavly

Είναι μέρος της δουλειάς βρε, τα πηγαίνω βόλτες πέρα δώθε :p

καποτε βγαζαν βολτα τα σκυλια, τα γατια ,τα χρυσοψαρα κλπ...τωρα βγαζουμε τους υπολογιστες...αυτο θα πει εξελιξη με την παροδο του χρονου :D :D :D

Αρχική απάντηση από KoMM

Γεια!

Θα κάνω ταξίδι με το αυτοκίνητο κ λεω να πάρω και το πισι μαζι. Θα υπάρξει πρόβλημα από τυχόν κραδασμούς ? Σκέφτομαι κυρίως ψύκτρα-σκληρό μιας και η ψύκτρα είναι μεγάλη και βαριά -120extreme- και ο ραπτορας είναι στο πανω μερος του στακερ.

Τι λέτε;

Εγω προσωπικα καθε χρονο ανεβαζω/κατεβαζω τον υπολογιστη Θεσσαλονικη/Πατρα. Το μονο που προσεχω ειναι να μπει ξαπλα μην εχω τιποτα τρελα με τη γομαροψυκτρα μου που δεν χρησιμοποιει backplate. Ποτε δεν ειχα το παραμικρο προβλημα. Υπ' οψιν τη μοναδα την βαζω στο πισω καθισμα πανω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.