jose Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2007 παιδιά έχω σκοτώσει τους 3 και βρίσκουμε εκεί με τους πυραυλους,... για να καταλάβετε εκεί που ανοίγει η πορτα αργά αργά και μέσα έχει τους ρώσους...θέλω να μπω στο control room και τους έχω σκοτώσει όλους... πως θα μπω στο room αυτό αφού δεν έχει καμια πόρτα... στον χαρτί δείχενι ότι είναι διπλα μου... τι να κάνω ? έχω κολλήσει...help με
Fireman74 Δεκέμβριος 12, 2007 #2 Δεκέμβριος 12, 2007 Φιλε μου επειδη το τερματισα, αν θυμαμαι καλα,κοιτα γυρω σου στους υπολογιστες της αιθουσας ωστε να απενεργοποιησεις τους πυραυλους!Κρατας πατημενο το F και εγινε!!!! :T: :T: :T: :T: :T:
jose Δεκέμβριος 12, 2007 Author #3 Δεκέμβριος 12, 2007 δεν εχω μπει ακομα στο control room... ειμαι ενα σταδιο πιο πριν και εχω κολισει...δεν βρισκω πορτα...
spH3RiCal Δεκέμβριος 12, 2007 #4 Δεκέμβριος 12, 2007 Nαι δεν εχει πορτα.. Οποτε τι ποιο απλο, φτιαχνεις μια μονος σου.. Πας σε ενα δωματιακι που ειναι σαν "τετραγωνη εσοχη" αν θυμαμαι καλα αριστερα απο την πορτα και μετα δεξια, βαζεις c4 στον τοιχο και ετοιμη η πορτα..
johnnymous Δεκέμβριος 13, 2007 #5 Δεκέμβριος 13, 2007 Αρχική απάντηση από spH3RiCal [Σήμερα, στις 01:02] Nαι δεν εχει πορτα.. Οποτε τι ποιο απλο, φτιαχνεις μια μονος σου.. Πας σε ενα δωματιακι που ειναι σαν "τετραγωνη εσοχη" αν θυμαμαι καλα αριστερα απο την πορτα και μετα δεξια, βαζεις c4 στον τοιχο και ετοιμη η πορτα.. :jump: :jump: :jump: θέλω πολύ να το παίξω αλλά περιμένω μετά την αναβάθμιση να το λιώσω....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.