Chrisantz Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2007 Καλησπέρα σας... Χθές το βραδάκι μου χτύπησε ο σκληρος και αναγκάστηκα να ξαναπεράσω το λειτουργικό...Win XP sp2 (εχω τα original)....κάνω ενεργοποίηση, ξανακουμπώνω ολα τα προγράματα που είχα και πρίν, κατέβασα όλα τα update των win και του explorer 7... ολα κομπλέ! ...μεχρι που άνοιξα τη σελίδα του modem... κανει real time refresh και όταν βάζεις κωδικό και φωρτώσει η σελίδα τσούπ χτυπάει αυτόματα και ενα refresh. Παλια δεν υπήρχε προβλημα... τώρα με το που επηχειρεί να κάνει το refresh κάνει crash ο explorer και κλείνει μόνο με Ctrl+Alt+Del με αποτέλεσμα να μήν μπορώ να ρυθμήσω το modem μου!! :X: :sick: Ξαναέβαλα τον explorer απο την αρχή ...μαπα το καρπούζι ... τα ίδια! Επίσης αλλο ενα πρόβλημα που παρατήρησα είναι να έχει "χαλασει" το sharpening της οθόνης.. το οποίο τυνχάνει να είναι ακριβώς ρυθμισμένο όπως και πρίν αλλα για κάποιο λόγο και ενω στα win όλα ειναι μια χαρά ο explorer τα δίχνει θολά ..Μην βιαστείτε να σκεφτήτε "α δεν θα έχει ρυθμήσει το clear type" γιατι το έκανα και μαλιστα δεν μου άρεσε παλια καθόλου και το είχα off αλλα τώρα είτε off είτε on τα ίδια σκ.. ops καρπουζια είναι Πραγματικά ειμαι στο τόσο να το βάψω μπλέ και να το πετάξω στη θάλασσα.. και να πάρω Mac... Δώστε τα φώτα σας LABίτες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Δεκέμβριος 12, 2007 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2007 περίεργο το πρόβλημα φίλε...τουλάχιστον έβαλες ενα firefox να ρυθμίσεις το modem?θα μπορούσες βέβαια να μείνεις με τον firefox που μπορεί να μην είναι λύση στο πρόβλημα, αλλά και ο XP7 δεν είναι browser... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chrisantz Δεκέμβριος 13, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2007 Συνδεσα το laptop μου και πάλι καλά έγεινε η δουλειά, οπότε το modem οκ. Μάλλον θα βάλω κάνα firefox όπως λές και συ να κάνω τη δουλειά μου και θα το ψάξω... είναι πολύ σπαστικό.. τα μάτια μου κουράζονται και μια παραγραφο 4 σειρών να διαβάσω! ενώ στο λάπτοπ και σε έναν ακόμα σταθερό με την ίδια διάταξη LCD no prob...τι να πώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Δεκέμβριος 13, 2007 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2007 F.F. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.