Jump to content

DDR GAIL πρόβλημα και e-shop

Dj_John_2001

Recommended Posts

είχα πάρει παλια μια 512 gail ddr απο το e-shop το 2005 νομίζω είχε εγγύηση lifetime !

πριν λίγο καιρό ο υπολογιστής παρουσίασε κάτι ΔΕΝ ξερω ακριβός τι αλλά έπεξα λίγο με τις μνήμες την καρτα γραφικων κτλ.. και τελικά το Pc ανοιξε μόνο οταν εβγαλα την gail οταν την εβαζα είτε μονη τις είτε με την άλλη μνήμη τιποτα!!

την έστειλα πίσω και σήμερα μου εστειλαν sms Και μου λένε πως δέν παρουσίασς κανενα πρόβλημα !! μα πώς είναι δινατόν !!!

τι μπόρει να συμβένει ?

Αρχική απάντηση από aspirin [Σήμερα, στις 17:32]

Είχες τρέξει memtest για να διαπιστώσεις ποιά μνήμη κ αν έχει πρόβλημα? Έτσι γενικά βάζω τη μία και δουλεύει άρα η άλλη έχει πρόβλημα δε σημαίνει τίποτα...

δεν ανοιγε καθόλου ο υπολογιστής πώς να κάνω τεστ ? ουτε καν μεχ το bios δεν εφτανε !! ολο μπιπ μπιπ .... ηταν ...

πινεις εναν καφε να χαλαρωσεις και πας απο κει.

παιρνεις και το ΠιΣι στο αμαξι...

τους εξηγεις τι παιζει...

σου αρχιζουν τα μα-μου...

πας εξω και φερνεις το ΠιΣι.

παιρνεις εναν τυπα απο κει και του λες να σου βρει μια οθονη.

το συνδεεις εχοντας πανω και τις 2 μνημες.

δεν ανοιγει.

αφαιρεις την χαλασμενη και ως δια μαγειας ανοιγει.

αν συνεχισει να σου λεει οτι η μνημη ειναι οκ μπορεις να τον πλακωσεις...

ξαναπήγαινε και πες του πως το πρόβλημα επιμένει να εμφανίζεται και να το τσεκάρουν μπροστά σου.

ούτε ξύλο ούτε φωνές

όμορφα και πολιτισμένα

Μαγαζί είναι, δεν είναι μπαμπούλας

και εσύ είσαι πελάτης... με δικαιώματα

Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 22:59]

ξαναπήγαινε και πες του πως το πρόβλημα επιμένει να εμφανίζεται και να το τσεκάρουν μπροστά σου.

ούτε ξύλο ούτε φωνές

όμορφα και πολιτισμένα

Μαγαζί είναι, δεν είναι μπαμπούλας

και εσύ είσαι πελάτης... με δικαιώματα

Ετσι..:T:

Εξ'αλλου κι αυτοι τι κανουν δηλ..? memtest τρεχουν οπως ολοι...αν βγει καθαρο σου λενε αυτα που σου ειπαν..:cool:

eυχαριστώ παιδία για τις απαντήσεις αλλα είμαι 300χλμ απο αθήνα κοντά στον πύργο μένω οπότε δεν μπορει να γίνει αυτό στο e-shop point του πύργου απλά διαμεσολάβησαν για να την στείλουν πάνω όχι να την ελενξουν αυτοί ...

σου έδωσαν γραπτή έκθεση οτι ναι είναι όλα καλά?

του τεχνικού εννοώ?

έχεις αποδείξεις του πέρα δώθε στα χέρια σου?

κάνε μια επιστολή με το πρόβλημα σου και τον τρόπο που το χειρίστηκαν οι κύριοι

διπλότυπη!

η μία πάει στο e-shop και η άλλη πάει στο ΙΝΚΑ

γνωστοποιόντας στο e-shop ότι περιμένεις απάντηση γρπτώς για το πρόβλημα σου και αναφέροντας οτι ενημερώνεις και τον μεσολαβητή.

από εκεί και μετά αρχίζεις και κατοχυρώνεις δικαιώματα ;)

παιδια ΔΟΥΛΕΥΕΙ τελίκα η μνήμη !! :)

αλλά μου μένει μία απορία ..

είχα και ένα άλλο πρόβλημα στο pc με την ώρα στο BIOS όταν άλλαξα μπαταρία όμως δουλεψαν όλα ρολοϊ ...

αλλά .. γιατι πρίν αλλάξω μπαταρία ο υπολογιστής δέν άνοιγε όταν έβαζα και τις 2 μνήμες αλλά μόνο με την μία ??

μπορεί η μπαταρία να φταίει για κάτι τέτιο ?

καλο ειναι πριν βαλουμε τις φωνες- που παντα χρειαζεται- να διπλοτσεκαρουμε αν οντως φταιει ενα συγκεκριμενο κομματι οπως π.χ. οι μνημες του Dj_john_2001, η ειναι και κατι αλλο. το να ριχνουμε τις ευθυνες σε οποιο μαγαζι, ειναι το πιο ευκολο. ειδικα οταν προκειται για πολυπλοκα ηλεκτρονικα οπως οι υπολογιστες μας, που πολλες φορες κανουν τα τρελα τους απο το πουθενα!! εσυ ας πουμε dj_ john δοκιμασες τις μνημες σε εναν αλλο υπολογιστη?

Ένας φίλος μου ενώ είχαν πρόβλημα οι μνήμες τους πήγαινε τη μητρική για αλλαγή. Χαμός, ΙΝΚΑ και δε συμμαζεύεται. Την ελέγχανε όλα οκ, αλλά στον ίδιο δεν έπαιζε. Με τα πολλά του αλλάζουν μητρική και διαπίστωσε ότι η νέα πάλι δεν έπαιζε... Εκεί κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά και βρήκε το πρόβλημα. Κατα τ'αλλα είχε κράξει το eshop χωρίς να ζητήσεις έστω μια συγνώμη

@aspirin : ειδές πουθενά να κράζω το e-shop ?? Να ζητήσω συγνώμη ? για πιό λόγο επιδή έκαναν την δουλεία τους? τους έστειλα κάτι που νομίζα ότι ήταν ελλατωματικό να το ελέγξουν και να μου πούν τι συμβένει ... κακό είναι αυτό ?

@cabdik : και ποίος σου είπε οτι είχα σε άλλο υπολογιστή πρόσβαση για να κάνω τη δοκιμή ? το ίδιο το e-shop μου είπε στο τηλέφωνο να την στείλω πίσω να την κοιτάξουν..

ενημέρωσα κίολλας εδώ στο φόρουμ οτι τελικά η μνήμη δουλεύει και ρώτησα κάτι άλλο για πίο λόγο δεν λειτουργούσε πριν και τώρα είναι Οκ με την καινούργια μπαταρία που άλλαξα είναι παράξενο και αύτο που ρώτησα ?

ρε πατριωτη,κανενας δεν μου το ειπε. γι αυτο ρωτησα εσενα. δηλ δεν εχεις κανενα φιλο που να εχει εναν υπολογιστη να το τσεκαρεις? αν δεν εχεις, 0κ. απλα ειπα την αποψη μου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.