Jump to content

προβλημα με τα video........

ennia

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια και χρονια πολλα. Εχω προβλημα γενικα με ολα τα video που αναπαραγω στο pc. Πριν κανω αναβαθμηση ειχα μια Nvidia 6600le. και ολα δουλευαν ρολοι. Τωρα εχω μια Nvidia GeForce 8600 GT. Οταν συνδεω την τηλεοραση με το pc, η τηλεοραση δειχνει ασπρομαυρα. Αλλαξα απο καλωδιο S-Video σε σκαρτ. Αλλα παλι τα ιδια. Εκτος απο αυτο τις τελευταιες μερες εχω και πιο σοβαρο προβλημα.............

Δεν μπορω να δω κανενα video, ουτε στο pc. Ακουω κανονικα ηχο αλλα η εικονα ειναι μαυρη(σε οποιο player και αν δοκιμασα) :help: :help: :help: :help: :help:

Αρχική απάντηση από ennia

Δεν μπορω να δω κανενα video, ουτε στο pc. Ακουω κανονικα ηχο αλλα η εικονα ειναι μαυρη(σε οποιο player και αν δοκιμασα) :help: :help: :help: :help: :help:

Οσο για αυτο θα ελεγα να δοκιμασεις αυτους τους codecs. Ειναι πακετο και αν το προβλημα ειναι οι codec τοτε το προβλημα σου θα λυθεί.:)

http://www.free-codecs.com/download/K_Lite_Codec_Pack.htm

Δεν εκανα τιποτα. Εξακολουθει το ιδιο προβλημα. Ακουω ηχο αλλα απο εικονα τιποτα.

Παιχνιδια κανονικα. Τωρα επαιζα crysis. Μονο με τα video ειναι το προβλημα.

Εβαλα και τους πιο παλιους μηπως εχουν οι τελευταιοι καποιο προβλημα, αλλα τιποτα.

Μήπως έχει να κάνει με σήμα PAL/NTSC ?

Δοκίμασε σε μια τηλεόραση η οποία υποστηρίζει σίγουρα και NTSC

(οι ιαπωνό-αμερικάνικες υποστηρίζουν) και πες μας.

Πρέπει να υπάρχει και καλώδιο που να κάνει τη δουλειά

(όπως στα psx) αλλά ίσως υπάρχει και software λύση.

λοιπον.... η tv που εχω συνδεση στο pc υποστηριζει και pal & ntsc. εχω δικιμασει και B/PAL αλλα και M/NTSC. Και τα δυο ασπρομαυρη εικονα βγαζουν. Οταν ομως απο το μενου της tv επιλεγω το pal αυτη το πηγαινει μονη της στο αυτοματο (γιατι δεν ξερω). Επισης υποστηριζει και ενα αλλο τυπο σηματος το (SECAM).

Πειτε πως να το διορθωσω αυτο το πραμα δεν αντεχω αλλο.......

το προβλημα με την ασπρομαυρη απεικονιση μεσω s-video το ειχα και εγω, και οπως καθομουνα και σπαζοκεφαλιαζα για το τι μπορει να φταιει μου ηρθε η φαεινη ιδεα να γυρισω το καλωδιο, δηλαδη το βυσμα που πηγαινε στην τηλεοραση να το βαλω στον φορητο και αντιστροφα και ως δια μαγειας το προβλημα λυθηκε...

Αρχική απάντηση από hayabusa

το προβλημα με την ασπρομαυρη απεικονιση μεσω s-video το ειχα και εγω, και οπως καθομουνα και σπαζοκεφαλιαζα για το τι μπορει να φταιει μου ηρθε η φαεινη ιδεα να γυρισω το καλωδιο, δηλαδη το βυσμα που πηγαινε στην τηλεοραση να το βαλω στον φορητο και αντιστροφα και ως δια μαγειας το προβλημα λυθηκε...

κατσε περιμενε. το βυσμα το οποιο παει στην τν μπορει να παει και στο pc. μεχρι εδω οκ.

Αλλα το βυσμα που παει στη καρτα γαρφικων πως μπορει να παει στην τν?

Να σημειωσω οτι εχω παρει και σκαρτ καλης ποιοτητας αλλα και παλι τα ιδια.

Αρχική απάντηση από ennia

κατσε περιμενε. το βυσμα το οποιο παει στην τν μπορει να παει και στο pc. μεχρι εδω οκ.

Αλλα το βυσμα που παει στη καρτα γαρφικων πως μπορει να παει στην τν?

Να σημειωσω οτι εχω παρει και σκαρτ καλης ποιοτητας αλλα και παλι τα ιδια.

εγω ειχα συνδεσει το s-video κατευθειαν απο την καρτα γραφικων στην τηλεοραση αν αυτο εννοεις :)

Αρχική απάντηση από hayabusa

εγω ειχα συνδεσει το s-video κατευθειαν απο την καρτα γραφικων στην τηλεοραση αν αυτο εννοεις :)

μου ειπες οτι αλλαξες το καλωδιο s-video και το εβαλες αναποδα, ετσι δεν ειναι ή εγω καταλαβα λαθος?

Αυτο εννοω...............:whistling :whistling :whistling :whistling :whistling

και εγω στην αρχη ειχα ενα καλωδιο απο την καρτα γραφικων κατευθειαν στην υποδοχη της τν (για video) αλλα μετα την αναβαθμηση με το ιδιο καλωδιο εδειχνε ασπρομαυρα. αλλαξα καλωδιο και εβαλα σκαρτ, αλλα παλι τα ιδια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.