manos_ir Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25, 2010 Πρόσφατα αγόρασα εναν nas-server για να κάνει ολη την βρομοδουλειά.... ολα καλα.... ολα ανθηρα..... μαθαίνω , τα βρίσκω ολα και http και ftp και ολα.... πρώτο μηχάνημα...... ΑΛΛΑ...... το QGet (bitorrent client ) που εχει.... παρολο που το περνάω torrents να κατεβάσει..... δεν τα ξεκινάει.... τα φορτώνει στο πρόγραμμα..... αλλα 0% .... και εχω δοκιμάσει και απο private και απο public tracker... υπάρχει κανείς να βοηθήσει ? στην ανάγκη του δίνω codes να μπει και μόνος του να το ψάξει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Δεκέμβριος 26, 2010 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2010 Firewall?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_ir Δεκέμβριος 26, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2010 λογο ασχετοσυνης..... τα εχω κλειστα ολα τα security.....σιγα σιγα θα τα στρωσω και αυτα....δεν μπαινεις ρε gv να τον σενιαρεις....?να στησεις και τον ftp server ....εεεε ?????? φανταστικέ γιωργη.....? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_ir Δεκέμβριος 27, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2010 μετα απο μια μερα φαγουρας με τον gv.... η λυση ηταν..... restart στο router..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Δεκέμβριος 28, 2010 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2010 Και κάμποσα port forward.. Παίζει με όλα τώρα;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
steven_04 Δεκέμβριος 29, 2010 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2010 Μολις ειδα τα χαρακτηριστικα του nas server που συζητατε. Εχω μεινει μααααααααααααααααα..............Εχουν ξεφυγει οι θηκες για τα καλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Δεκέμβριος 29, 2010 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2010 Μολις ειδα τα χαρακτηριστικα του nas server που συζητατε. Εχω μεινει μααααααααααααααααα..............Εχουν ξεφυγει οι θηκες για τα καλα...Eιναι αλλη φαση..αλλα με τοσα που κανεις στεινεις atom με ubuntu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Ιανουάριος 15, 2011 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2011 Πόσο βγήκε ο server €€€ ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιανουάριος 15, 2011 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2011 Αρκετα(180+)..κανει πολλα "απλα" αλλα μεχρι ενα σημειο.Δεν δέχεται και πολλες παραμετροποιήσεις ..τοτε που το εψαχνα.Μεγαλο ατου το οτι καιει πολυ λιγο...αλλα παρουσιάστηκαν προβληματα οπως Tracker-Client Compatibillity κτλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
panzo Ιανουάριος 15, 2011 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2011 Καλησπερα εμενα μπορει να με βοηθησει καποιος να στησω τον εν λογω μηχανημα ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panzo Ιανουάριος 16, 2011 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2011 Ευρηκα!!!! ολα κομπλε τουλαχιστον οσα εκανα!!! ευχαριστω τον φιλο GV για τις συμβουλες του!!! εχω βεβαια δρομο μπροστα μου!!! και μια ερωτηση ακομα γιατι ενω σεταρω τις ρυθμισεις για το mail notification δεν μπορει να στειλει mail απαιτηται να ανοιξω κατι και για αυτο στο ρουτερ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιανουάριος 17, 2011 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 http://www.emailaddressmanager.com/tips/mail-servers.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
panzo Ιανουάριος 18, 2011 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2011 thanx alot man!!!! πλεον δουλευουν ολα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theo X Μάρτιος 30, 2011 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2011 Και κάμποσα port forward.. Καλημέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα (πρώτο post). Γιώργο, μου έχει παρουσιαστεί το ίδιο πρόβλημα (δεν κατεβάζει torrents) και μετά από πολύ κόπο κατάφερα να κατεβάσω 2-3 torrents, αλλά δεν έχει σταθερή λειτουργία. Τη μία ξεκινάει, την άλλη καθόλου. Τα torrent αρχεία που χρησιμοποιώ για τις δοκιμές μου είναι με πολλούς seeders και όχι από κλειστό site. Θα μπορούσες να μου πεις τι port forwarding έκανες εκτός από το κλασικό 6881-6999; Χρειάστηκαν και άλλες ρυθμίσεις; Θα ήμουν ευγνώμον αν μπορούσες να βοηθήσεις γιατί έχω φάει ξενύχτια χωρίς να βγάλω άκρη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Απρίλιος 1, 2011 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2011 Αμα σου πω οτι δεν θυμαμαι Νομιζω ειχα ανοιξει TCP/UDP σε αυτες τις πορτες. Καλυτερα να απαντησει ο μανος..για σιγουρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.