Jump to content

The 2x2GB Kit DDR2 thread

Spyrus

Recommended Posts

Οι δικες μου 1175 με 2.1V 5-5-5-15 στην P5K που ειχα και στην Maximus II που εχω. Επισης απ οσο εχω δει οι G.Skill PI series και αν δεν κανω λαθος και οι axeram με 2.1-2.15 παιζουν εκει που θες. Αλλα παντα εξαρταται απο τη μητρικη σου και απο το τι θα σου τυχει

Γενικα κοιτα για PC9200 και PC9600

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply
Οι Mushkin Red Line πάνε άνετα 1066 και κάνουν 53€!

Ευχαριστώ! Πάντως και στα 1066MHz να μην φτάσουν, και τα 1000MHz που είναι χρονισμένες παραείναι καλά.

Αν υπάρχει και καμία άλλη πρόταση ευπρόσεκτη.:to_pick_ones_nose3:

Edit: Μόλις είδα και τις Crucial για τις οποίες έχω ακούσει πολύ καλά λόγια...

Ποιά να προτιμήσω;

Εμένα τόσο σε abit ip35 pro και σε asus p5q deluxe έπαιζαν μια χαρά 1066 για κάθε μέρα με 2.1 V και 5-5-5-12, τα άλλα στο auto!

Εμένα τόσο σε abit ip35 pro και σε asus p5q deluxe έπαιζαν μια χαρά 1066 για κάθε μέρα με 2.1 V και 5-5-5-12, τα άλλα στο auto!

Ναι ρε συ δεν είπα ότι δεν πάνε, είπα όχι πάντα όλες , δηλαδή το παιδί να μην το έχει σίγουρο.

• 3 weeks later...

Πηρα κι εγω τις crucial.. Με 2 ωρες δουλεια πηγαν με 5αρια 1141 στα 2.2 και 1203 στα 2.29 αλλα με 6-6-6-18.. Προσπαθω εδω και 1.30 ωρα να τις κανω να παιξουν με 5αρια αλλα ματαια.. Ουτε καν ποστ δε κανει..

Που θα παει ομως.. Ο επιμενων νικα.. :p

Οποτε να φοβαμαι που τις εχω στα 2.4+?:whistling Βεβαια τους εχω βαλει HR-07 με fan επανω.. :p

Δε νομιζω να παιζει προβλημα παντως.. Για καθημερινη χρηση ειναι stock, απλα μια στα τοσα που ερχεται η ορεξη το ψαχνω να δω μεχρι που πανε..:)

Οποτε να φοβαμαι που τις εχω στα 2.4+?:whistling Βεβαια τους εχω βαλει HR-07 με fan επανω.. :p

Δε νομιζω να παιζει προβλημα παντως.. Για καθημερινη χρηση ειναι stock, απλα μια στα τοσα που ερχεται η ορεξη το ψαχνω να δω μεχρι που πανε..:)

Ελα μωρε σιγα..το πολυ πολυ να σου μεινουν στο χερι..:happy2:

Μονο που εσυ εχεις 2x1 και το thread ειναι 2x2..οποτε τα ramακια σου δεν κολανε εδω..:cool:

τι σχέση έχει αυτό τα ίδια τσιπάκια δεν φοράνε είτε 2χ1 ή 2χ2? εγώ πρόσθεσα άλλα 2χ1 και καήκανε.

2.1 για 24/7 το πολύ 2.2, εκτός αν η εργοστασιακή τάση είναι παραπάνω άντε 2.3 δηλαδή

εγώ που έχω ένα κιτ ocz flex2 2x2gb 1150mhz 2.1-2.2 με 5άρια και το πήγα 1200mhz με 5άρια και 2,25 καλά είμαι???Έχω ΄και ένα κιτ 2χ1gb 1300mhz cl5 με 2,5..αυτό???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.