Jump to content

The 2x2GB Kit DDR2 thread

Spyrus

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply
σου εξήγησα.

Το ότι το πόσταρα εγώ δεν σημαίνει ότι το έκανα μόνος μου.

Για να τελειώνουμε, δεν σου έκανε παρατήρηση. Αλλά καλύτερα χύμα και σταράτα: Να μία παρουσίαση που έκανα, κάναμε, έβλεπα ή άκουγα ή δεν ξέρω και εγώ τι. Αφού είναι φιλικό το περιβάλλον, γιατί να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας; Γκεγκε;

Εγώ με έχω quotaρει, είναι κακό αυτό γιατρέ μου ?

Ε.. το πρώτο στάδιο είναι :p

Για να τελειώνουμε, δεν σου έκανε παρατήρηση. Αλλά καλύτερα χύμα και σταράτα: Να μία παρουσίαση που έκανα, κάναμε, έβλεπα ή άκουγα ή δεν ξέρω και εγώ τι. Αφού είναι φιλικό το περιβάλλον, γιατί να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας; Γκεγκε;

Μα ούτε το έκανα για να κρυφτώ πίσω απ το δάχτυλό μου.Αν ήθελα δεν θα έβαζα ο "enjoy" στο τέλος.

Τεσπα,αν μου έλεγε και ο 38 απ την αρχή το πρόβλημα δεν θα χρειαζόταν να τα λέμε όλα αυτά :)

ρε παιδια για λυστε μου μια απορια. εχω ενα ζευγαρι μνημες ddr2 800 2x1gb. αν βαλω αλλο ενα ιδιας συχνοτητας -800mhz- αλλα διαφορετικα timings, θα υπαρχει προβλημα?

Μα ούτε το έκανα για να κρυφτώ πίσω απ το δάχτυλό μου.Αν ήθελα δεν θα έβαζα ο "enjoy" στο τέλος.

Τεσπα,αν μου έλεγε και ο 38 απ την αρχή το πρόβλημα δεν θα χρειαζόταν να τα λέμε όλα αυτά :)

Ακόμα δεν το πιάνεις. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Γιατί να δημιουργούμε εντυπώσεις τσάμπα;

Φίλοι είμαστε, δύσκολο είναι να τα έχουμε όλα ανοικτά;

To κατάλαβα :p

Και να το πώ άλλη μια φορά.Δεν πάω να δημιουργήσω εντυπώσεις.Απλό είναι,αν ο 38 μου είχε πει ακριβώς τι τον είχε "πειράξει" δεν θα γινόταν αυτή η παρεξήγηση.

Εγώ άνοιξα και σας περιμένω :hehe:

ρε παιδια για λυστε μου μια απορια. εχω ενα ζευγαρι μνημες ddr2 800 2x1gb. αν βαλω αλλο ενα ιδιας συχνοτητας -800mhz- αλλα διαφορετικα timings, θα υπαρχει προβλημα?

άμα τα timmings του δεύτερου είναι χαλαρότερα ίσως να έχεις.

Αν είναι πιο σφηχτά όχι δεν θα έχεις,μιας και θα προσαρμοστούν στα πιο χαλαρά ;)

άμα τα timmings του δεύτερου είναι χαλαρότερα ίσως να έχεις.

Αν είναι πιο σφηχτά όχι δεν θα έχεις,μιας και θα προσαρμοστούν στα πιο χαλαρά ;)

Η αλλιώς: Ολες οι μνημες που έχεις θα παίζουν τοσο "σφιχτά" οσο το πιο χαλαρό dimmάκι...

Αλλιώς: Αν ολα τα dimmακια σου παίζουν σε (τυχαιο νουμερο) 4-4-4-13, εκτος απο ένα που παίζει μονο με 5-4-5-15, τότε θα αναγκαστείς να βάλεις τους χρονισμούς του "κακού" dimm ωστε να γλυτώσεις τυχόν παρεξηγήσεις (εγω ειμαι το πιο γρηγορο ντιμακι αρα παω πρώτο, κάτσε μάστορα εσυ εισαι πιο χαλαρός κλπ)...

Ισως στην περίπτωση σου να ηταν προτιμότερο να πουλήσεις το πρώτο σετάκι που έχεις για να πάρεις δυο ίδια... Ειδικά με τις τιμές των DDR2...

η να παρω αλλο ενα ιδιο σετ σαν αυτα που εχω, για να μην εχω προβλημα!!

εμενα που τα παιξε η μια μνημη και θα τις στειλω στο πλαισιο ποιες να παρω τωρα απο το πλαισιο παλι τις ιδιες;

@psile και AleX αυτες ειναι 8gb...:daisy:

AleX τις 4gb δεν εχεις ? αυτες που εχω και εγω...:unsure:

1185 με τι timings ?Vram ? Vnb ?για πες για πες...

pitsiriko

4gb kit ειναι 2χ2

χωρίς να πειράξω τίποτα. με μαμά όλα πήγαν εκεί

στο ρεύμα δεν ακούνε, με πιο χαλαρά timings πάνε 1200+ απ ότι έχω δει αλλά δεν τις έχω πάει ακόμα περιμένω να στήσω το w/c

pitsiriko

4gb kit ειναι 2χ2

ναι αλλα αυτο που εδωσε ο Ψιλος ειναι 4*2 GB...εμεις εχουμε τα 2*2:bigsmile:

χωρίς να πειράξω τίποτα. με μαμά όλα πήγαν εκεί

Ωραιος....θα τα δοκιμασω και εγω :unsure: (οταν βρω χρονο)

Δέν είναι καθόλου τυπογραφικό...αλλιώς θα ήταν τυπογραφικό σε 60 προϊόντα της Corsair :p

Το 2 υποδειλώνει πώς είναι DDR2 και το 4096 την χωριτηκότητα....μην μπερδέυεστε με το 2x4096 :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.