Jump to content

The 2x2GB Kit DDR2 thread

Spyrus

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Ναι Άλεξ ίδια τσιπάκια αλλά ίσως η καλύτερη διαλογή Powerchips στον κόσμο.

Είναι πολύ δύσκολα να πάνε 575 σκέψου για παραπάνω ενώ τα 540-550 τα έχουν αρκετά

Ναι Άλεξ ίδια τσιπάκια αλλά ίσως η καλύτερη διαλογή Powerchips στον κόσμο.

Είναι πολύ δύσκολα να πάνε 575 σκέψου για παραπάνω ενώ τα 540-550 τα έχουν αρκετά

handpicked

μαλλον οτι πιο γρηγορο στις DDR2

το θεμα ειναι αν χαλαρωσο και εγω το trfc να πανε τοσο.

θελω να δω πως θα παιξει καλητερα με το cpu γιατι σκεφτομε 400χ9 αλλα μαλλον οι μνημες θα παιξουνε 1066 locked γιατι με διαιρετες και ιστοριες θα πεσουνε πολυ.

εκτος αν κανω κατι λαθος και μου ξεφευγει καμια ρυθμιση

Μετα απο μια ''μικρη'' καθυστερηση του πλαισιου 2 ημερων οι

ΧP2-6400 in Da HouSe.

au2d93ghs9bumqa6rn05_thumb.jpg

loxkt8crnxyjcekgbtq0_thumb.jpg

ασπρουλιαρες σχεδον χιλιαρισαν στο τσακ μπαμ με 5αρια και νιωθουν ασχημα στο ρευμα..

5-5-5-18 με 2.4v

t1e8j9gpuo9j7g1qhxlf_thumb.jpg

h889m4vkt9hr3ojvsmb3_thumb.jpg

Aπο πρωτη εντυπωση ειμαι υπερ ευχαριστημενος απο τις αποδωσεις αυτες και δεν εχω δοκιμασει και πολλα πανω τους..

Σαν πρωτα αποτελεσματα του 10' δεν με δυσκολεψαν καθολου..

Μα δεν εχω πειραξει τα timings..

Ρε σις ακουτε τι λεω??

Εκανα o/c τα πρωτα 10λεπτα που τις πηρα...

Ουτε που εχω δοκιμασει τιποτα..

Απλα χιλιαρισαν με την πρωτη..

Δν τις εχω πανω απο μισαωρο και περιμενατε να εχω παιξει με ρευματα κλπ?? Μολις εκλεισα memtest.

2.4V για ~490 με 5άρια????? Κάτσε ρε, ηρέμησε. Με 2V δεν παίζουν εκεί?

Μια χαρα ξερω πως θα πανε...

Ανετα θα παιξουν με 2ν..

Μα ανετα.

Απλα δεν περνω για πρωτη φορα mushkin.. Ξερω τι θα παιξει αν τις βαλω 2ν.. δεν θα ανεβαινει ο cpu..Και επειδη εχω κλοκαρισμενο cpu δεν θελω με την καμια να χασω τη σταθεροτητα που εχω πιασει με ενα καταραμενο Cmos reset :p..

Δεν ρισκαρα ουτε εκανα δοκιμες..

εχω κλισει 30λεπτα που τις πηρα.

Απλά μην τις πεθάνεις στο ρεύμα...καλοδούλευτες! Και δες και τι παίζει με 4αρια :p

παιζουν με 4αρια βρε..

απλα πρεπει να ριξω τον cpu..

Δεν παθενουν τιποτα της φυσαει το dominator αλλα και γενικα δεν παθενουν τιποτις:rolleyes:

Πολύ ρεύμα πάνω από 2.1 είναι υπερβολή.

Κάτι κάνεις λάθος νομίζω...

:hehe: Tι κανω λαθος μωρε?? Αφου μολις τις πηρα ουτε που ασχοληθικα απλα τις εβαλα αμεσως στα 1000 και επεξα με τα ρευματα !

Ειπε κανεις οτι δεν παιζουν 1000 με 2.1 και 4αρια???

Επισης ειπε κανεις οτι δεν ανεβαινουν αλλο??

Πως γινετε να εχω κανει λαθος σε κατι ενω δεν εχω ασχοληθει με κατι...

Ποσες φορες δηλαδη να πω οτι μοοολις τις πηρα και ειχα 10' χρονο να κλοκαρω...??

ΥΓ: ΟΧΙ καθολου υπερβολη δεν ειναι. 2.1 ειναι απο μονες τους. Επισης της mushkin performance τις ανεβαζεις μεχρι τα 2.4 αφοβα αν τις φυσανε ανεμιστηρες. ( οχι για 24/7 ) το εχω συζητηση και στο φορουμ της mushkin.:giveup:

ΥΓ: ΟΧΙ καθολου υπερβολη δεν ειναι. 2.1 ειναι απο μονες τους. Επισης της mushkin performance τις ανεβαζεις μεχρι τα 2.4 αφοβα αν τις φυσανε ανεμιστηρες. ( οχι για 24/7 ) το εχω συζητηση και στο φορουμ της mushkin.:giveup:

powerchips δεν έχουν?

ε...μέχρι 2.2 όπου πάνε

απο εκεί και πάνω μάλλον θα χειροτερέψεις τα πράγματα

τα ίδια ισχύουν και για τις ocz flex 1150 (κάπου εκεί) που τα έχουν με 2.1-2.15

παντού λένε όχι πάνω απο 2.2 σε powerchips, όχι ότι έχω ακούσει να χαλάνε αλλά ποτέ δε ξέρεις

το σίγουρο είναι ότι είναι υπερβολή/άσκοπο

καλά κλόκια :T:

Άκου τι σου λένε βρε man, αν είχες κανα GKX τώρα θα το ψάχναμε με 2.4 :D

Θα στοχεύσεις για το υψηλότερο με 4άρια ή με 5άρια?

με συνδιασμους και λογικα με 5αρια..

Kαι ουσιαστικα θα δυσκολευτω αρκετα γιατι τροω πορτα απο τον επεξεργαστη μου.

Και να εξηγησω .

Εχω nforce 590 τσιπακι και το συγκεκριμενο εχει καποιες ιδιομορφιες.

Ο διαιρετης αλλαζη καπως περιεργα με αποτελεσμα να τροω 'πορτα' ειτε απο τον cpu

ειτε απο την ram αντιστοιχα.

Αυτο γινετε καθως οσο ανεβαζω ραμ ανεβαζω cpu και οσο cpu - ανεβαζω ram.

Για πχ, το pc ηταν κλοκρασιμενο στα 270χ13 και αν ''δηλωσεις'' τις ραμ ddr 800 θα εχεις διαιρετη /7 .

Αν ddr 667 θα εχεις /9 και παει λεγονταις (μεχρι 400 που ειναι /12 ή /14 δεν θυμαμε ) και /7 ειναι ο μικροτερος διαιρετης..

Οποτε περιοριζομαι αρκετα οπως καταλαβαινετε..

Σε μια αλλη κουβεντα για τον amd μου ηταν να αλλαξω μητρικη αλλα αυτο ειναι ΟΤ , γιατι επηρεαζαν και αλλα πραγματα.

Συνεπως με τις παρον καταστασης αν καταφερω να τις παω 1100 θα ειμαι ικανοποιημενος εστω και με πενταρια γιατι θα ειναι παραλληλα και ο cpu στα υψη και παμε για Hardware reward :p

YΓ: Ναι 2,2 λενε να τα πηγαινεις τα Powerchips αλλα για bench στο forum τα παιδια τις πανε 2.4 οπως λενε αφοβα (κ γω το χω κανει και με redline ) . Οχι για 24/7 . Να τρεξεις κανα bench μονο .. δεν παραπονεθηκαν παντως..

με συνδιασμους και λογικα με 5αρια..

Kαι ουσιαστικα θα δυσκολευτω αρκετα γιατι τροω πορτα απο τον επεξεργαστη μου.

Και να εξηγησω .

Εχω nforce 590 τσιπακι και το συγκεκριμενο εχει καποιες ιδιομορφιες.

Ο διαιρετης αλλαζη καπως περιεργα με αποτελεσμα να τροω 'πορτα' ειτε απο τον cpu

ειτε απο την ram αντιστοιχα.

Αυτο γινετε καθως οσο ανεβαζω ραμ ανεβαζω cpu και οσο cpu - ανεβαζω ram.

Για πχ, το pc ηταν κλοκρασιμενο στα 270χ13 και αν ''δηλωσεις'' τις ραμ ddr 800 θα εχεις διαιρετη /7 .

Αν ddr 667 θα εχεις /9 και παει λεγονταις (μεχρι 400 που ειναι /12 ή /14 δεν θυμαμε ) και /7 ειναι ο μικροτερος διαιρετης..

Οποτε περιοριζομαι αρκετα οπως καταλαβαινετε..

Σε μια αλλη κουβεντα για τον amd μου ηταν να αλλαξω μητρικη αλλα αυτο ειναι ΟΤ , γιατι επηρεαζαν και αλλα πραγματα.

Συνεπως με τις παρον καταστασης αν καταφερω να τις παω 1100 θα ειμαι ικανοποιημενος εστω και με πενταρια γιατι θα ειναι παραλληλα και ο cpu στα υψη και παμε για Hardware reward :p

YΓ: Ναι 2,2 λενε να τα πηγαινεις τα Powerchips αλλα για bench στο forum τα παιδια τις πανε 2.4 οπως λενε αφοβα (κ γω το χω κανει και με redline ) . Οχι για 24/7 . Να τρεξεις κανα bench μονο .. δεν παραπονεθηκαν παντως..

αν κλοκάρεις με amd επεξεργαστή πρόσεξε μην τον πάρεις στο χέρι

κάτι που έμαθα και εγώ χτές-προχτές

http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=2015739&postcount=4924

κάτι για 2.0-2.1 λένε μαξ στις μνήμες αλλιώς bye-bye IMC

Σημερα οπως ειδα εβαλε το Πλαισιο στη σελιδα του κατι Mushkin 800μχζ ασπρες οι οποιες φαινονται ιδιες με τις πρασινες.

Υπαρχει καμια διαφορα;

Επισης εφερε και http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977727&product=1113283 στα 119€ οσο δλδ και οι OCZ.

Απο τις 2 τελευταιες, τις 1066, ποιες πιστευετε οτι αξιζουν περισσοτερο;

Απορια ενος ασχετου!!!!

Το Operating Voltage που αναφερεται 1.8 ή 2.1 τι ρολο παιζει; Ειναι καλο να ειναι μεγαλο ή μικρο; Βλεπω πχ 4GB 800αρες μνημες με 1.8 και 2.1V....

Επισης εφερε και http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977727&product=1113283 στα 119€ οσο δλδ και οι OCZ.

Απο τις 2 τελευταιες, τις 1066, ποιες πιστευετε οτι αξιζουν περισσοτερο;

Απορια ενος ασχετου!!!!

Το Operating Voltage που αναφερεται 1.8 ή 2.1 τι ρολο παιζει; Ειναι καλο να ειναι μεγαλο ή μικρο; Βλεπω πχ 4GB 800αρες μνημες με 1.8 και 2.1V....

σε όλα σχεδόν τα 2χ2γίγα κιτ το ρεύμα δε το κοιτάμε γιατί έτσι και αλλιώς δεν ακούνε στο ρεύμα τα powerchips

λογικό, όσο λιγότερο τόσο οικονομικότερο και ΜΠΟΡΕΙ να κάνει και καλύτερο οβερκλοκ

στα κιτ που έβαλε πιο πάνω

99% θα είναι ακριβώς τα ίδια και πάνε ακριβώς το ίδιο!

η οσζ έχει καλό support, δε ξέρω για τη muskin

εάν έχει και η δεύτερη, πάρε όποια σου αρέσουν περισσότερο! :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.