Qlim4X Μάϊος 6, 2008 #601 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2008 ναι αλλα εχουν τα ιδια chipakia (powerchips)αρα ειναι οι ηδιες απλος χρονισμενες πιο πανο Link to comment Share on other sites More sharing options...
thor Μάϊος 6, 2008 #602 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2008 ολα τα 4αρια στην ελληνικη αγορα φορανε powerchips Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Μάϊος 7, 2008 Author #603 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 Ναι Άλεξ ίδια τσιπάκια αλλά ίσως η καλύτερη διαλογή Powerchips στον κόσμο.Είναι πολύ δύσκολα να πάνε 575 σκέψου για παραπάνω ενώ τα 540-550 τα έχουν αρκετά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 7, 2008 #604 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 Ναι Άλεξ ίδια τσιπάκια αλλά ίσως η καλύτερη διαλογή Powerchips στον κόσμο.Είναι πολύ δύσκολα να πάνε 575 σκέψου για παραπάνω ενώ τα 540-550 τα έχουν αρκετάhandpicked μαλλον οτι πιο γρηγορο στις DDR2το θεμα ειναι αν χαλαρωσο και εγω το trfc να πανε τοσο.θελω να δω πως θα παιξει καλητερα με το cpu γιατι σκεφτομε 400χ9 αλλα μαλλον οι μνημες θα παιξουνε 1066 locked γιατι με διαιρετες και ιστοριες θα πεσουνε πολυ. εκτος αν κανω κατι λαθος και μου ξεφευγει καμια ρυθμιση Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Μάϊος 7, 2008 #605 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 Μετα απο μια ''μικρη'' καθυστερηση του πλαισιου 2 ημερων οι ΧP2-6400 in Da HouSe. Oι ασπρουλιαρες σχεδον χιλιαρισαν στο τσακ μπαμ με 5αρια και νιωθουν ασχημα στο ρευμα.. 5-5-5-18 με 2.4v Aπο πρωτη εντυπωση ειμαι υπερ ευχαριστημενος απο τις αποδωσεις αυτες και δεν εχω δοκιμασει και πολλα πανω τους.. Σαν πρωτα αποτελεσματα του 10' δεν με δυσκολεψαν καθολου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Μάϊος 7, 2008 #606 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 Για να αξίζουν τα λεφτά τους πρέπει να πάνε εκεί με 4αρια....Με 5αρια παίζουν και οι κόκκινες πάνω από 1050. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάϊος 7, 2008 #607 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 2.4V για ~490 με 5άρια????? Κάτσε ρε, ηρέμησε. Με 2V δεν παίζουν εκεί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Μάϊος 7, 2008 #608 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 Καλά γενικώς αυτές όσο ρεύμα να τους δώσεις δεν πάνε παραπάνω. Μείνε στα χαμηλά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Μάϊος 7, 2008 #609 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 Μα δεν εχω πειραξει τα timings.. Ρε σις ακουτε τι λεω?? Εκανα o/c τα πρωτα 10λεπτα που τις πηρα... Ουτε που εχω δοκιμασει τιποτα.. Απλα χιλιαρισαν με την πρωτη.. Δν τις εχω πανω απο μισαωρο και περιμενατε να εχω παιξει με ρευματα κλπ?? Μολις εκλεισα memtest. 2.4V για ~490 με 5άρια????? Κάτσε ρε, ηρέμησε. Με 2V δεν παίζουν εκεί? Μια χαρα ξερω πως θα πανε... Ανετα θα παιξουν με 2ν.. Μα ανετα. Απλα δεν περνω για πρωτη φορα mushkin.. Ξερω τι θα παιξει αν τις βαλω 2ν.. δεν θα ανεβαινει ο cpu..Και επειδη εχω κλοκαρισμενο cpu δεν θελω με την καμια να χασω τη σταθεροτητα που εχω πιασει με ενα καταραμενο Cmos reset .. Δεν ρισκαρα ουτε εκανα δοκιμες.. εχω κλισει 30λεπτα που τις πηρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Μάϊος 7, 2008 #610 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 Απλά μην τις πεθάνεις στο ρεύμα...καλοδούλευτες! Και δες και τι παίζει με 4αρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Μάϊος 7, 2008 #611 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 Απλά μην τις πεθάνεις στο ρεύμα...καλοδούλευτες! Και δες και τι παίζει με 4αρια παιζουν με 4αρια βρε.. απλα πρεπει να ριξω τον cpu.. Δεν παθενουν τιποτα της φυσαει το dominator αλλα και γενικα δεν παθενουν τιποτις Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Μάϊος 7, 2008 #612 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 Ωραία...Παραπάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Μάϊος 7, 2008 Author #613 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 Πολύ ρεύμα πάνω από 2.1 είναι υπερβολή.Κάτι κάνεις λάθος νομίζω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Μάϊος 7, 2008 #614 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 Πολύ ρεύμα πάνω από 2.1 είναι υπερβολή.Κάτι κάνεις λάθος νομίζω... Tι κανω λαθος μωρε?? Αφου μολις τις πηρα ουτε που ασχοληθικα απλα τις εβαλα αμεσως στα 1000 και επεξα με τα ρευματα ! Ειπε κανεις οτι δεν παιζουν 1000 με 2.1 και 4αρια??? Επισης ειπε κανεις οτι δεν ανεβαινουν αλλο?? Πως γινετε να εχω κανει λαθος σε κατι ενω δεν εχω ασχοληθει με κατι... Ποσες φορες δηλαδη να πω οτι μοοολις τις πηρα και ειχα 10' χρονο να κλοκαρω...?? ΥΓ: ΟΧΙ καθολου υπερβολη δεν ειναι. 2.1 ειναι απο μονες τους. Επισης της mushkin performance τις ανεβαζεις μεχρι τα 2.4 αφοβα αν τις φυσανε ανεμιστηρες. ( οχι για 24/7 ) το εχω συζητηση και στο φορουμ της mushkin.:giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor_ch Μάϊος 7, 2008 #615 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 ΥΓ: ΟΧΙ καθολου υπερβολη δεν ειναι. 2.1 ειναι απο μονες τους. Επισης της mushkin performance τις ανεβαζεις μεχρι τα 2.4 αφοβα αν τις φυσανε ανεμιστηρες. ( οχι για 24/7 ) το εχω συζητηση και στο φορουμ της mushkin.:giveup: powerchips δεν έχουν? ε...μέχρι 2.2 όπου πάνε απο εκεί και πάνω μάλλον θα χειροτερέψεις τα πράγματα τα ίδια ισχύουν και για τις ocz flex 1150 (κάπου εκεί) που τα έχουν με 2.1-2.15 παντού λένε όχι πάνω απο 2.2 σε powerchips, όχι ότι έχω ακούσει να χαλάνε αλλά ποτέ δε ξέρεις το σίγουρο είναι ότι είναι υπερβολή/άσκοπο καλά κλόκια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Μάϊος 7, 2008 #616 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 Άκου τι σου λένε βρε man, αν είχες κανα GKX τώρα θα το ψάχναμε με 2.4 Θα στοχεύσεις για το υψηλότερο με 4άρια ή με 5άρια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Μάϊος 7, 2008 #617 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 Άκου τι σου λένε βρε man, αν είχες κανα GKX τώρα θα το ψάχναμε με 2.4 Θα στοχεύσεις για το υψηλότερο με 4άρια ή με 5άρια? με συνδιασμους και λογικα με 5αρια.. Kαι ουσιαστικα θα δυσκολευτω αρκετα γιατι τροω πορτα απο τον επεξεργαστη μου. Και να εξηγησω . Εχω nforce 590 τσιπακι και το συγκεκριμενο εχει καποιες ιδιομορφιες. Ο διαιρετης αλλαζη καπως περιεργα με αποτελεσμα να τροω 'πορτα' ειτε απο τον cpu ειτε απο την ram αντιστοιχα. Αυτο γινετε καθως οσο ανεβαζω ραμ ανεβαζω cpu και οσο cpu - ανεβαζω ram. Για πχ, το pc ηταν κλοκρασιμενο στα 270χ13 και αν ''δηλωσεις'' τις ραμ ddr 800 θα εχεις διαιρετη /7 . Αν ddr 667 θα εχεις /9 και παει λεγονταις (μεχρι 400 που ειναι /12 ή /14 δεν θυμαμε ) και /7 ειναι ο μικροτερος διαιρετης.. Οποτε περιοριζομαι αρκετα οπως καταλαβαινετε.. Σε μια αλλη κουβεντα για τον amd μου ηταν να αλλαξω μητρικη αλλα αυτο ειναι ΟΤ , γιατι επηρεαζαν και αλλα πραγματα. Συνεπως με τις παρον καταστασης αν καταφερω να τις παω 1100 θα ειμαι ικανοποιημενος εστω και με πενταρια γιατι θα ειναι παραλληλα και ο cpu στα υψη και παμε για Hardware reward YΓ: Ναι 2,2 λενε να τα πηγαινεις τα Powerchips αλλα για bench στο forum τα παιδια τις πανε 2.4 οπως λενε αφοβα (κ γω το χω κανει και με redline ) . Οχι για 24/7 . Να τρεξεις κανα bench μονο .. δεν παραπονεθηκαν παντως.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor_ch Μάϊος 7, 2008 #618 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 με συνδιασμους και λογικα με 5αρια..Kαι ουσιαστικα θα δυσκολευτω αρκετα γιατι τροω πορτα απο τον επεξεργαστη μου. Και να εξηγησω . Εχω nforce 590 τσιπακι και το συγκεκριμενο εχει καποιες ιδιομορφιες. Ο διαιρετης αλλαζη καπως περιεργα με αποτελεσμα να τροω 'πορτα' ειτε απο τον cpu ειτε απο την ram αντιστοιχα. Αυτο γινετε καθως οσο ανεβαζω ραμ ανεβαζω cpu και οσο cpu - ανεβαζω ram. Για πχ, το pc ηταν κλοκρασιμενο στα 270χ13 και αν ''δηλωσεις'' τις ραμ ddr 800 θα εχεις διαιρετη /7 . Αν ddr 667 θα εχεις /9 και παει λεγονταις (μεχρι 400 που ειναι /12 ή /14 δεν θυμαμε ) και /7 ειναι ο μικροτερος διαιρετης.. Οποτε περιοριζομαι αρκετα οπως καταλαβαινετε.. Σε μια αλλη κουβεντα για τον amd μου ηταν να αλλαξω μητρικη αλλα αυτο ειναι ΟΤ , γιατι επηρεαζαν και αλλα πραγματα. Συνεπως με τις παρον καταστασης αν καταφερω να τις παω 1100 θα ειμαι ικανοποιημενος εστω και με πενταρια γιατι θα ειναι παραλληλα και ο cpu στα υψη και παμε για Hardware reward YΓ: Ναι 2,2 λενε να τα πηγαινεις τα Powerchips αλλα για bench στο forum τα παιδια τις πανε 2.4 οπως λενε αφοβα (κ γω το χω κανει και με redline ) . Οχι για 24/7 . Να τρεξεις κανα bench μονο .. δεν παραπονεθηκαν παντως.. αν κλοκάρεις με amd επεξεργαστή πρόσεξε μην τον πάρεις στο χέρι κάτι που έμαθα και εγώ χτές-προχτές http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=2015739&postcount=4924 κάτι για 2.0-2.1 λένε μαξ στις μνήμες αλλιώς bye-bye IMC Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάϊος 15, 2008 #619 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2008 Σημερα οπως ειδα εβαλε το Πλαισιο στη σελιδα του κατι Mushkin 800μχζ ασπρες οι οποιες φαινονται ιδιες με τις πρασινες.Υπαρχει καμια διαφορα;Επισης εφερε και http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977727&product=1113283 στα 119€ οσο δλδ και οι OCZ.Απο τις 2 τελευταιες, τις 1066, ποιες πιστευετε οτι αξιζουν περισσοτερο;Απορια ενος ασχετου!!!!Το Operating Voltage που αναφερεται 1.8 ή 2.1 τι ρολο παιζει; Ειναι καλο να ειναι μεγαλο ή μικρο; Βλεπω πχ 4GB 800αρες μνημες με 1.8 και 2.1V.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor_ch Μάϊος 15, 2008 #620 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2008 Επισης εφερε και http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977727&product=1113283 στα 119€ οσο δλδ και οι OCZ. Απο τις 2 τελευταιες, τις 1066, ποιες πιστευετε οτι αξιζουν περισσοτερο; Απορια ενος ασχετου!!!! Το Operating Voltage που αναφερεται 1.8 ή 2.1 τι ρολο παιζει; Ειναι καλο να ειναι μεγαλο ή μικρο; Βλεπω πχ 4GB 800αρες μνημες με 1.8 και 2.1V.... σε όλα σχεδόν τα 2χ2γίγα κιτ το ρεύμα δε το κοιτάμε γιατί έτσι και αλλιώς δεν ακούνε στο ρεύμα τα powerchips λογικό, όσο λιγότερο τόσο οικονομικότερο και ΜΠΟΡΕΙ να κάνει και καλύτερο οβερκλοκ στα κιτ που έβαλε πιο πάνω 99% θα είναι ακριβώς τα ίδια και πάνε ακριβώς το ίδιο! η οσζ έχει καλό support, δε ξέρω για τη muskin εάν έχει και η δεύτερη, πάρε όποια σου αρέσουν περισσότερο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.