Jump to content

The 2x2GB Kit DDR2 thread

Spyrus

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Δοκίμασε μόνο με pl8/enabled αντί pl7/disabled αν και νομίζω ότι σε εσένα είναι χειρότερο είπες

αλλά στις φορμουλα->rampage έτσι παίζει καλύτερα.

Αν όμως δεν μπορείς να κρατήσεις το strong με pl8/enabled τότε καλύτερα αυτό που έχεις.

δεν ξερω για ποιο λογο τρωω κατι ξεκαρφοτα restart ενω δεν βγαζουν λαθοι τωρα τι φταει αντε βρες.

εχτες εκει που surfarα εκανε ενα restart ετσι μετα παω να κανω blend μετα απο 1.5 ωρα τρωει restart το βαζω small στο orthos 9 priority το αφησα 7 ωρες δεν εβγαλε λαθος , βαζω large να δω τις μνημες λαθος δεν εβγαλε αλλα μετα απο 1 ωρα crasharε το orthos. Κατι ρευμα θα θελει τωρα αυτο αλλα...

παιδες ειμαι αναμεσα σε

Mushkin

DDR2 4GB Kit XP-8000 5-5-5-15

Corsair

4GB Kit DDR2 6400C4DHX G

Mushkin

DDR2 4GB Kit XP-6400 4-4-4-12

Mobo Abit IP35pro, vista x64 O/S.

Aυτο που με απασχολει ειναι αν οι XP8000 θα φτασουν τα ~1100 μιας

και εχω διαβασει διαφορα κουλα.

Επισης αν παω στις 800αρες δε ξερω αν θα πιασουν τα ~1100 μιας και

ειναι 150μεγακυλα διαφορα....

Σημειωση..ειναι αBit το mobo με οτι αυτο συνεπαγεται για τις οποιεσδηποτε μνημες

:(

καποια βοηθεια?

Στην QuadGT παίζουν οι πρώτες στα 960 σε μένα. Στα 1000 απλώς αρνείαται πεισματικά να postάρει. Abit ftw!

μαλιστα.... η ιστορια επαναλαμβανεται.....

καλυτερα να αλλαξω μομπο δηλαδη ε? λολ

μία γρήγορη ερώτηση και απο μένα

ταξινόμηση με βάση την τιμή

Patriot Extreme Performance Viper Series 4GB 2 x 2GB DDR2 PC2-8500 1066Mhz

OCZ DDR2 PC2-8500 4GB 2x 2GB Reaper HPC Edition Dual Channel Memory

4GB G.Skill DDR2 PC2-8500 (5-5-5-15) PK Series Dual Kit (8-layer PCB)

CORSAIR XMS2-8500 4GB 2X240 5-5-5-15 DHX

ποιά απο όλες?

θα παίξει σε DFI P35 ή X48 (δεν ξέρω ακόμα)

Στην QuadGT παίζουν οι πρώτες στα 960 σε μένα. Στα 1000 απλώς αρνείαται πεισματικά να postάρει. Abit ftw!
μαλιστα.... η ιστορια επαναλαμβανεται.....

καλυτερα να αλλαξω μομπο δηλαδη ε? λολ

Σε Quad GT πήγαν και οι δύο 1050+. Μήπως δεν έβαλες manual όλα τα timings και είχες στο auto κάποια (tRFC/tWR);

Σε Quad GT πήγαν και οι δύο 1050+. Μήπως δεν έβαλες manual όλα τα timings και είχες στο auto κάποια (tRFC/tWR);

για everyday χωρίς να το έχω ψάξει πολύ και χωρίς ρεύματα στο chipset. Σήμερα που έχω χρόνο, θα δώ και για όρια...

και σε εμένα οι κόκκινες με το ζόρι 1000 με 5άρια...

αν και δεν τις βλέπω να είναι σταθερές...

απόγευμα αλλαγή... αλλά τι παίρνουμε τώρα?

από πλαίσιο, corsair ή Mushkin άσπρες?

έχει και μοντουλάκια transcend 667 με powerchip...

θέλω οπωσδήποτε 1066 5-5-5 24/7...

υπάρχει τίποτα?

Oι Transcend αν ήταν 800άρες μπορεί.

Σίγουρα οι Evo 4-4-4 για αυτό που θες οι άλλες δύσκολα

Καλησπερα παιδια ειμαι λιγο off topic αλλα για να μην ποσταρω ολοκληρο thread μηπΩς εχει κανεις tis GSKILL PC8000 2X2 DDR2 και μπορει να μοιραστει τα timings toy ena crop apo μεμσετ ισως ? :)

Τι θα προτειναται με το συστημα της υπογραφης

Τα timings είναι σχεδόν ίδια για όλους ειδικά τα secondary είναι στάνταρ δες εικόνες πιο πίσω.

παιδες για πιτε με πιο προγραματακι θα βλεπω μεσο windows timmings volt etc γιατι το ενα λεει 2,5 βολτ το αλλο 2,1 και δεν ξερω τι αληθευει. μεχρι στιγμης οι μνημες ειναι στα 1066 με 5αρια και 2Τ.

στην μητρικη μου asus maximus formula δεν βλεπω πουθενα να μπορω να τρεξω τις μνημες ασινχρονα με τον επεξεργαστη οπως ειχα δει σε μητρικη με 680 chipset.

Δες το thread για Maximus Formula πρόβλημα.

Εκεί θα βρεις ρυθμίσεις και πως παίζεις ασύχρονα.

Δεν υπάρχει προς τα κάτω διαιρέτης, δηλαδή οι μνήμες παίζουν στο ίδιο fsb ή ψηλότερα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.