Jump to content

The 2x2GB Kit DDR2 thread

Spyrus

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

λοιπον εγω με τις mushkin τις ασπρες ειμαι εδω δεν ξερω τι να δοκιμασω να σφιξω περιμενω καμια ιδεα; αληθεια το performance lvl πως αλλαζει στην rampage;

b98cco5gyzh20byub9ip.jpg

Παιδια ερωτηση, ειναι καλυτερα τα 2Χ2GB 800mhz ή 4Χ1GB 1066mhz?

Kαποιος να μου δωσει μια απαντηση σ αυτο εδω;:hm:

Kαποιος να μου δωσει μια απαντηση σ αυτο εδω;:hm:

για ποιό πράγμα?

επιδόσεις στοκ? 4χ1

αναβαθμισιμότητα (καλά το έγραψα?)? 2χ2 φυσικά

πιά είναι τα κριτήρια σου?

Κριτηρια δεν εχω συγκεκριμενα μιας και με το λαπτοπ που εχω τωρα δεν εχω δοκιμασει τπτ περιεργα περα απο εφαρμογες γραφειου, ιντερνετ, προγραμματα της σχολης (γραψιμο κωδικα κλπ). (pentium M 1.6Ghz, 1.2GB RAM 333Mhz)

Θελω να στησω ενα δυνατο μηχανημα και για oc και για επεξεργασια εικονας και βιντεο και για παιχνιδια (24" μονιτορ) και για να το κρατησω αρκετο καιρο. Οσο το δυνατον καλυτερο δλδ, αφου δεν εχω σκοπο να το αλλαζω καθε χρονο.Εκτος απο καμια μινι-αναβαθμισουλα σε κανενα κομματι πχ ραμ.

Στο μηχανημα θα μπουν βιστα μπιζνες.

stratego ίδια ρολόγια έχουμε 9χ450@540 αλλά το read/copy σου είναι ΠΟΛΥ καλά.

Latency κανονικά πρέπει να πιάσεις 54.χ

Αν μπορείς να βρεις everest 4.20 μήπως δε τα λέει καλά.

Το PL δοκίμασε με Performance Level 7 και phases enabled πρώτα και μετά 6/disabled.

Τα timings είναι οκ ίσως tRAS=13 και tRFC = 49-50

Βάλε το 0219 bios που έχει παραπάνω ρυθμίσεις και είναι σταθερό.

maai8nmbpa6ibccy4t2x.jpg

njdop3zsegrh9y8mm3p8.jpg

ρωτησα και απο πανω μια noobo ερωτηση το performance lvl πως το αλλαζουμε απο το bios; δεν βλεπω πουθενα να λεει τπτ με αυτο το ονομα.

κοιτα να δεις με trfc50+tras13 δεν μπουταρε ξεχωριστα μπουταρανε. Με performance lvl6 disabled- lvl7 enabled με ολους τους συνδιασμους δεν μπουταρε. Με performance lvl 7 disabled μπουταρε και με trfc50 +tras15 και trfc52+tras13 αλλα δεν ειχε καλυτερα αποτελεσματα απο τα performance lvl 8. Τα twister δεν ξερω τι να βαλω και τα εχω και αυτα auto.

Αναλυτικα

ueel67lkucpx1l0r1tcz.jpg

scsdcucyus830j3fte8w.jpg

9nex4cl0cez9ldyt6w9o.jpg

nra3abs2rmaigmeeyxt3.jpg

edit: το twister strong δεν μου εδωσε αλλα μου πηρε κιολας

τωρα δεν ξερω πως εγινε και με tras 13 και lvl7 μου εδωσε κιαλο ενω δεν αλλαξα κατι... edit2 τελικα ειχε κρατηση strong στο twister. Τωρα που το ξαναεβαλα δεν εκανε πανω απο 10145 δεν ξερω γιατι.

njiohreqeq23navtxrjv.jpg

Ποιες απο αυτες που εχει στο Πλαισιο ειναι οι καλυτερες τελικα; γενικα σταθεροτητα και σε overclock.

Αν πάνε οι Ballistix 800άρες σαν τις 1066 τότε 450@4-4-4-12 είναι εφικτό και τα 5άρια ψηλά 540+ αλλά με tRFC = 60

τελικά όλα οκ με τις MUSHKIN XP-8000 δούλεψαν εν τέλη αλλάζοντας slot :banging:

τώρα τις έχω 5-5-5-15 στα 1000 με 1.85 volts και είναι οκ !(tRC:29 , tRFC:53 , tWR:6 , tWTR:10 , tRRD:4 , RMS 7,8μs , tRTW:6 , tRDRD:3 , tWRWR:2 )

πρέπει να τις βάλω στα 2.1 volts???

στο auto μου τις βάζει στα 1.85 (είναι οκ ή θα μου βγάλει κάνα πρόβλημα??)

τις τιμές από τα volts τις είδα απο το asus AIsuite, είναι αξιόπιστες??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.