Jump to content

The 2x2GB Kit DDR2 thread

Spyrus

Recommended Posts

καλησπερα

Καλησπέρα, το θέμα αυτό είναι για kits 2x2Gb, άνοιξε κάποιο καινούριο.

Σπύρο και λοιποί, από εδώ τι προτείνετε;

Η μητρική μου είναι Maximus Formulus, the gladiator, με το 907 και οι μνήμες που έχω τώρα είναι 2x1Gb Crucial Ballistix 667 3-3-3 και παίζουν στα 1066 (400MHz fsb) με 5-4-4 και 1.95V.

Οι Ballistix θα πάνε στο HTPC, και για το main pc θέλω να μπορώ να παίξω με ~500MHz fsb (και φαντάζομαι 1/1 μνήμες) με τις 2x2Gb.

EDIT

Για ένα διάστημα είχα 4x1Gb από αυτές τις Ballistix, και παίζανε μια χαρά μέχρι 1150 με 5άρια και 2.2V max. Μήπως να πάρω άλλα 2 από αυτές και να ξεχάσω τα 2x2Gb;

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply
Καλησπέρα, το θέμα αυτό είναι για kits 2x2Gb, άνοιξε κάποιο καινούριο.

Σπύρο και λοιποί, από εδώ τι προτείνετε;

Η μητρική μου είναι Maximus Formulus, the gladiator, με το 907 και οι μνήμες που έχω τώρα είναι 2x1Gb Crucial Ballistix 667 3-3-3 και παίζουν στα 1066 (400MHz fsb) με 5-4-4 και 1.95V.

Οι Ballistix θα πάνε στο HTPC, και για το main pc θέλω να μπορώ να παίξω με ~500MHz fsb (και φαντάζομαι 1/1 μνήμες) με τις 2x2Gb.

EDIT

Για ένα διάστημα είχα 4x1Gb από αυτές τις Ballistix, και παίζανε μια χαρά μέχρι 1150 με 5άρια και 2.2V max. Μήπως να πάρω άλλα 2 από αυτές και να ξεχάσω τα 2x2Gb;

Αν θες 1000+ ακόμα και οι πιο φθηνές με Powerchips σου κάνουν. π.χ οι Gskill 4-4-4-12 με 96 ευρω που λέει.

Επειδή είσαστε άρχοντες και έχετε εξετάσει αρκετά τα δρόμενα - έχω έχω μεσάνυκτα από στικάκια 2G

MIA ΕΡΩΤΗΣΗ --->

ΘΈΛΩ 4 ΣΤΙΚΑΚΙΑ ΤΩΝ 2 GB (ΓΙΑ Χ38 Μοβο) τι μου προτείνετε ?

(ειναι για PC με VISTA-64 για τον αδελφό μου στο Αίγιο που θα δουλεύει 24/7 με qx9650 Video enconding)

(θα έχει και δύο iRAM γεμάτα - 8GB - raid0 - για το page file - μου είπαν οτι είναι πιο γρήγορο έτσι) ?

χτούπα τες : http://www.memoryc.com/computermemory/ddr2ram/4gboczpc28000platinumxtc.html.html

[αν μάλιστα μπορεί να κοπεί και τιμολόγιο γλυτώνεις και το ΦΠΑ, και σου έρχονται 2χ80 + ταχυδρομικα (κάπου 6 ευρώ αυτά) ]

Ηρθαν και οι δικες μου ReaperX 6400 απο overclockers...

Δεν εχω κανει πολλα test ακομη...με τους που τις εβαλα πανω...

Μηπως το TRFC = 46 ειναι καπως σφιχτο...?

Οχι δεν είναι από 43 και κάτω έχεις πρόβλημα στα 1000. Για παραπάνω 1020-1040 βάλε 52 να είσαι σίγουρος.

Το 12άρι ομως στο 5-5-5-12 θα σε κόψει γρήγορα κάντο 13-15

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.