Jump to content

The 2x2GB Kit DDR2 thread

Spyrus

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply
Για τις Evo One με ενδιαφέρει και μένα...

Περιμένω results...:D

Καλα μη φανταστεις οτι ειμαι κανας τρελος overclocker. Εναν 8200 εχω στα 3,6.

Αλλα ηθελα να παω σε 4 gigs μνημης, και οι διαφορα τους απο τις φτηνες adata ειναι 20€, οποτε τις προτιμησα!

Για ενα hinch, δες εδω, ο φιλος της πηγε 536 με 1,9v!

Οι Evo με 1.9 παίζουν στα 540-550 για κάθε μέρα και μέχρι 570 έχουν πάει με 5-5-5-15 δες αντίστοιχα ποστ.

Αυτά βέβαια Γενάρη-Φλεβάρη που τις πήρα τώρα δεν ξέρω πως πάνε (Powerchips έχουν)

• 3 weeks later...
Παιδιά υπάρχει κάποιο κιτάκι 2x2 που να παίζει στα 1000 με 4άρια σχετικά άνετα ή ζητάω πολλά?

ρωτα τον gregorisvas αυτος ειχε κατι ζορικες μνημες που ηταν απο κατασκευης 1000αρες με 4αρια αν θυμαμαι καλα.

Επειδη εχω αρχισει να ψαχνω κι εγω για 4gb κιτ, διαβαζοντας λιγο το thread εχω μεινει με την απορια: evo, corsair η τις κλασσικες balistix? Δε με νοιαζει για καθε μερα τι και πως, stock θα ειναι, αλλα αυτο που ενδιαφερει ειναι να βγαζουν κανα bench (3d) πανω απο τα 550 (και να αντεχουν σε ρευμα - μη δωσω 2.35+ και τις παρω στο χερι :) )..

Επισης αλλο ερωτημα, 2x2gb η 4x1gb? :p

2x2 ballistix αλλιως corsair

Οι Ballistix δυστυχώς εξαφανίστηκαν και από Πλαίσιο και από e-shop. Μήπως ξέρουμε πότε θα ξανάρθουν;

Όχι και τίποτα άλλο, αλλά λαμβάνοντας υπ'όψιν και τα τωρινά δεδομένα στην τιμολόγηση μνημών, τα 120€ για τις Corsair δεν είναι λίγα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.