Jump to content

The 2x2GB Kit DDR2 thread

Spyrus

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply
Το tRFC ~ 52 να είναι και 5-5-5-15 τα timings και tWR 6.

Αυτά είναι τα πιο σοβαρά για 1000+

Καθυστέρησα να τα τσεκάρω γτ δεν μπορούσα να βάλω τα Win :p

Λεπόν, αν το tWR είναι το ίδιο με το Write to Precharge Delay, και το tRFC είναι το ίδιο με το Refresh to ACT Delay, τότε, τζίφος..

Βασικά, με το Multi για τις μνήμες στο 4 δουλεύουν στα 1066, αλλά δοκίμασα και με 2,2v, αλλά με το που πάει να φορτώσει τα win crash-άρει ο kernel. Στα default (800) όλα μια χαρά

Καθυστέρησα να τα τσεκάρω γτ δεν μπορούσα να βάλω τα Win :p

Λεπόν, αν το tWR είναι το ίδιο με το Write to Precharge Delay, και το tRFC είναι το ίδιο με το Refresh to ACT Delay, τότε, τζίφος..

Βασικά, με το Multi για τις μνήμες στο 4 δουλεύουν στα 1066, αλλά δοκίμασα και με 2,2v, αλλά με το που πάει να φορτώσει τα win crash-άρει ο kernel. Στα default (800) όλα μια χαρά

tRFC = Refresh Cycle Time και ναι tWR είναι το Write To Precharge Delay που στο memset υπολογίζεται από

τον τύπο (όπως και το tWTR) CL-1+4+tWR = memset value

Οι τιμές στο bios για τις δικές μου είναι:

tCL=5,tRCD=5,tRP=4,tRAS=13,tRFC=50,tWR=6,tWTR=3,tRRD=3,tRTP=3

και κάποια ακόμα subtimings που δεν έχουν όλες οι μητρικές (π.χ. η Abit)

post-149-1416073456,975_thumb.jpg

tRFC = Refresh Cycle Time και ναι tWR είναι το Write To Precharge Delay που στο memset υπολογίζεται από

τον τύπο (όπως και το tWTR) CL-1+4+tWR = memset value

Στη gigabyte μου, δεν έχει τπτ τέτοιο...:hm: Οι επιλογές που μου δίνει είναι οι εξής:

ACT to ACT Delay

Rank Write to READ Delay

Write to Precharge Delay

Refresh to ACT Delay

Read to Precharge Delay

Static tRead Value

Static tRead Phase Adjust

συν τις 4 βασικές, CAS, RAS, κλπ

Ποια τα πλεονεκτηματα; Ποια τα μειωνεκτηματα; Ποιες μου προτινετε;

Για 2GB σκεφτομαι αυτες: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977727&product=983209

Αν παρω 4GB πρεπει να παω υποχρεωτικα σε 64μπιτ. Τα 32μπιτ νομιζω δεν βλεπουν και τα 4 αλλα τα χρησιμοποιουν...κανω λαθος;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.