Jump to content

The 2x2GB Kit DDR2 thread

Spyrus

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Ας είναι βαρύ, γι αυτό το τρέχω. 8GB δεν τα πήρα για πλάκα, αν τα ζορίσω μη μου κάνουν κανα restart όταν θα δουλεύω. Memtest μπορεί να τρέξω, αλλά είναι πολύ ελαφρύ πλέον, δε συγκρίνεται με SnM και Orthos.

Noobo-ερωτήσεις μέρος 2ο:

1) Orthos 2 instances? (επειδή έχω Quad και με μία έχει μόνο 2 πυρήνες, γι αυτό ρωτάω, παίζει ρόλο?)

2) Τα ΧΡ βλέπουν 2.75GB (άντε να βάλω και κανα ΒIOS με Memory Remap και να δουν 3.25) - όταν τρέξει το Orthos θα τεστάρει όλη τη μνήμη ή μόνο τα διαθέσιμα από τα Win?

Δοκίμασα και εγώ στα 960 2.11V και settings

CAS Latency 5

RAS to CAS Read 5

RAS to CAS Write 5

tRAS 18

tRFC 52

tWTR 11

tRRD 5

rRPT 8

Command Rate 2T

Πάλι error!!!!!!

Τώρα τις έχω στα 800 με 4-4-4-12 !ok μέχρι στιγμής στο memtest!

Τα volts τα βλέπω από το asus ai suite και λέει 1.85 v!!

Δώσε ρεύμα στο Northbridge, ίσως αυτό να φταίει.

Πάντως κι εγώ που έτρεξα ένα blend τώρα, error στο 20λεπτο πέταξε. Θα τις πάω (γιατί άλλο όρεξη δεν...) στα 800 4-4-4-12 που λέει και ο φίλος, θα τρέξω ένα Orthos κι αν είναι οκ θα μείνουν εκεί μέχρι το RMA.

Ας είναι βαρύ, γι αυτό το τρέχω. 8GB δεν τα πήρα για πλάκα, αν τα ζορίσω μη μου κάνουν κανα restart όταν θα δουλεύω. Memtest μπορεί να τρέξω, αλλά είναι πολύ ελαφρύ πλέον, δε συγκρίνεται με SnM και Orthos.

Noobo-ερωτήσεις μέρος 2ο:

1) Orthos 2 instances? (επειδή έχω Quad και με μία έχει μόνο 2 πυρήνες, γι αυτό ρωτάω, παίζει ρόλο?)

2) Τα ΧΡ βλέπουν 2.75GB (άντε να βάλω και κανα ΒIOS με Memory Remap και να δουν 3.25) - όταν τρέξει το Orthos θα τεστάρει όλη τη μνήμη ή μόνο τα διαθέσιμα από τα Win?

τα xp με bios update βλεπουν 3.5mb.

Βαλε priority 1-5-9 . Cpu stress and ram! !

Προφανως θα βλεπει τα 3.5gb αφου και το orthos σαν προγραμμα ειναι σχεδιασμενο για 32bit-windows/

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ Orthos ΕΒΓΑΛΕ ERROR!!ΚΡΙΜΑ :(

ΣΤΟ MEMTEST OXI!

ΤΟ ΑΦΙΣΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΚΑΝΑ 2ΩΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 RESTART ΠΑΛΙ 1 ΜΠΛΕ ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑΞΑ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΑΥΤΟ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!

ΑΝ ΤΟ ΤΡΕΞΕΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΣΤΑ 800 4-4-4-12 ΟΚ ΠΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ... ......

Οτι λέει ο από πάνω.

Βάλτε memtest Και ανοίξτε όλα όσα χρειάζονται για να πάρουν όλη

την unused ram . Επίσης 1000% coverance είναι οκ για όλα μαζί (ή κανά 2ωρο)

Για τις 1000άρες @ 5-5-5-15 εκτός από tRFC>42 θέλετε και tWR =6 ,tWTR = 3, tRRD = 3 ,tRTP = 3.

Για 4χ2GB πρώτα τις δοκιμάζουμε όλες μία μία και ξεκινάμε από την πιο χάλια να είναι πιο μακρυά από τη cpu με τη σειρά χειρότερης προς καλύτερης κοντά στη cpu.

mch/nb +0.1 από τα 2χστικς και ίσως το ΡL ένα πάνω +1. Ρεύμα έως 1.9-2.1

Kι εγώ δεν μπόρεσα να πάω κόντρα στο ρεύμα! Πήρα λοιπόν κι εγώ τις redline! 5:6 στα 960, στα 1000 δεν έμπαινε win (δεν ξεκίναγε καν η μπάρα). 5-5-5-15 με tfrc 52 και command rate 2Τ, όλα τα άλλα auto γιατί βαριέμαι το ψάξιμο, τώρα μπήκα σπίτι απτίς 7 το πρωί. Είμαι orthos stable σε blend με priority 8 κάνα 20λεπτο, θα ποστάρω και πιό μετά :)

Τόσο καιρό λέμε όχι Redline είδατε το 1000αρικάκι default όπως και εγώ όταν τις πήρα και γλυκαθήκατε...

τέσπα πάνε 1040-1060 ψάξτε το λίγο...

Ακούω για νέο rev πάντως.

Junior, έχεις λίστα με timmings αναλυτικά?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.