Jump to content

The 2x2GB Kit DDR2 thread

Spyrus

Recommended Posts

Οπότε αυτές είτε τις γνωστές mushkin στα ίδια λεφτά?

Πιστεύω θα πάνε καλύτερα από τις Mushkin αλλά μιλάμε για 5-10 ΜΗζ@5-5-5- και ίσως παραπάνω 10-20 @ 4-4-4- αν σου χρειάζεται. Τranscend θα διάλεγα (έχει καλύτερο binned σε όλες τις μνήμες της)

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Eίναι σε nforce το παιδί οπότε θα παίξει και 1Τ πιθανότατα και επίσης αντί 5-5-5 πάνε και 5-4-4- ψηλά 1000+.

Αν μπορείς να παίξεις δώσε κανένα winrar/everest να δούμε τι γίνεται.

@Kallileo αν μπορείς με το memset να τερματίσεις το tREF το τελευταίο timing όπως στη φόρμουλα

θα ανεβάσεις το bandwidth.

543 είναι μια χαρά πιστεύω. Τι voltage scaling έχεις 1.9-2.0-2.1-2.2; Αυτές είναι οι τάσεις που παίζουν.

Ναι είναι εντάξει με 5-4-4-12 και αν μπορείς να το κάνεις 5-4-4-10 στα 450 οι μνήμες θα παίξουν.

Τα άλλα είναι εσωτερικά στο τσιπσετ είναι θέμα μητρικής δεν ρυθμίζεις κάτι εξτρά αν δεν κάνω λάθος.

καλησπερα Spyrus και συγνωμη αν επανερχομαι συνεχεια στα ιδια, αλλ εδω πιστευω και ελπιζω να βρω την λυση..

Ταλικα οπως εχω αναφερει και στην σελιδα 11 του post στο τελος, εχω προβλημα για ακομα μια φορα με τις mushkin που αγορασα!!!

ετσι και με δεδομενο οτι εχω πιστωτικο υπολοιπο στο πλαισιο σκεφτομαι να παρω αυτες. http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977727&product=1078771

τι πιστευεις .. θα πανε καλα σαν τις mushkin???

εγω απλα θελω να τις δουλεψω γυρω στα 900 με 4αρια...

Στα 900 με 4άρια δύσκολα παίζουν 2χ2GB γενικα cas4 δεν τραβάνε τα παρόντα τσιπ.

Για 900 θα παίξεις με οποιαδήποτε από τις μνημες του πλαισιου αλλά με 5-4-4-12

ευχαριστω!

δλδ ακομα και με αυτη την corsair θα πετυχω αυτα που θελω με αυτα που μου λες???

με ψυξη αερα εννοειται????

Καλησπέρα,

μεταξύ των παρακάτω μνημών ποια προτείνετε?

1. GeilRam 4GB Kit DDR2 Evo One 800 5-5-5 (πλαίσιο) 119

2. MushkinRam DDR2 4GB Kit XP-6400 5-5-5-18 (πλαίσιο) 109

3. MushkinRam DDR2 4GB Kit SP-6400 5-5-5-18 (πλαίσιο) 89

4. SUPERTALENT T800UX4GC5 4GB (2X2GB) DDR2 PC2-6400 800MHZ DUAL CHANNEL KIT e-shop 89

θα παίξουν πάνω στο ASUS P5E-VM HDMI (το οποίο ακόμα δεν έχει αγοραστεί... ψάχνω κάτι μέχρι 120€ με on board vga, firewire, wifi, glan, sound 7.1, κτλ. ).

ευχαριστώ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.