hayabusa Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2007 Ρε παιδια εδω και μερικες μερες εχω ωπαρατηρησει το εξης: Στην σελιδα που ανοιγει αν πατησει κανεις στο "Περισσοτερες μικροεφαρμογες απο το ιντερνετ" πλεον δεν υπαρχει απολυτως τιποτα σε οποιαδηποτε κατηγορια και αν επιλεξω. Εχει κανεις ιδεα σχτικα με το τι μπορει να συμβαινει;
hayabusa Δεκέμβριος 12, 2007 Author #2 Δεκέμβριος 12, 2007 τι εγινε ρε παιδες; μονο στην αφεντια μου τυχαινει να υπαρχει αυτο το προβλημα;
BlueChris Δεκέμβριος 12, 2007 #3 Δεκέμβριος 12, 2007 Βγάλε τα ελληνικά ή το Ελλάδα και βάλλε English και θα τα δεις όλα στην κορυφή της σελίδας στην επιλογή γλώσσας.
hayabusa Δεκέμβριος 12, 2007 Author #4 Δεκέμβριος 12, 2007 ειχες απολυτο δικιο!!! βασικα την γλωσσα την αλλαξα αντικαθιστωντας στην διευθυνση το el-gr με en :T:
hayabusa Δεκέμβριος 12, 2007 Author #5 Δεκέμβριος 12, 2007 μαλλον βιαστηκα να χαρω..το κολπακι αυτο πιανει μονο για τις top rated εφαρμογες και γενικα μονο αυτε που φαινονται στην πρωτη σελιδα...για εξηγησε μου απο που αλλαζει η γλωσσα γιατι δεν το βρηκα πουθενα αυτο που λες (μεχρι και login εκανα αλλα ακρη δεν εβγαλα)...
BlueChris Δεκέμβριος 13, 2007 #6 Δεκέμβριος 13, 2007 Κοίτα και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω... μόνιμη αλλαγή δεν υπάρχει και ο ριμάδης ο explorer αν δεν πας όπως ανοίξει η σελίδα να βάλεις english και να δεις τις σελίδες μια μια όπως στις δίνει τότε χάνει τα Ελληνικά.... εδώ search να κάνεις επάνω κάνει με βάση ελληνικά αποτελέσματα και δεν βγάζει φυσικά τίποτα.Παλιά δεν ήταν έτσι στην έκδοση beta... μόλις έγινε final υπάρχει αυτό το παίδεμα... τώρα ή από τα ip μας καταλαβαίνει πως είμαστε Ελλάδα ή διαβάζει το regional του PC μας.
d|smal Δεκέμβριος 13, 2007 #7 Δεκέμβριος 13, 2007 εγω τα εχω τα αγγλικα win κ μου τα ανοιγει κανονικα απο ff με τα εγγλεζικα προεπιλεγμενα εδιτ: τωρα καταλαβα τι εννοειται! κ μενα στα ελληνικα δεν βγαζει τπτ ενω παλια κατι πρεπει να ειχε!
hayabusa Δεκέμβριος 14, 2007 Author #8 Δεκέμβριος 14, 2007 Αρχική απάντηση από d|smal εγω τα εχω τα αγγλικα win κ μου τα ανοιγει κανονικα απο ff με τα εγγλεζικα προεπιλεγμενα εδιτ: τωρα καταλαβα τι εννοειται! κ μενα στα ελληνικα δεν βγαζει τπτ ενω παλια κατι πρεπει να ειχε! παλια οντως τα εδειχνε ολα κανονικα... Αρχική απάντηση από BlueChrisr αν δεν πας όπως ανοίξει η σελίδα να βάλεις english αυτο ειναι που δεν εχω καταλαβει απο που γινεται...απο το character encoding για παραδειγμα; Πες μου να καταλαβω επιτελους
sakis_the_fraud1416003252 Δεκέμβριος 15, 2007 #10 Δεκέμβριος 15, 2007 Αρχική απάντηση από hayabusa xexe, επιτελους το βρηκα δεν μας λες και πως ετσι για να υπαρχει? :flower:
hayabusa Δεκέμβριος 15, 2007 Author #11 Δεκέμβριος 15, 2007 Αρχική απάντηση από sakis_the_fraud δεν μας λες και πως ετσι για να υπαρχει? :flower: καπου πανω αριστερα στη σελιδα λεει "Ταξινομηση κατα: Ελληνικα" Το μονο που κανεις ειναι να αλλα ξεις εκει το "Ελληνικα " σε "Αγγλικα"
mortisboy Δεκέμβριος 15, 2007 #12 Δεκέμβριος 15, 2007 ..ρε παιδια που τα λεει ολα αυτα...εμενα μια λευκη σελιδα μου εμφανιζει πλεον και τπτ αλλο..και μιλαω για Αγγλικα win ετσι !!!!!
HotPeanut Νοέμβριος 8, 2008 #13 Νοέμβριος 8, 2008 Ξέθαμα για ερώτηση.Το gadget driveinfo πως γίνεται να μην διαβάζει τον οδηγό της δισκέτας? Από τις επιλογές δεν βλέπω κάτι. Μου έχει σπάσει τα νεύρα.
hayabusa Νοέμβριος 14, 2008 Author #15 Νοέμβριος 14, 2008 με κάποια παρέμβαση στον κώδικα λογικά θα γίνεται..δυστυχώς όμως δεν ξέρω κατά πόσο είναι θεμιτό αυτό
hayabusa Νοέμβριος 14, 2008 Author #17 Νοέμβριος 14, 2008 τι λίνκ; κατεβάζεις το gadget,το ανοίγεις με το win rar και τα περιεχόμενα τα πειράζεις με το notepad. Αν και δεν νομίζω πως παρέλειψα κάτι θα ήθελα να μην επεκταθούμε έως ότου ξεκαθαρίσει το κατά πόσο είναι "νόμιμο" να γίνει κάτι τέτοιο
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.