Jump to content

Σχετικα με τα gadgets της sidebar των Vista

hayabusa

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ρε παιδια εδω και μερικες μερες εχω ωπαρατηρησει το εξης: Στην σελιδα που ανοιγει αν πατησει κανεις στο "Περισσοτερες μικροεφαρμογες απο το ιντερνετ" πλεον δεν υπαρχει απολυτως τιποτα σε οποιαδηποτε κατηγορια και αν επιλεξω. Εχει κανεις ιδεα σχτικα με το τι μπορει να συμβαινει;

Βγάλε τα ελληνικά ή το Ελλάδα και βάλλε English και θα τα δεις όλα στην κορυφή της σελίδας στην επιλογή γλώσσας.

ειχες απολυτο δικιο!!! βασικα την γλωσσα την αλλαξα αντικαθιστωντας στην διευθυνση το el-gr με en :T: :T:

μαλλον βιαστηκα να χαρω..το κολπακι αυτο πιανει μονο για τις top rated εφαρμογες και γενικα μονο αυτε που φαινονται στην πρωτη σελιδα...για εξηγησε μου απο που αλλαζει η γλωσσα γιατι δεν το βρηκα πουθενα αυτο που λες (μεχρι και login εκανα αλλα ακρη δεν εβγαλα)...

Κοίτα και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω... μόνιμη αλλαγή δεν υπάρχει και ο ριμάδης ο explorer αν δεν πας όπως ανοίξει η σελίδα να βάλεις english και να δεις τις σελίδες μια μια όπως στις δίνει τότε χάνει τα Ελληνικά.... εδώ search να κάνεις επάνω κάνει με βάση ελληνικά αποτελέσματα και δεν βγάζει φυσικά τίποτα.

Παλιά δεν ήταν έτσι στην έκδοση beta... μόλις έγινε final υπάρχει αυτό το παίδεμα... τώρα ή από τα ip μας καταλαβαίνει πως είμαστε Ελλάδα ή διαβάζει το regional του PC μας.

εγω τα εχω τα αγγλικα win κ μου τα ανοιγει κανονικα απο ff με τα εγγλεζικα προεπιλεγμενα

εδιτ: τωρα καταλαβα τι εννοειται! κ μενα στα ελληνικα δεν βγαζει τπτ ενω παλια κατι πρεπει να ειχε!:confused:

Αρχική απάντηση από d|smal

εγω τα εχω τα αγγλικα win κ μου τα ανοιγει κανονικα απο ff με τα εγγλεζικα προεπιλεγμενα

εδιτ: τωρα καταλαβα τι εννοειται! κ μενα στα ελληνικα δεν βγαζει τπτ ενω παλια κατι πρεπει να ειχε!:confused:

παλια οντως τα εδειχνε ολα κανονικα...

Αρχική απάντηση από BlueChris

r αν δεν πας όπως ανοίξει η σελίδα να βάλεις english

αυτο ειναι που δεν εχω καταλαβει απο που γινεται...απο το character encoding για παραδειγμα; Πες μου να καταλαβω επιτελους :D

Αρχική απάντηση από sakis_the_fraud

δεν μας λες και πως ετσι για να υπαρχει?

:flower:

καπου πανω αριστερα στη σελιδα λεει "Ταξινομηση κατα: Ελληνικα"

Το μονο που κανεις ειναι να αλλα ξεις εκει το "Ελληνικα " σε "Αγγλικα" :T:

..ρε παιδια που τα λεει ολα αυτα...εμενα μια λευκη σελιδα μου εμφανιζει πλεον και τπτ αλλο..και μιλαω για Αγγλικα win ετσι !!!!!

• 10 months later...

Ξέθαμα για ερώτηση.

Το gadget driveinfo πως γίνεται να μην διαβάζει τον οδηγό της δισκέτας? Από τις επιλογές δεν βλέπω κάτι. Μου έχει σπάσει τα νεύρα.

με κάποια παρέμβαση στον κώδικα λογικά θα γίνεται..δυστυχώς όμως δεν ξέρω κατά πόσο είναι θεμιτό αυτό ;)

τι λίνκ; κατεβάζεις το gadget,το ανοίγεις με το win rar και τα περιεχόμενα τα πειράζεις με το notepad.

Αν και δεν νομίζω πως παρέλειψα κάτι θα ήθελα να μην επεκταθούμε έως ότου ξεκαθαρίσει το κατά πόσο είναι "νόμιμο" να γίνει κάτι τέτοιο

:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.