Jump to content

petr00kos W/C project...

petr00kos

Recommended Posts

• Replies 46
  • Created
  • Last Reply

Jesus 304 ευρώ για μία υδρόψυξη?

Την πιθανότητα να πάρεις μία πολύ καλή αερόψυκτρα για τον επεξεργαστή και μία πολύ καλή αερόψυκτρα για την κάρτα γραφικών και τα υπόλοιπα να τα δώσεις για να πάρεις καλύτερα κομμάτια τη σκέφτηκες?

Αρχική απάντηση από ReaperX [Σήμερα, στις 03:41]

Ψυγείο πάρε μια και καλή το τριπλό αν μπορείς να το βολέψεις.To shroud δεν είναι αναγκαίο.

Επίσης θέλεις ρακόρ G3/8 αν πάρεις Thermo..

Aκριβώς αυτό και από μένα

Αρχική απάντηση από schumifer [Σήμερα, στις 01:23]

Jesus 304 ευρώ για μία υδρόψυξη?

Την πιθανότητα να πάρεις μία πολύ καλή αερόψυκτρα για τον επεξεργαστή και μία πολύ καλή αερόψυκτρα για την κάρτα γραφικών και τα υπόλοιπα να τα δώσεις για να πάρεις καλύτερα κομμάτια τη σκέφτηκες?

πολυ καλη αεροψυκτρα εχω ηδη και τα πραγματα που εχω δεν νομιζω να θεωρουνται ασχημα :D τελος τα καλα w/c κυμενονται 250 - 300 οποτε πιστευω καλα ειναι ?

Αρχική απάντηση από petr00kos

DJD εχεις ακουσει καλες γνωμες για τα θερμο ? ειμαι λιγο επιφυλακτικος ? :o

μια χαρα ειναι το ψυγειακι...τσιμπα το.θα μεινεις στην ψυξη του επεξεργαστη μονο με νερο?

Ψυγειο πάρε ενα 2πλο Nexxus xtreme@ 50e ~ , τα 80ε του thermo δεν αντικατοπτρίζουν την διαφορά των επιδόσεων με τπτ.....

Εμένα το 2πλο xtreme μια χαρά κρατάει c2d και 8800gt , c2d & 2900xt , d805 & 6800gs , ακα είναι passed.

f117 οι πιο extreme λυσεις ποιες ειναι ? γιατι τα 300 ευρω φαινονται τοσα πολλα για μια υδροψυξη μου κανει εντυπωση ? δηλαδη ποσο εχουνε ? το w/c θα χρησιμοποιηθει για CPU και chipset του asus maximus extreme ... αλλα θελω να ειναι κατι καλο - δυνατο - αξιοπιστο ωστε να μεινω απολυτα ευχαριστημενος ... :)

Αρχική απάντηση από kallileo

Γιατι να παρεις με 79 ευρω διπλο οταν με 59 μπορεις να παρεις ενα Swiftec τριπλο...

Συμφωνα με μετρησεις, αποδιδουν σχεδον το ιδιο.

Επισης ισως θα ηταν καλυτερο ενα μεγαλυτερο tank αν εχεις τον χωρο.

Εμενα δεν μου φαινετε τραγικο το ποσο παντως.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.