deninho Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2007 Έχω την θρυλική DFI nf4 Ultra-d, και όπως φαίνεται και από τον τίτλο διαπιστώνω ότι ψένεται (60 βαθμούς Κελσίου) η περιοχή με τα voltage regulators. Για ψύξη του επεξεργαστή, έχω μια Therlmalright Ultra 120 με 2 Scythe S-Flex, όπου ο ένας είναι συνδεδεμένος στην υποδοχή για τον ανεμιστήριο του επεξεργαστή, και ο άλλος στην περιοχή για τα PWM (ή που τέλος πάντων ρυθμίζεται με βάση τη θερμοκρασία του αισθητήρα PWM). Οπότε ο δεύτερος ανεμιστήρας σφυράει σαν τρελός.(Πέρα από την αλλαγή της σύνδεσης του ανεμιστήρα) Τι επιλογές έχω; Η θερμοκρασία είναι όντως ανησυχητική, ή έχω ακόμα περιθόριο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiv Δεκέμβριος 11, 2007 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2007 60 σε πλήρη φόρτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Δεκέμβριος 11, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2007 yeap Και με ανοιχτό καπάκι.. με κλειστό καπάκι ανεβαίνει μερικούς βαθμούς ακόμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiv Δεκέμβριος 11, 2007 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2007 Με κλειστό το καπάκι ανεβάινει? δεν έχεις ανεμιστήρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Δεκέμβριος 11, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2007 έχω.. έναν 120άρη να μπάζει, κι άλλον έναν να βγάζει. συν τους δύο της thermalright που συνεισφέρουν στο "τούνελ" αέρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiv Δεκέμβριος 11, 2007 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2007 Ε τότε αποκλείεται με κλειστό να ανεβάζει και αλο. κλείστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
killer55555 Δεκέμβριος 11, 2007 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2007 Bαλε εναν 8αρη να βαραει πανω δεξια στη μητρικη.Για δωσε λιγο τιμες που δινεις απο βιος στα ρευματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.