velipsi Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2007 Θα επανελθω σε ένα θέμα που έχει απασχολήσει και άλλους φίλους λαμπιτες ..Αποφάσισα να πάω σε νέο M/b οχι αγαπητοι φίλοι στο ASUS MAXIMUS ( δεν πάω για τρελό κλοκάρισμα - με μπερδεύουν οι πολλές ρυθμισεις )αλλά στο P5E3 Deluxe WiFi γιατι με εντυπωσίασε το αμεσο μπουταρισμα ASUS Express Gate Το θέμα είναι τώρα α) Τι cpu βάζουμε ???? έχω έναν Ε6600 να πάω σε 4πυρινο...??β) Αντε βγάλε άκρη με τις μνήμες σε DDR3 ...τι κάνουμε που είναι και πανάκριβες ?Έχει κάποιος φίλος το παραπάνω Μ/Β Περιμένω σχόλια και βοήθεια Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chessman Δεκέμβριος 11, 2007 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2007 Ρίξε μια ματιά και εδώ.Μάλλον θα βοηθήσει στην απόφαση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Δεκέμβριος 11, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2007 Μάλλον ήταν δύσκολο το όλο θέμα...βλέπω σιγή ................για να βάλουμε τα δυνατά μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Δεκέμβριος 11, 2007 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2007 Αν κάνεις κάτι παραπάνω από gaming πήγαινε σε 4μνήμες cellshock 1800 από μένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick2crete Δεκέμβριος 12, 2007 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2007 Την παραγγειλα (χωρις το wifi) κι εγω σημερα... μαζι με τον quad και τις Teamgroup ..πολυ μπερδεμα με τις μνημες οντως..παντως για τις παραπανω διαβασα καλα σχολια στο Xs και λεω βουρ ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xenbill Δεκέμβριος 12, 2007 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2007 εγω περιμενω για 45 nm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.