gio7 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2007 Μολις βαλαμε την καρτα σε ενα pc ενος φιλου......Με fresh install windows,αλλα ΧΩΡΙΣ SP2,....βαζω τους drivers toy cd......κ εχω artifacts στο ασχετο στο desktop......μεχρι που κολλαει το pc!!Βαζω τους τελευταιους απο το σαιτ της nvidia.....ακριβως το ιδιο αποτελεσμα!! Δοκιμασα σε safe mode...κ για κανα 15 λεπτο δεν εβγαλε artifacts..... Επισης,μετα απο ενα απο τα restart poy εκανε...μου εβγαλε την αναφορα σφαλματος της microsoft....οτι μαλλον ευθυνονται οι οδηγοι της καρτας..... Ειναι θεμα drivers Πιστευετε ή θεμα μα@%*ισμενης καρτας?(γαμω την γκαντεμια μου!!) Υ.Γ Λετε να φταει το οτι δεν εχει SP2....κ να παιδευομαστε τσαμπα τοση ωρα?? Εdit:Τωρα που το σκεφτομαι...μαλλον το sp2 ευθυνεται.....
Zarras Δεκέμβριος 11, 2007 #2 Δεκέμβριος 11, 2007 κοιτα, δε θελω να κινδυνολογησω, αλλά 2 καρτες που μου το εχουν κανει αυτο, ηταν και οι 2 ζαβες. Εξακριβωμενο το "ζαβες"Ελπιζω να 'ναι κατι αλλο, παντως δε ξερω τι σχεση μπορει να εχουν τα artifacts με το sp.Το μπλιμπλικι τρεχει default?
gio7 Δεκέμβριος 11, 2007 Author #3 Δεκέμβριος 11, 2007 ναι....default τρεχει....το μονο που εχω εγκαταστησει ειναι οι drivers της μητρικης!!Λεω..μηπως οι drivers.....εχουν ως προυποθεση την υπαρξη του SP2...net framework 2....κ.τ.λ.....
Zarras Δεκέμβριος 11, 2007 #4 Δεκέμβριος 11, 2007 φανταζομαι πως εχεις ηδη δοκιμασει να την βγαλεις και να την ξαναβαλεις, αν παταει καλα, αν η ψυκτρα εφαρμοζει πανω κλπ κλπ
johnson Δεκέμβριος 11, 2007 #5 Δεκέμβριος 11, 2007 Θα έλεγα ότι δε φταίει το sp2 για τέτοιου είδους προβλήματα.Ίσως κάρτα.
gio7 Δεκέμβριος 11, 2007 Author #6 Δεκέμβριος 11, 2007 Αρχική απάντηση από Zarras [Σήμερα, στις 15:55] φανταζομαι πως εχεις ηδη δοκιμασει να την βγαλεις και να την ξαναβαλεις, αν παταει καλα, αν η ψυκτρα εφαρμοζει πανω κλπ κλπ ναι...το εκανα.....Αλλαξα κ dvi θυρα....καλωδιο....τιποτα....
gio7 Δεκέμβριος 11, 2007 Author #7 Δεκέμβριος 11, 2007 Κ το κακο ειναι οτι τον χρειαζεται αμεσα τον υπολογιστη......Η καρτα ηρθε την Παρασκευη απο πλαισιο.......Η διαδικασια να τη στειλω απο Σαντορινη..να την ελεγξουν...κ να ερθει νεα...καλη πρωτοχρονια!!!Εχω δικαιωμα να ζητησω επιστροφη χρηματων?(μιας κ ειναι πολυ λιγες μερες απο την αγορα της)...Κ να παρει το παιδι μια απο τα multirama εδω...να κανει τη δουλεια του....
astrolabos Δεκέμβριος 11, 2007 #8 Δεκέμβριος 11, 2007 Το γεγονός ότι σου δουλεύει οκ σε ασφαλή λειτουργία δε σημαίνει τίποτα μιας και όταν είσαι εκεί δεν φορτώνει κανένας οδηγός. Δοκίμασε να δείς αν άλλη κάρτα βγάζει το ίδιο πρόβλημα (διαπιστώνεις αν έχει πρόβλημα η θύρα), αν η δικιά σου παίζει σε άλλο pc (διαπιστώνεις άν έχει πρόβλημα η κάρτα) ή και τέλος κοιτάς να περάσεις το sp2 μετά από καινούργια εγκατάσταση χωρίς να έχεις βάλει οδηγούς.Υ.Γ. Προσπαθείτε να βάζετε κατατοπιστικούς τίτλους θέματος.
gio7 Δεκέμβριος 11, 2007 Author #10 Δεκέμβριος 11, 2007 Απο που να δω θερμοκρασιες?????Αφου δεν προλαβαινω...Ξεκιναει το pc....Πεταει καποια στιγμη artifacts....κολλαει-ξεκολλαει....μεχρι που κολλαει τελειως ή κανει restart...Το ανεμιστηρακι δουλευει παντως.....
whitesnake Δεκέμβριος 11, 2007 #11 Δεκέμβριος 11, 2007 Βάλε το atitool όταν είσαι σε safe mode, ρύθμισέ το για auto start και μόλις μπεις στα windows σου δείχνει τη θερμοκρασία δίπλα στο ρολόι. Αν και δε νομίζω να φταίει αυτό, αλλά γιατί να μην το δοκιμάσεις?
Dodo Δεκέμβριος 12, 2007 #12 Δεκέμβριος 12, 2007 Προσωπικά εγώ δεν θα δοκίμαζα τπτ...Θα την επέστρεφα κατευθείαν πίσω
gio7 Δεκέμβριος 12, 2007 Author #13 Δεκέμβριος 12, 2007 Παιδια ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας....Το Σαββατο θα ειμαι αθηνα κ θα παω την καρτα στο τεχνικο τμημα πλαισιου για ελεγχο..(επικοινωνησα μαζι τους...)...Υ.Γ Θα ηθελα να με διαφωτισετε αν εχω δικαιωμα επιστροφης χρηματων....(ημερομηνια που παρελαβα την καρτα 7/12)
knight_77 Δεκέμβριος 12, 2007 #14 Δεκέμβριος 12, 2007 Αν η αγορα εγινε μεσω internet εχεις το δικαιωμα να την επιστρεψεις εντος10 ημερων απο την ημερομηνια αγορας για οποιονδηποτε λογο...
gio7 Δεκέμβριος 12, 2007 Author #15 Δεκέμβριος 12, 2007 Αρχική απάντηση από knight_77 [Σήμερα, στις 12:34] Αν η αγορα εγινε μεσω internet εχεις το δικαιωμα να την επιστρεψεις εντος10 ημερων απο την ημερομηνια αγορας για οποιονδηποτε λογο... Η αγορα εγινε μεσω internet.....Eννοεις,οτι μπορω να την επιστρεψω σε ενα καταστημα πλαισου...κ χωρις να περιμενω για έλεγχό της....εχω δικαιωμα για επιστροφη χρηματων ή μονο πιστωτικο....?
gio7 Δεκέμβριος 12, 2007 Author #16 Δεκέμβριος 12, 2007 Τελικα εφταιγε οντως η καρτα...Επεσα σε μαλ@$@*μενη!!! Βαλαμε πανω μια 2600pro...κ ολα τζαμι!!!! Ευχαριστω για την βοηθεια!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.