Makis Hourdakis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10, 2007 Εδώ και μερικές μέρες και πολλά restarts δεν μου εμφανίζονται τα ανοιχτά προγράμματα, φάκελοι κτλ στην taskbar. Μου το 'κανε και παλιότερα που και που, έφτιαχνε με restart ή system restore αλλά τώρα τζίφος. Καμιά ιδέα;Η taskbar και οι υπόλοιπες toolbars που φιλοξενεί εμφανίζονται κανονικά. Επίσης να σημειώσω οτι καμιά φορά όταν άνοιγα το pc μετακινούνταν πχ η language bar μπροστά από το χώρο για τα ανοιχτά προγράμματα κτλ. Δεν χρησιμοποιώ κάποιο extra theme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Δεκέμβριος 12, 2007 Author #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2007 Δεν έχει τύχει σε κανέναν σας; Έχουν σπάσει τα νεύρα μου με αυτό το θέμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcfreak111 Δεκέμβριος 12, 2007 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2007 Και σε μένα το έκανε αλλά μόνο στον ένα λογαριασμό χρήστη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Δεκέμβριος 12, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2007 Και πώς το έλυσες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcfreak111 Δεκέμβριος 12, 2007 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2007 Με νέο λογαριασμό,αλλά τώρα έχει γίνει format. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 12, 2007 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2007 Αν είναι θέμα λογαριασμού, τότε άνοιξε Start, Run, gpedit.msc και καλό ψάξιμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Δεκέμβριος 12, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2007 Δε βρήκα κάποια σχετική ρύθμιση εκεί... Έχει διάφορες επιλογές για την taskbar αλλά δεν βλέπω να έχει αυτό που με αφορά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Δεκέμβριος 13, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2007 Τελικά έφτιαξε μόνο του... Ίσως επειδή ψιλοέπαιξα με τις ρυθμίσεις που είπε ο JPavly (αν και κράτησα τις ίδιες με πριν) να ξύπνησε, τι να πω... (Η πλάκα είναι οτι με το που το άνοιξα είχε δυο φορές το κάθε πρόγραμμα στην taskbar. Εγώ ζητούσα να εμφανίζεται το καθένα μια φορά, μου έβγαλε δυο και παραπονιέμαι κιόλας... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 14, 2007 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2007 Καμιά φορά κολλάνε στη registry αυτές οι εντολές, δεν φαίνονται στο Group policy πάντα. Το κάνεις enable και μετά πάλι not configured και είναι ΟΚ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.