Vagelis2000 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10, 2007 Υπάρχει τρόπος να ανοίγει ένα πρόγραμμα με την εκκίνηση των windows και να μπαίνει το εικονίδιο του πάντα κάτω εκεί που είναι το ρολοι ( tray νομίζω λέγεται) χωρίς το ίδιο να έχει τέτοια επιλογή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar@besqu.e Δεκέμβριος 10, 2007 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2007 κατέβασε το tweaknow. Εγώ έτσι έχω κάνει κάποια προγράμματα να τρέχουν στην αρχή. Τώρα για να τρέχει και σε tray θα πρέπει να ψάξεις και να βρεις το κατάλληλο switch Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnson Δεκέμβριος 11, 2007 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2007 Για το θέμα της εκκίνησης δε χρειάζεται κάποιο extra πρόγραμμα, απλά κάνε drag n' drop μια συντόμευση του προγράμματος στα Start up προγράμματα από τη μπάρα της εκκίνησης και θα είσαι ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Δεκέμβριος 11, 2007 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2007 αυτο που ψαχνεις ειναι στα adds on του mozilla. το ειχα κανει και εγω πιο παλια. οταν εκανα ελαχιστοποιηση του mozilla εμφανιζοταν εικονιδιο διπλα στο ρολοι μονο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.