DarkSaga Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10, 2007 ακούω τελευταία πολύ κάποιους ραδιοφωνικούς σταθμούς μέσω του Διαδικτύου και έψαχνα τρόπο να τους οργανώσω με links ή κάπως ώστε να μην χρειάζεται να ανοίιγω τη σελίδα κάθε σταθμού και έπεσα πάνω στο Menz TVτο έχει δουλέψει κανείς?γνωρίζετε κάποιο καλύτερο?η ποιότητα της εικόνας στα τηλεοπτικά ήταν λίγο άθλια....απο ραδιοφωνικούς είχε αρκετούς αλλα όχι όλους
DarkSaga Δεκέμβριος 10, 2007 Author #4 Δεκέμβριος 10, 2007 το freetvgr δεν παίζει κάτι δε του αρέσει με το firewall δεν έχω όμως...το Radio το υπέρ...καλύψαμε...jpavly τι downstream θέλει για να παίξει σωστα?
DJD Δεκέμβριος 10, 2007 #5 Δεκέμβριος 10, 2007 Dark δε παίζει καλά το freegrtv, τελείως ασταθές. Τις περισσότερες φορές θα συνδεθείς για κανένα 5λεπτο στον Antenna αν είσαι τυχερός.
DarkSaga Δεκέμβριος 10, 2007 Author #6 Δεκέμβριος 10, 2007 όποιος δεν βαριέται ας κατεβάσει το menz tv απο torrents το βρήκα σελίδα μαμά δε βρήκα δε ρυθμίζεις τίποτα ούτε install έχει ρίξτε μια ματιά να εκφράσω κανα δυο απορίες μετά
hayabusa Δεκέμβριος 12, 2007 #7 Δεκέμβριος 12, 2007 Αρχική απάντηση από DarkSaga όποιος δεν βαριέται ας κατεβάσει το menz tv απο torrents το βρήκα σελίδα μαμά δε βρήκα δε ρυθμίζεις τίποτα ούτε install έχει ρίξτε μια ματιά να εκφράσω κανα δυο απορίες μετά το χρησιμοποιω και εγω αυτο,αρκετα καλη φαση δειχνει (ειδικα με τα ξενα καναλια-στα ελληνικα μερικες φορες εχω προβληματα)...εχω βρει τη σελιδα στην οποια το κυκλοφορει ο δημιουργος του αλλα δεν νομιζω πως επιτρεπεται να την αναφερω εδω μεσα
bkbilly Δεκέμβριος 27, 2007 #8 Δεκέμβριος 27, 2007 Ποργράμματα για τηλεώραση στο ίντερνετ δεν μπορείς να βρείς εύκολα αλλά για ραδιόφωνο υπάρχουν πάρα πολλές διευθύνσης...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.