Jump to content

Προβλημα με κατεβαστηρι

spH3RiCal

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω δυο προβληματακια με το κατεβαστηρι μου.. Καταρχας τρωει restart στο ασχετο (καθε 2-3 μερες συνεχομενης λειτουργειας αυτο) και καθε φορα μετα μολις παει να μπει στα windows (οχι ομως στην οθονη για την επιλογη χρηστη, εκει μενει οσο ναναι). Απο θερμοκρασιες στα 32-36 η cpu, 40 η mobo. Το προβλημα ειναι στη καρτα γραφικων που ειναι 70+ σε περιβαλλον windows.. Ομως τοσα χρονια δουλευε σε αυτα τα επιπεδα.. Το ολο θεμα λυνεται αν αποσυνδεσψ το psu, βγαλω την gpu την φυσηξω και την ξαναβαλω (μερικες φορες πρεπει να το κανω 2 φορες..) κατι που ενισχυει το οτι φταιει η gpu.. Αλλα απο την αλλη απο την στιγμη που ουτως η αλλως ειναι στους 70+ και δεν κανω κατι που να τη ζοριζει γιατι κλεινει..?

Το αλλο προβλημα ειναι με το δικτυο.. Οταν κανω cut τα αρχεια και παω να τα μεταφερω στο αλλο pc τα παιζει ο explorer, παει η cpu 100% κτλ.. Οταν το κανω copy-paste ειναι ολα μια χαρα..

Το pc ειναι atlonXP 2600+, asus a7n8x-x, 1gb ram, leadek fx5600.

Για το πρωτο δες μηπως επικρατει χαος στο pc και δεν ανασαινει η καρτα καθολου...δοκιμασε κανα αλλο τροφοδοτικο για τα restart...

Για το δευτερο ποτε εκανες τελευταια φορα format το pc;"Καθαρισε" το γενικα λιγο κανα ccleaner κανα παρομοιο...κανε καμοια ανασυγκρωτηση...τα κλασσικα :p

Ελπιζω να βοηθησα αν και αυτα ειναι τα πρωτα που ερχονται στο μυαλο ολων...

H καρτα ανασαινει μια χαρα, εχω απομακρυνει ολα τα καλωδια απο εκει γυρω και εχω το κουτι μονιμα ανοιχτο για το λογω αυτο... Μαλλον εχει χαλασει το ανεμιστηρακι (κανει και πολυ θορυβο)..

Φορματ ειχα κανει αρχες σεπτεμβριου.. Θα το περασω ενα χερι με διαφορα προγραμματα αμα ειναι και βλεπουμε.. :)

Το μόνο που θέλει το μηχανάκι σου είναι μια απλή ψύξη,ούτε τροφοδοτικά,ούτε πάστες.Όταν κάνει πολύ θόρυβο το ανεμιστίρι,έχει χαλαρώσει ο άξονας και χάνει στροφές.’μα δεν βρεις άλλο,άσε να το φυσάει ένα απλό 80άρι μαζί με το δικό του.

Τώρα για το δεύτερο,οι ρυθμίσεις ip είναι στο auto??Αν όχι,πέρασε σε τες χειροκίνητα.Είναι λογικό να έχει 100% usage στο cut διότι μην ξεχνάς ότι το σύστημα τα αντιγράφει στο άλλο και τα σβήνει απο τον δίσκο του ταυτόχρονα

Αρχική απάντηση από pontium [Σήμερα, στις 12:05]

Είναι λογικό να έχει 100% usage στο cut διότι μην ξεχνάς ότι το σύστημα τα αντιγράφει στο άλλο και τα σβήνει απο τον δίσκο του ταυτόχρονα

Όταν γίνεται cut-paste, εφόσον ολοκληρωθεί το "copy μέρος" της διαδικασίας

για ένα αρχείο, τότε διαγράφεται το αρχείο. ΔΕΝ γίνεται ταυτόχρονα η διαγραφή

των bytes που μόλις διαβάστηκαν για πολλούς λόγους.

Αλλά όπως και να έχει το 100% cpu usage δεν δικαιολογείται πιστεύω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.