Jump to content

προβλημα με 8800gt?

redbighunter

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

please help!!! εχω την 8800 gt και όταν παιζω κανενα απαιτητικό game( crysis, fear) μετα από κανα μισάωρο στην οθόνη μου εμφανίζονται κατι κόκκινες παραμορφώσεις κ αμέσως το pc κολλάει! δεν έχω κάνει σε τίποτα overclock!!! οταν ανοιγω το pc το nvtune μου δείχνει 46 C ενώ οταν μου κολλησει και του κανω restart μου δείχνει 56-58 C το οποιο αν το αφησω κανα 5 λεπτο ξαναπέφτει στους 46 C! τι γινεται μπας και μου εκατσε εμενα η ελαττωματική??? η 6800gt που ειχα ηταν μονιμως στους 70 C και δεν καταλαβαινε τιποτα!

cpu: E6850

vga: Asus 8800gt

m/b: Asus maximus formula se

power: thermalteke toughpower 600W

ram: 2x1Gb corsair

Ο ανεμιστηρας δουλευει;Αν δουλευει ενταξει, βαλτον να ειναι 100%.Kαλυτερα βαλε ενα προγραμμα να κανει καταγραφη τις θερμοκρασιας οσο παιζεις και μετα τσεκαρε την.Αλλαξε και οδηγους.

εβαλα τον ανεμιστηρακι στο 100% ( χαλαει τον κοσμο) , εγκατεστησα το driver forceware 169.13 αλλα παλι τα ιδια μου κανει! τι αλλο να κανω? αυτο εδω κανει δουλεια? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650502

με ποιο προγραμμα να παρακολουθω θερμοκρασίες?

να την βάλεις σε άλλο pc να την δοκιμάσεις παίζει? αχμμ.......πήγαινέ την να στην ελέγξουνε απο εκεί που την πήρες.........

Αρχική απάντηση από redbighunter [Σήμερα, στις 08:39]

εβαλα τον ανεμιστηρακι στο 100% ( χαλαει τον κοσμο) , εγκατεστησα το driver forceware 169.13 αλλα παλι τα ιδια μου κανει! τι αλλο να κανω? αυτο εδω κανει δουλεια? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650502

με ποιο προγραμμα να παρακολουθω θερμοκρασίες?

Riva tuner- Ati tool.Πρεπει να δεις εαν γινεται απο θερμοκρασια αυτο.Εαν ναι, αλλαξε παστα, η δεν παταει καλα η ψυκτρα.Εαν οχι τοτε RMA
Αρχική απάντηση από Herc [Σήμερα, στις 14:44]

Riva tuner- Ati tool.Πρεπει να δεις εαν γινεται απο θερμοκρασια αυτο.Εαν ναι, αλλαξε παστα, η δεν παταει καλα η ψυκτρα.Εαν οχι τοτε RMA

Μην την αλλαξεις την ψυκτρα αν την πας για rma, δοκιμασε σε εναν αλλον hy και αν δημιουργει προβλημα την πας για rma, αφουτην δοκιμασες με τον ανεμιστηρα 100%

εχθές έκανα επι 1,5 ωρα απανωτά 3dmark 06 και δεν μου παρουσίασε το παραμικρό! Η θερμοκρασία είχε φτάσει τους 76 C (μετρημένη από το nTune) και δεν μου κόλλησε το pc! ενώ με μισή ωρα crysis.....:bye: :mad: Μπας και δεν ειναι η κάρτα? Το driver δεν ειναι γιατι το έχω δοκιμάσει με διάφορους από 167.χχ εως 169.13!

πάντως στο crysis έχω προλάβει να δώ μεχρι 78,5 C πριν μου κολλήσει το pc!

εσας τι θερμοκρασίες βαράει οταν παιζεται crysis?

Εμενα βαραει και 80αρι καμια φορα σε game παντα ομως χωρις προβληματα τωρα θα δοκιμασω με 40% το φαν

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.