Jump to content

Good cpu cooler

crio

Recommended Posts

Ρ παιδιά πρόσφατα έβαλα στο μηχάνημα μου νεο επεξεργαστή(Ε4500) και σαν κλασικός καμένος θέλω να το ανεβάσω.

Οι θερμοκρασίες που έχω με την υπάρχουσα ψύκτρα είναι 30idle 38full.

Όπου όμως και να ρώτησα μ λένε οτι για υπερχρονισμό καλύτερα να πάρω αλλη.

Π<οια η γνώμη σας και έχετε να προτείνετε κάποια καλή ψύκτρα μέχρι 40?

Για οποια΄δποτε πληροφορία σχετικά με τον η/υ μου δείτε την υπογραφή

post-5782-1416073300,1806_thumb.jpg

Μην μπαίνεις στον κόπο και πετάς χρήματα....Το cpu είναι μια χαρά...και το πουσάρεις άνετα και με την μαμήσια που είναι και σχετικά αθόρυβη. Θα πάς τώρα να δώσεις περίπου 50 για ψήκτρα (τα μισά του cpu) για να ανάιβεις πόσο παραπάνω? Θα τρέχεις π-κόντρα με τον hypro και τρελένεσαι? Μέχρι τα 3GHz είσαι άνετος - επί τις ουσίας μέχρι τους 65 βαθμούς είσαι ανετότατος και όπως μας λές έχει περιθώρια ακόμα αρκετά. Βεβαια πάιζει και το άλλο σενάριο- του να γουστάρεις κάτι οπτικά διαφορετικό. Αν πάντως στο τέλος της ημέρας θα πάς για ψήκτρα....συμφωνώ με τα παιδία - Thermalright Ultra 120 Extreme

;)

Η mugen θελει backplate για το 775 η μπαινει στις υπαρχουσες 4 υποδοχες του σοκετ?

Εγω σκεφτομουν την ninja mini (τι mini, γομαρι ειναι και αυτη) η οποια εχει πιο πολλα κομματια χαλκου και ειναι και μικροτερη σε μεγεθος.

προτεινω ανεπιφυλαχτα την scythe ninja mini.

Ειναι mini... γομαρι (αλοιμονο μας αν αυτες πλεον λεγονται mini με 12 εκατοστα υψος) με χαλκινα heatpipes και αρκετα ελαφρια.Επισης εχει το πολυ σημαντικο προταιρημα οτι δεν χρειαζεται να βγει η μητρικη η να μπει backplate.Σε 775 απλα βιδωσα εναν ανταπτορα που ειχε τα ιδια 4 ποδαρακια της στοκ ψυκτρας.

Σε θερμοκρασιες ειδα τρελλη διαφορα!

Ο Ε6600 απο τους 47 πηγε στους 36 και σε φορτιο δεν ξεπερναω τους 45 !Default παντα στα 2400.

Για 34ε δεν νομιζω οτι θα μπορουσα να παρω κατι καλυτερο.

Την μεγαλη ninja και την mugen τις απεκλεισα λογω βαρους και υψους!

Οσοι πιστοι μπορουν να την εμπιστευτουν αφοβα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.