crio Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2007 Ρ παιδιά πρόσφατα έβαλα στο μηχάνημα μου νεο επεξεργαστή(Ε4500) και σαν κλασικός καμένος θέλω να το ανεβάσω. Οι θερμοκρασίες που έχω με την υπάρχουσα ψύκτρα είναι 30idle 38full. Όπου όμως και να ρώτησα μ λένε οτι για υπερχρονισμό καλύτερα να πάρω αλλη. Π<οια η γνώμη σας και έχετε να προτείνετε κάποια καλή ψύκτρα μέχρι 40? Για οποια΄δποτε πληροφορία σχετικά με τον η/υ μου δείτε την υπογραφή Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcfreak111 Δεκέμβριος 9, 2007 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2007 Scythe Mugen (http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977719&product=922625) Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Δεκέμβριος 9, 2007 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2007 Thermalright Ultra 120 Extreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Δεκέμβριος 9, 2007 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2007 Αρχική απάντηση από webhunter [Σήμερα, στις 15:27] Thermalright Ultra 120 Extreme +1:T: αλλά νομίζω πως είναι λίγο πιο ακριβή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xenbill Δεκέμβριος 9, 2007 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2007 Thermalright Ultra 120 Extreme με ποιον ανεμιστηρα ομως ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Δεκέμβριος 9, 2007 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2007 Aν εχεις να τα σκασεις παιρνεις την thermalright αλλιως πας στη scytheΕγω σου προτεινω την scythe εκτος και αν θες να παρεις το 100% απο το cpu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Δεκέμβριος 9, 2007 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2007 Μα και η thermalright κάνει 43. Τιμές multirama extreme στη Στουρνάρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Δεκέμβριος 11, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2007 Που ακριβώς παίρνει τον ανεμστήρα?ξέρει κανεις τι θερμοκρασίες βγάζει με τον 4500? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Δεκέμβριος 11, 2007 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2007 σε 6400 που την έχω δει αν δεν κάνω λάθος κατεβάζει 4-5 βαθμούς κάτω από το κανονικό...Αλλά σε oc θα χάνεις από μνήμες πιστεύω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mainframe Δεκέμβριος 11, 2007 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2007 Μην μπαίνεις στον κόπο και πετάς χρήματα....Το cpu είναι μια χαρά...και το πουσάρεις άνετα και με την μαμήσια που είναι και σχετικά αθόρυβη. Θα πάς τώρα να δώσεις περίπου 50 για ψήκτρα (τα μισά του cpu) για να ανάιβεις πόσο παραπάνω? Θα τρέχεις π-κόντρα με τον hypro και τρελένεσαι? Μέχρι τα 3GHz είσαι άνετος - επί τις ουσίας μέχρι τους 65 βαθμούς είσαι ανετότατος και όπως μας λές έχει περιθώρια ακόμα αρκετά. Βεβαια πάιζει και το άλλο σενάριο- του να γουστάρεις κάτι οπτικά διαφορετικό. Αν πάντως στο τέλος της ημέρας θα πάς για ψήκτρα....συμφωνώ με τα παιδία - Thermalright Ultra 120 Extreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Δεκέμβριος 11, 2007 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2007 Η mugen θελει backplate για το 775 η μπαινει στις υπαρχουσες 4 υποδοχες του σοκετ?Εγω σκεφτομουν την ninja mini (τι mini, γομαρι ειναι και αυτη) η οποια εχει πιο πολλα κομματια χαλκου και ειναι και μικροτερη σε μεγεθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Δεκέμβριος 11, 2007 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2007 προτεινω ανεπιφυλαχτα την scythe ninja mini.Ειναι mini... γομαρι (αλοιμονο μας αν αυτες πλεον λεγονται mini με 12 εκατοστα υψος) με χαλκινα heatpipes και αρκετα ελαφρια.Επισης εχει το πολυ σημαντικο προταιρημα οτι δεν χρειαζεται να βγει η μητρικη η να μπει backplate.Σε 775 απλα βιδωσα εναν ανταπτορα που ειχε τα ιδια 4 ποδαρακια της στοκ ψυκτρας.Σε θερμοκρασιες ειδα τρελλη διαφορα!Ο Ε6600 απο τους 47 πηγε στους 36 και σε φορτιο δεν ξεπερναω τους 45 !Default παντα στα 2400.Για 34ε δεν νομιζω οτι θα μπορουσα να παρω κατι καλυτερο.Την μεγαλη ninja και την mugen τις απεκλεισα λογω βαρους και υψους!Οσοι πιστοι μπορουν να την εμπιστευτουν αφοβα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.