Jump to content

Mνήμες και συμβατότητα με ASUS P5E

el.greco.1978

Recommended Posts

Θέλω να βάλω 4 γκίγκα μνήμη σε ΜΟΒΟ ASUS P5E.Επειδή το ΜΟΒΟ δεν το έχω αγοράσει ακόμα και έχω αποφασίσει να το πάρω από το πλαίσιο σας παρακαλώ ας μου πει κάποιος ποιες να βάλω ώστε να μην έχω πρόβλημα συμβατότητας.Έχω χάσει την μπάλα σε ξένα φόρουμ που λένε για πρόβλημα που παρουσιάζει η εν λόγω ΜΟΒΟ όταν βάζεις 4 γκίγκα.

Αρχική απάντηση από el.greco.1978

Θέλω να βάλω 4 γκίγκα μνήμη σε ΜΟΒΟ ASUS P5E.Επειδή το ΜΟΒΟ δεν το έχω αγοράσει ακόμα και έχω αποφασίσει να το πάρω από το πλαίσιο σας παρακαλώ ας μου πει κάποιος ποιες να βάλω ώστε να μην έχω πρόβλημα συμβατότητας.Έχω χάσει την μπάλα σε ξένα φόρουμ που λένε για πρόβλημα που παρουσιάζει η εν λόγω ΜΟΒΟ όταν βάζεις 4 γκίγκα.

για κοίτα εδώ και τέλος..... για να είσαι πολυ κύριος...

http://www.asus.com/999/download/products/1873/1873_10.pdf;) ;)

Επειδή θα βάλω τον Q6600 θέλω να τον έχω χρονισμένο στα 3.00 γκίγκα.Επίσης πιστεύω πως αν τις τρέχω σε 1/1 δεν θα πηγαίνουν στα 1066?Δεν θα υπερχρονίσω τις μνήμες.Τώρα δεν με πειράζει αν είναι 2χ2 ή 1χ4 αρκεί να είναι συμβατές και να τις βρω στο πλαίσιο.

Αρχική απάντηση από el.greco.1978 [Σήμερα, στις 05:25]

Επειδή θα βάλω τον Q6600 θέλω να τον έχω χρονισμένο στα 3.00 γκίγκα.Επίσης πιστεύω πως αν τις τρέχω σε 1/1 δεν θα πηγαίνουν στα 1066?Δεν θα υπερχρονίσω τις μνήμες.Τώρα δεν με πειράζει αν είναι 2χ2 ή 1χ4 αρκεί να είναι συμβατές και να τις βρω στο πλαίσιο.

γιατί δεν περιμένεις μέχρι τέλος Γενάρη να βγεί το X48 chipset και βλέπεις για DDR3 αφού εκεί θα πάει στο μέλλον.Έτσι κι αλλιώς το P5E έχει 200 γιούρα πιστεύω ότι ένα mobo με το X48 όπως το P5E ή όπως το P5E3(DDR3,και CPU 45n) θα έχει τα ίδια λεφτά πάνω κάτω.. ;):D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.