larry4 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2007 καλημέρα χθες ηρθαν τα κομματια του υπολογιστη ενος φιλου μου κ θα ηθελα να σας ρωτησω αν στην stock ψυκτρα της intel χρειαζεται να βαλεισ παστα. Γιατι απο πίσω έχει τρεισ λωρίδες με αγώγιμο υλικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Δεκέμβριος 9, 2007 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2007 Δεν χρειάζεται. Την ακουμπάς έτσι και απλώνεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Δεκέμβριος 9, 2007 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2007 Αλλα αν εχεις καποια καλυτερη να την προτιμησεις απο την μαμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
larry4 Δεκέμβριος 9, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2007 εχω την artic silver 5 θα βαλω αυτη μαλλον.Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Δεκέμβριος 10, 2007 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από larry4 [Χθες, στις 12:56] εχω την artic silver 5 θα βαλω αυτη μαλλον.Ευχαριστω. Καλύτερη ψύκτρα εννοεί φίλε, όχι πάστα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 10, 2007 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2007 και παστα να εννοουσε παλι θα εστεκε σα προταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Δεκέμβριος 10, 2007 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2007 Tην παστα εννοω. Γιατι δεν στεκει σαν προταση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 10, 2007 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2007 τα μπερδεψαμε Λες εσυ : Αλλα αν εχεις καποια καλυτερη να την προτιμησεις απο την μαμα. Καταλαβαινει οτι εννοεις παστα και ο dpolal2 του κανει οτι εννοουσες ψυκτρα. βγαινω εγω και λεω οτι ειτε ψυκτρα εννοουσες ειτε παστα και οι 2 περιπτωσεις ειναι σωστες.. αυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Δεκέμβριος 10, 2007 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2007 :) Τα γνωστά μπερδέματα με τον γραπτό λόγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.