Savio Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2007 Δεν την παλεύω άλλο. Εχω 5.1 ηχεία της Creative, τα 6100 i think. Χρησιμοποιώ την κάρτα ήχου του mobo Αsus P5B. Οταν ακούω μουσική ή οποιοδήποτε ήχο αναπαράγω κάνει ένα εκνευριστικό κριτς κριτς...παράλληλα. Τι είναι ρε φούστη μου; Μου έχει σπασει τα νεύρα. Δεν φταίνε τα ηχεία...γιατί μου το κάνει σε άλλα 2 σετ που έχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astacus Δεκέμβριος 8, 2007 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2007 Ειναι ο driver της καρτας. uninstall και περνα τον αντιστοιχο, απο τα windows update... Link to comment Share on other sites More sharing options...
subneo Δεκέμβριος 8, 2007 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2007 disable mic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savio Δεκέμβριος 9, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2007 subneo, thnx μάλλον αυτό ήτανε!! θα το τσέκαρω όλη μέρα με μουσικούλα. καλά πάει...:worship: :clap: :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.