Jump to content

Βοήθεια για επιλογή ασύρματης κάρτας δικτύου

bezdim

Recommended Posts

Παιδιά καλησπέρα!

Στο σπίτι που μένω υπάρχει ένα ρούτερ Netgear ασύρματο που δουλεύει στα 54mbps...

Εγώ μένω στο δεύτερο όροφο και όπως καταλαβένετε το σήμα πρέπει να περάσει ξύλινα δοκάρια, σκάλες και πατώματα μέχρι να φτάσει σε εμένα. Τώρα είμαι με ένα λάπτοπ που έχει μια Intel Wireless WiFi Link 4965AGN κάρτα. Η απόδοση δεν είναι και η καλύτερη, αφού έχω πολλές φορές υψηλό lag σε παιχνίδια που παίζω αλλά και προβλήματα ακόμα και στο browsing.

Στο ζουμί όμως!

Θα πουλήσω το λάπτοπ και θα πάρω ένα mini pc (θα ακολουθήσει και αντίστοιχο worklog εδώ :) ), και δεν έχω την παραμικρή ιδέα τί να διαλέξω. Δεν με ενδιαφέρει να είναι παραπάνω από 54mbps αλλά με ενδιαφέρει να έχει καλύτερη λήψη από την κάρτα του λάπτοπ. Παρακάλω προτείνετε μια high end και μια budget λύση ή ότι έχετε δοκιμάσει εσείς και πιστεύετε ότι θα ήταν καλύτερο!

Σε 10-12 μέρες θα γίνει η αγορά της κάρτας. Παρακαλώ εαν θέλετε δώστε λινκ κατευθείαν από plaisio-multirama-eshop. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Εγω την παρασκευη αγορασα αυτη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612312

η οποια απο τον τριτο οροφο που εχω το router στον πρωτο που ειναι το pc μου δινει 36 απο

τα 54 mbps (προσοχη δυο οροφους κατω αλλα στην ιδια καθετο δηλαδη παρεμβαλονται μονο οι δυο πλακες και οχι τοιχοι)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.