Jump to content

προταση για συστημα gaming

BloodBath

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

γεια σας

θα ηθελα αν γινεται καποιος να μου προτεινει ενα συστημα υπολογιστη με οτι τελευταιο υπαρχει απο αποψη τεχνολογιας,καταλληλο για GAMING.

προκειται να παω τη Δευτερα να παραγγειλω νεο pc,και θελω τη γνωμη ειδικων στο θεμα.

ΜΟΝΟ τη μοναδα θελω να μου πει καποιος.Δηλαδη ποια mobo να παρω,ποια καρτα γραφικων καταλληλη για τα σημερινα παιχνιδια,τι επεξεργαστη και ποιον και λοιπα και λοιπα.

μεχρι 1000-1200 ευρο(αν αυτο ειναι εφικτο)

ευχαριστω προκαταβολικα

Νομίζω κάπου εδώ είσαι, και χωρίς δυσκολία ανεβάζεις και το CPU από τα 2.66GHz στα 3.2Ghz για κάθε μέρα.

post-4796-1416073299,8625_thumb.jpg

αντί για 8800gt sli προτείνω

8800gtx με τα ίδια σχεδόν λεφτά

και μητρική με Ρ35 (p5k-e ή p5k)

όλα τα υπόλοιπα είναι μια χαρά :)

για να το ξεκαθαρίσουμε στο παιδί

8800γτ για καλύτερο value/performance με πολύ καλό Performance :p

8000γτχ για τι τελευταίες επιδόσεις

θα βγούν Ιανουάριο-Φεβρουάριο οι νέες γτχ που θα είναι ακόμα καλύτερες (σε προβληματίζω :p )

σχετικο με το thread και επειδη ενδιαφερομαι κ εγω για παρομοιο συστημα .... 8800gt ή 3870 ?

Αρχική απάντηση από Teodor_ch [Σήμερα, στις 19:13]

θα βγούν Ιανουάριο-Φεβρουάριο οι νέες γτχ που θα είναι ακόμα καλύτερες (σε προβληματίζω :p )

Ακούω από διάφορους να λένε για ένα με δύο μήνες για τις 9800 αλλά δεν ξέρω που το στηρίζουνε ; Τι πληροφορίες έχουν; Υπάρχει τίποτα τέτοιο στον ορίζοντα; Εγω ξέρω για Απρίλιο-Μάιο πάντως....

:OT:

ερωτηση: μήπως χρειάζεται μεγαλύτερο τροφοδοτικό για SLI στα προτεινόμενα συστήματα; γιατί μαζί με 2 σκληρούς, ανεμιστήρες, ψύκτρα, λίγο o/c κτλ... νομίζω

ότι θα είναι οριακά.

Αρχική απάντηση από MV040 -> ερωτηση: μήπως χρειάζεται μεγαλύτερο τροφοδοτικό για SLI στα προτεινόμενα συστήματα; γιατί μαζί με 2 σκληρούς, ανεμιστήρες, ψύκτρα, λίγο o/c κτλ... νομίζω

ότι θα είναι οριακά.

Μπαααα http://www.guru3d.com/article/Videocards/468/3/

8800GT vs 3870 (SLI + Crossfire) -> http://outofspecs.gr/forum/showthread.php?t=895

Θα μπορούσες να πάς και σε κάτι τέτοιο για καλύτερο Ο/Cability, καλύτερη υποστήριξη μελλοντικών CPU, λιγότερες θερμοκρασίες (οι κάρτες βγάζουν τον αέρα έξω από το κουτί), λιγότερο θόρυβο και κατανάλωση, και ελλάχιστα πιο φθηνό με σχεδιόν ίδιες επιδόσεις στα games (δες το παραπάνω link) :

post-4796-1416073299,9455_thumb.jpg

Δηλαδή τι παραπάνω θα καταφέρει η Gigabyte? Και τώρα θεωρούμε το Ρ35 low-end?

Αρχική απάντηση από racer -> Δηλαδή τι παραπάνω θα καταφέρει η Gigabyte? Και τώρα θεωρούμε το Ρ35 low-end?
Για σήμερα δεν έχουν μεγάλες διαφορές. Δεν ξέρουμε σε ένα χρόνο από τώρα τι διαφορά θα κάνουν τα PCIExpress 2.0 και το 2x16 XFire του Χ38/48 σε σχέση με τα PCIExpress (1.0) και τα 16x + 4x του P35 με τις τότε μονές ή ΧFire κάρτες. Εν πάση περιπτώσει όταν κάποιος δίνει 1200 Eυρώ για PC γιατί να τσιγκουνευτεί τα 70 ευρώ διαφοράς του IP35 Pro από τα X38-DQ6 ή P5E.

Βέβαια το παλικάρι που άνοιξε το thread δεν μας είπε σε τι αναλύσεις παίζει (πολύ σημαντικό) , γιατί αν έχει 19άρι 1280χ1024 τότε και με 600-700 Ευρώ στήνει αξιοπρεπέστατο Gaming Machine (IP35 + E4500 + μία 8800GT)

Αρχική απάντηση από Teodor_ch [Σήμερα, στις 16:48]

αντί για 8800gt sli προτείνω

8800gtx με τα ίδια σχεδόν λεφτά

και μητρική με Ρ35 (p5k-e ή p5k)

όλα τα υπόλοιπα είναι μια χαρά :)

ποσο % παραπανω βγαζουν οι 2 gt σε sli απο μια gtx ειπαμε ? :p

Προσωπικα θα εβαζα σε κανα χρονο απο τωρα δευτερη gt για παρτη του crysis που μεχρι τοτε θα εχουν φτιαξει το sli για να δινει σοβαρες αυξησεις στο συγκεκριμενο game, το μονο που με προβληματιζει ειναι αν θα εχει βγει modded forceware για 975x(το chipset μου) μεχρι τοτε, μονο σε 7xxx γινεται αποσο ξερω προς το παρων

Το αλλο ενδεχομενο ειναι να παρει τωρα μια gt το παιδι και σε 6 μηνες αλλη μια αν εχει μεινει τπτ στα ραφια (λεμε τωρα :p )

Αρχική απάντηση από GruntGR

ποσο % παραπανω βγαζουν οι gt σε sli απο μια gtx ειπαμε ? :p

πόσα παιχνίδια υποστηρίζουν sli είπαμε? :p

πόσα χάνουν στην τελική στις επιδόσεις?

πόσο παραπάνω θερμότητα παράγει?

θόρυβο? (εδώ δεν είμαι σίγουρος)

και τέλος πιό είναι πιο hassle - free?

:p :p :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.