Dj_Seps Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2007 Παιδια εχω για καρτα τηλεορασης την avemedia tvgo 007 plus.Θα ηθελα να μαθω αν και πως μπορω να συνδεσω στον υπολογιστη μου κονσολες οπως το wii,playstation και xbox και να παιζω στην οθονη του υπολογιστη(μεσα απο το προγραμμα της καρτας τηλεορασης).Αν γνωριζει κανεις να μου πει τι θα χρειαστω και τον τροπο συνδεσης !Ευχαριστω
Jaco Δεκέμβριος 8, 2007 #2 Δεκέμβριος 8, 2007 Αυτό που θες να κάνεις είναι σα να παίρνεις το cd της μουσικής να το αντιγράφεις με το στερεοφωνικό σου σε κασσέτα και μετά να το ακούς από το ίδιο στερεοφωνικό από την κασσέτα, ενώ μπορείς να το ακούς από το cd...!Όλες αυτές οι κονσόλες έχουν αντάπτορες vga (digital ή analog) πάρε ένα τέτοιο αντάπτορα και σύνδεσε απ' ευθείας την κονσόλα στην οθόνη του pc...Αυτό που λες τέλος πάντων γίνεται από το tv tuner in ή από ένα video in της κάρτας, αλλά το θεωρώ απαράδεκτο από άποψη ποιότητας της εικόνας...
Dj_Seps Δεκέμβριος 8, 2007 Author #3 Δεκέμβριος 8, 2007 Βασικα απο περιεργια θα ηθελα να το κανω!Και μιας και εχω τις κονσολες(wii,ps,ps2,nintendo64) και καθονται θα ηθελα να το δοκιμασω,και γι'αυτο αν ξερεις θα ηθελα να με βοηθησεις για να παρω αυτα που χρειαζονται!Στο κατω κατω μονο καλωδια ειναι ετσι?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.