gbak Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2007 Dell 2707WFP 1118 euro Dell 2407WFP-HC 737 euro ακουω προτασεις...βασικα με ενδιαφερει μονο dell...και απλα δεν θελω να μπω στην διαδικασια δευτερης lcd μεσα στον χωρο μου...δηλαδη θελω μια οθονη να με καλυπτει στο γραφειο...αλλα και να μπορω να βλεπω και καμια ταινια σε αποσταση 4 με 5 μετρα..κατι το οποιο δεν μπορω να το συνδυασω τωρα με την 2007wfp που χω...
racer Δεκέμβριος 8, 2007 #2 Δεκέμβριος 8, 2007 Πάρε την πρώτη, αλλά είναι λίγο μεγάλη και μπορεί να σε κουράζει όταν κάθεσαι κοντά...
ea6gka Δεκέμβριος 8, 2007 #3 Δεκέμβριος 8, 2007 καμμια απο τις 2. η πρψτη ειναι απλα του ματς και η δευτερη δεν ξερω αν ξεπεραστηκαν τα προβληματα που ειχε. με λιγοτερα παιρνεις την LG, πολυ λιγοτερα
ΝTG Δεκέμβριος 8, 2007 #4 Δεκέμβριος 8, 2007 Eπειδη δεν ξερω ουτε τον χωρο σου ,ουτε τα γουστα σου ,ουτε και πως-ποσο δεν σε βολευει η 20αρα θα προτεινω κατι που θα μοιαζει εξωπραγματικο. Παρε ενα καλο μονιτορακι...για τις ταινιες ...και ασε το 20αρι για ο,τι αλλο. Ημουν στη θεση σου καποτε...καλο το 24αρι .(ακομα καλυτερο το 27αρι, σιγουρα)..αλλα ταινια εκει δεν ευχαριστιεσαι(oυτε καν απο το 1Μ ποσο μαλλον απο τα 5). (προφανως υπαρχουν και αλλα monitorakia φτηνοτερα-μικροτερα-μεγαλυτερα-ακριβοτερα..αλλα αυτο ειναι καλουλη)
ReaperX Δεκέμβριος 8, 2007 #5 Δεκέμβριος 8, 2007 ’μα θες να βλέπεις ταινίες από 4-5 μέτρα τότε πας οποσδήποτε σε 30ρι... Btw οι τιμές που δίνεις είναι από Dell Hellas??
gbak Δεκέμβριος 8, 2007 Author #6 Δεκέμβριος 8, 2007 βασικα φοβαμαι και αυτο που λεει και ο racer....μηπως με το 27αρι χαζεψω..απο αποσταση μισου μετρου αντε ενος μετρου που καθομαι...απο την αλλη ρε george δεν παω σε αλλη μαρκα εφαγα κολλημα με την dell και η 20αρα που χω τωρα την γουσταρω πολυ και σε χρωματα και σε design..καλη αποψη ακουγεται και του NTG αλλα δεν βλεπω και τοσο πολυ ταινιες..τβ καθολου...οποτε γιατι να φορτοθω με δευτερο μονιτορακι....οι τιμες ναι ειναι προσφορα της dell και παραδοση σε 15 μερες...εντωμεταξυ δεν εχω δει και απο κοντα το 27αρι για να καταλαβω πανω κατω..πρεπει να τρεχω στην dell να το δω..δηλαδη ετσι στεγνα αν η επιλογη ηταν μεταξυ αυτων των δυο οθονων ποια θα θα περνατε?
def Δεκέμβριος 8, 2007 #7 Δεκέμβριος 8, 2007 Αρχική απάντηση από gbak βασικα φοβαμαι και αυτο που λεει και ο racer....μηπως με το 27αρι χαζεψω..απο αποσταση μισου μετρου αντε ενος μετρου που καθομαι...απο την αλλη ρε george δεν παω σε αλλη μαρκα εφαγα κολλημα με την dell και η 20αρα που χω τωρα την γουσταρω πολυ και σε χρωματα και σε design..καλη αποψη ακουγεται και του NTG αλλα δεν βλεπω και τοσο πολυ ταινιες..τβ καθολου...οποτε γιατι να φορτοθω με δευτερο μονιτορακι....οι τιμες ναι ειναι προσφορα της dell και παραδοση σε 15 μερες...εντωμεταξυ δεν εχω δει και απο κοντα το 27αρι για να καταλαβω πανω κατω..πρεπει να τρεχω στην dell να το δω..δηλαδη ετσι στεγνα αν η επιλογη ηταν μεταξυ αυτων των δυο οθονων ποια θα θα περνατε? παρε 30αρα,μην το σκεφτεσαι,δινεις που δινεις τοσα χρηματα,αφου παιζεις και flightsim-x:P
gbak Δεκέμβριος 8, 2007 Author #8 Δεκέμβριος 8, 2007 μετα ρε λευτερη θα χω προβλημα με την αναλυση θα θελει οπως και να χει sliενω αν παραμεινω στα 1920 θα την παλεψω με μονη 8800 ...για αυτο με δελεαζει η 27αρα
ea6gka Δεκέμβριος 8, 2007 #9 Δεκέμβριος 8, 2007 κοιτα σου ειχα πει οτι αν ειναι να πας σε 32 δες για κανονικη τιβι, αλλιως μεινε στις 24. τα αλλα νομιζω ειναι μεσοβεζικα , αλλα δε ξερω ρε μαν εχω την ετνυπωση οτι θα στραβωθεις με τοσες μεγαλες ιντσες.
gbak Δεκέμβριος 8, 2007 Author #10 Δεκέμβριος 8, 2007 και γω αυτο φοβαμαι αν ειναι να πλακωθω σε τιποτα κολλύρια να την βρασω εδω δειτε φωτο απο 24 σε 27 και σε 30"
dubber Δεκέμβριος 8, 2007 #11 Δεκέμβριος 8, 2007 Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 12:49] δηλαδη ετσι στεγνα αν η επιλογη ηταν μεταξυ αυτων των δυο οθονων ποια θα θα περνατε? Την 27''...
def Δεκέμβριος 8, 2007 #12 Δεκέμβριος 8, 2007 Αρχική απάντηση από ea6gka κοιτα σου ειχα πει οτι αν ειναι να πας σε 32 δες για κανονικη τιβι, αλλιως μεινε στις 24. τα αλλα νομιζω ειναι μεσοβεζικα , αλλα δε ξερω ρε μαν εχω την ετνυπωση οτι θα στραβωθεις με τοσες μεγαλες ιντσες. Γιωργο σε αυτο που λες για το στραβωμα εχεις δικιο,εγω σε 3 οθονες κουραζονται τα ματια μου
gbak Δεκέμβριος 8, 2007 Author #13 Δεκέμβριος 8, 2007 αλλο ρε συ 3 επιφανειες και αλλο μια γι αυτο κουραζονται τα ματια σου....βεβαια και 27" επιφανεια στο μισο μετρο δεν ειναι και οτι καλυτερο και εδω σε συγκριση με την 2007 που χω τωρα
magicman Δεκέμβριος 8, 2007 #14 Δεκέμβριος 8, 2007 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 12:59] κοιτα σου ειχα πει οτι αν ειναι να πας σε 32 δες για κανονικη τιβι, αλλιως μεινε στις 24. τα αλλα νομιζω ειναι μεσοβεζικα , αλλα δε ξερω ρε μαν εχω την ετνυπωση οτι θα στραβωθεις με τοσες μεγαλες ιντσες. αυτο. 20 και 24 για πισι ειναι οκ. μετα πας σε τελεοραση. με 27 στο πισι, το κεφαλι σου θα πηγαινει σαν γραφομηχανη.
ea6gka Δεκέμβριος 8, 2007 #15 Δεκέμβριος 8, 2007 για να καταλαβεις , σε τοσες μεγαλες ιντσες το ματι σου θα κανει μεγαλυτερη διαδρομη (πανω-κατω δεξια-αριστερα) και θα κουραζεται περισσοτερο . ειναι σαν να τρεχεις 100 μετρα και 1000. στο ξαναλεω, η παρε τιβι ή χτυπα την 24ρα
gbak Δεκέμβριος 8, 2007 Author #16 Δεκέμβριος 8, 2007 εντωμεταξυ διαβασα ενα review στο cnet και λιωσα στα γελια δειτε εδω τα συν και τα πλυν The good: * It's a huge display. Really, really big. You may think it's a long way down the street to the chemists' * Good picture quality * 4 USB ports * Media card slots The bad: * Lacks HDMI * You may go blind http://www.cnet.com.au/desktops/monitors/0,239029422,339273260,00.htm
perp Δεκέμβριος 8, 2007 #17 Δεκέμβριος 8, 2007 ....Λογω χώρου θα σου ελεγα στην 27αρα.... ....Λογω θεσης που θα μπει όμως (πάνω στο γραφείου σου) την 24αρα.... και βέβαια να την πας οσο πιο πίσω γίνεται γιατι σε βλεπω με κολλύρια.... Η λυση που εγω προτείνω αλλα μαλλον θα μπει στον κάλαθο...ειναι να μην παρεις ουτε την 1, ουτε την αλλη... σε αυτα τα λεφτά, πάρε μια FULL ΗD, 32αρα οθόνη TV, με σωστή ανάλυση...βάλτην αριστερα σου με επιδαπέδια ή επιτοίχο βάση και οταν θες να βλέπεις DVD την γυρνας για το κρεβάτι ή την αφήνεις σε ευθεία για τον καναπε... αυτο γινεται ευκολα απο την κάρτα γραφικών εξάλλου.... Μελλοντικα σου μένει μια τηλεόραση (ή εστω οταν θες να δεις TV με το PC κλειστο) και αν αλλαξεις σε BT mouse + κeyboard (εχει η Logitech γ@μ@τ@) μπορεις να χειρίζεσαι το PC απο τον καναπε που εχει περισσότερη φάση καθως ξεκολλας και λιγο απο το γραφείο... Τωρα οσον αφορα τα games μελλοντικα αν κάνεις κανα SLI (που δεν το βλέπω μακρια) μπορεις και να παιζεις games εκει απλα αλλαζοντας το σετάρισμα....H οθόνη που εχεις ήδη ειναι μια χαρά εξάλλου αλλα τα extra money που θα δώσεις ουσιαστικά παλι σε οθόνη θα τα δώσεις...καμια ουσιαστικά αλλαγή περα απο 4 inches και βέβαια την ανάλυση... Βεβαια αυτο ειναι κατι που θα εκανα εγώ οπως σκέφτομαι τον χώρο, τωρα ο καθένας σκέφτεται και διαφορετικα βέβαια.... EDIT Πάντως αν η αναγκη προέκυψε απο τους υπότιτλους και οχι απλα επειδη βαρεθηκες τις 20ιντσες και απλα θες να παρεις μια μεγαλυτερη DELL.... αυτους μπορεις να τους μεγαλωσεις manuallly.... υπαρχει και αυτο το option αν το ψάξεις (τουλαχιστον εγω αυτο κάνω οταν δεν μπορω να διαβασω).... επισης αυτο που μπορει να σε βοηθήσει ειναι καποιος με 24αρα ή 30αρα να ποσταρει screenshots απο ταινιες με υπότιτλους για να δεις αν ακομα και σε αυτες τις inches αν σε βολευει απο την απόσταση που θα βλεπεις καμια ταινία... Καλες αγορες οτι και αν αποφασίσεις bro!
Snips Δεκέμβριος 8, 2007 #18 Δεκέμβριος 8, 2007 Ότι και να λέτε. 27 ακι 30 δεν κάνουν για γραφείο. ’Λλο αν τις θες μόνο για ταινίες, οπότε καλύτερα σε κανονική TV.
gbak Δεκέμβριος 8, 2007 Author #19 Δεκέμβριος 8, 2007 παντως εδω οι αμερικανοι δεν βλεπω να αντιμετωπιζουν καποιο ιδιαιτερο προβλημα και σε χρηση γραφειου...ισα ισα πολλοι μαλιστα πηγαν απο 24 σε 27...και οσοι πηγαν σε 27 κατευθειαν απο 20 δεν το μετανιωσαν καθολου..http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1143748&highlight=Dell+2707WFP
racer Δεκέμβριος 8, 2007 #20 Δεκέμβριος 8, 2007 Οι Αμερικανοί είναι τρελοί Αυτή που έχεις τώρα θα την πουλήσεις?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.