crio Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2007 Το Juiced είναι το μοναδικό αγωνιστικό παιχνίδι που ολοκληρωτικά σε βάζει στην κουλτούρα και το lifestyle του ρεαλιστικού street racing ! Φτιάξε το αυτοκίνητο σου και λάβε μέρος σε αγώνες οπού το κοινό δεν είναι απλοί πολίτες αλλά διάσημοι DJs και καυτά μοντέλα! Ανέβασε την αδρεναλίνη σου στα ύψη προσπαθώντας να αποδείξεις ότι εσύ είσαι ο καλύτερος οδηγός ! ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ : · Αγωνίσου στο San Fran. Rome, London, Tokyo, Sydney και Paris. · Περιλαμβάνει περισσότερα από 350 μοντέλα αυτοκινήτων! · Χάστε ή κερδίστε τον σεβασμό σας ανάλογα με τις οδικές σας ικανότητες αλλά και την ικανότητα σας να στοιχηματίζετε σωστά. · Eλέγξτε την απόδοση του αυτοκινήτου σας στο δυναμόμετρο. · Ρεαλιστικά γραφικά. SYSTEM REQUIREMENTS MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS: Microsoft? Windows? XP (Service Pack 2) / Microsoft? Windows? Vista Processor type : Intel Pentium 4 3.0 Ghz / AMD XP X2 4200 1.5 GB RAM 6 GB available hard drive space 256 MB DirectX? 9.0 compatible card / nVIDIA? GeForce? 6600 / ATI Radeon? X1300 DirectX? 9.0 compatible sound card >=64kbps Internet connection with low latency Cable/DSL speeds for multiplayer Keyboard, Mouse RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS: Microsoft? Windows? XP (Service Pack 2) / Microsoft? Windows? Vista Processor type : Intel Core 2 Duo E6400 / AMD 64 X2 4200 2.0 GB RAM 6 GB available hard drive space 256 MB DirectX? 9.0c compatible card / nVIDIA? GeForce? 7900 / ATI Radeon? X1950 DirectX? 9.0 compatible sound card >=256kbps Internet connection with low latency Cable/DSL/T1 speeds for multiplayer Keyboard, Mouse Ακούω γνώμες,εμενα με μια πρωτη ματιά μου ψιλοάρεσε Link to comment Share on other sites More sharing options...
BILL5 Δεκέμβριος 8, 2007 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2007 εχω παιξει το demo και η γνωμη μου ειναι απαραδεχτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Δεκέμβριος 8, 2007 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2007 ναι και γω ετρεξα το ντεμο και ηταν χαλι μαυρο..δεν ξερω στην κανονικη εκδοση αν βελτιωθηκε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Δεκέμβριος 8, 2007 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2007 Τρίχες κατσαρές και στην κανονική του έκδοση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Δεκέμβριος 8, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2007 Ποιο θα προτιμούσατε δηλαδή.Juiced2 η NFS pro street?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Δεκέμβριος 8, 2007 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2007 Έχει και τον χαβαλέ του.. κανέναν ρεαλισμό φυσικά. Αλλά μέχρι στιγμής έχω ασχοληθεί περισσότερο μαζί του από το NFS pro street το οποίο το έκανα uninstall μέσα σε 2 ώρες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Δεκέμβριος 8, 2007 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2007 Αρχική απάντηση από DJD Έχει και τον χαβαλέ του.. κανέναν ρεαλισμό φυσικά. Αλλά μέχρι στιγμής έχω ασχοληθεί περισσότερο μαζί του από το NFS pro street το οποίο το έκανα uninstall μέσα σε 2 ώρες.. +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Δεκέμβριος 9, 2007 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2007 εχει καποια διαφορα απο το πρωτο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xenbill Δεκέμβριος 9, 2007 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2007 το εβαλα... και μουφα τελειως Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Δεκέμβριος 9, 2007 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2007 Χαλια χειρισμο αλλα και εγω το παιζω.Μου κανει ομως ενα κουφο: Τις πρωτες 2-3 φορες που το ανοιγω κρασαρει με μηνυμα για memory και την τεταρτη ας πουμε παιζει κανονικα για ωρες ολοκληρες! LOL? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BILL5 Δεκέμβριος 10, 2007 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2007 και τα 2 παιχνιδια για φετος μας φερανε απογοητευση ετσι λεω εγω απο την στιγμη που επεξα και του nfs το demo και του juiced 2 ειπα φετος δεν θα εχει δραση δεν θα εχει χαβαλε οποτε δεν θα ασχοληθουμε καν του χρονου πρωτα ο θεος και να ειναι καλητερα απο αυτην η επομενες εκδοσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Δεκέμβριος 17, 2007 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2007 Είναι πολύ διασκεδαστικό.Βέβαια δεν έχει και πολύ σχέση με το 1 που είχε λιγο περισσότερο ρεαλισμό.Απο το nfs pro street μου άρεσε περισσότερο και συνεχίζω να το παίζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JdCZT Απρίλιος 3, 2008 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2008 Απογοητευση...απλα.Δεν υπαρχουν λογια να το χαρακτηρισει καποιος...ισως το μοναδικο καλο ειναι οτι εχει πολλα επισημα αυτοκινητα...αν μπορω βεβαια να κρινω απο το demo...σκετη απογοητευση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Απρίλιος 3, 2008 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2008 Απο εμενα....Σιγουρα juiced 2 HIN το εχω τερματισει εδω και 1,5 μηνα....ειναι πολυ πιο πανω απο το Pro street δεν ειχε βγαλει ουτε ενα προβλημα περι crash memory, ο χειρισμος στου δεν ηταν και εντελως ασχημος,οι πιστες πολυ ωραιες..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Απρίλιος 4, 2008 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2008 σε σχεση με το NFS Pro Street ειναι πολυ καλυτερο! crashαρισμα εχω ολη την ωρα αλλα το κανει μονο στο δικο μου pc (who knows)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JdCZT Απρίλιος 4, 2008 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2008 Εμενα παλι μου κανει αυτο τα σπαστικο του 1/10 δευτερολεπτου και δεν ξερω τι φταιει...επισης οι αερογραφιες ειναι ΠΟΛΥ θολες σε βαθμο που να μην καταλαβαινω τι δειχνει-λεει...μαλλον ειμαι για gpu Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Απρίλιος 4, 2008 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2008 Εμενα το παιχνιδι με κρατησε κολλημενο για αρκετες μερες παντως !Ο ηχος του κινητηρα ειναι ολα τα λεφτα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Απρίλιος 4, 2008 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2008 Εμενα το παιχνιδι με κρατησε κολλημενο για αρκετες μερες παντως !Ο ηχος του κινητηρα ειναι ολα τα λεφτα....πες τα ρε φιλε! ειναι σαν να οδηγω το αυτοκινητο μου οταν ακουω τετοιους ηχους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 4, 2008 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2008 Να ρωτήσω κάτι? Πως επιλέγεις joystick/τιμονιέρα? Μόνο με πληκτρολόγιο με αφήνει να παίξω :tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Απρίλιος 4, 2008 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2008 Να ρωτήσω κάτι? Πως επιλέγεις joystick/τιμονιέρα? Μόνο με πληκτρολόγιο με αφήνει να παίξω :tongue: Το ιδιο και εδω Δεν εβγαλα ακρη ακομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.